2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
عزیزم به خدا همین گفتنا پدر در میاره........ عزیزم من نمیگم گرمی بخور حتما چون بدن با بدن فرق داره ...

سلام آنا جون مرسی .درسته هفته پنج و شش بیشتر اهله شوری بودم از شیرینی متنفر . امروز وارد هشت هفته شدم از اوخر هفته شش تا الان فقط غش وضعف دارم عاشق شرینی جات وگرمی هامرسی عزیزم.

باورت کنم که ریشه کردی تو دلم، دونه آرزوهام......؟؟؟😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.مگه همسرتون واریکوسل داشت که عمل کردید؟یا به خاطر  dfiعمل شدن؟ همسر من هم ازمایش  dfi ...

سلام بله واریکوسل خفیف هم داشت. البته قبل از اینکه دکترش جواب آزمایش رو ببینه گفت نیازی به عمل نیست. بعد از اینکه جواب رو دید گفت حتما عمل بشه. ما اول پیش دکتر جنتی ویزیت شدیم بعد یه دکتر دیگه و بعد هم کشاف. هر 3 گفتن عمل بشه برای همین عمل کرد همسرم.
راستش الان که سرعت گرید آ و تعداد اسپرم کمتر شده خودمم موندم چرا عمل کردیم. فقط این بهم دلگرمی میده که از 3 تا دکتر نظر پرسیدیم.

ممنون که دارو ها رو گفتی. پس اگه به همسر شما مریونال داده ، این سینال اف هم که به همسر من داده میتونه تاثیر داشته باشه.
شما تاثیر گرفتید؟ چند وقته شروع کردین؟

خدایا شکررررررر
یعنی بدنت به داروها جواب نداد؟

داروها کم بود فکر کنم یه سینال و دوتا هاچ ام جی هشت تا فولیکول خوب داشتم ولی ۴ تا تخمک داشتم و از اون ۴ تا یکی بلاست 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘
ازیتا جون مگه دی ان ای عددش قابل تغییر هست؟به چه صورتی؟ با دکتر جنتی و ۲تا از دکتر های رویان ویزیت ش ...

عزیزم دی ان ای اینطوری که میگن فقط به چند عامل بستگی داره. اولیش آب و هوا که به قول دکتر دست ما نیست !
چند عامل دیگه ش هم که دست ماست ایناست: سیگار، مواد شیمیایی و غذاهای سرخ کردنی.
چیزی که من خودم نتیجه گیری کردم هر عاملی که ایجاد رادیکال آزاد میکنه رو دی ان ای اثر منفی داره. و باید حذف بشه و جاش مصرف آنتی اکسیدان بالا بره.
 ما این مدت از نظر تغذیه خیلی رعایت کردیم. چندبار درهفته غذاهای آب پز مصرف کردیم. مصرف میوه و سبزیجات و خیلی بالا بردیم. سیگارش رو خیلی خیلی کم کرده. مصرف قند مصنوعی رو محدود کرده. و در کل سعی کردیم از هر عاملی که ایجاد رادیکال آزاد میکنه دوری کنیم. و فکر میکنم اگه دی ان ای از 52 تا 25 رسیده به خاطر ان رعایت ها بوده نه عمل. البته خود دکتر هم گفت عمل ربطی به دی ان ای نداره.
دکتر عارفی دکتر زنان خودمه عزیزم. اون که چیزی نگفت فقط گفت برید دنبالش درست شد بیا اینجا.

خدایا شکررررررر
سلام دوستان منم میکرو کردم ولی برخلاف تصورم اصلا خوب پیش نرفت ۴ تا تخمک شد ولی یه جنین بلاستوتیست تش ...

سلام عزیزم من حست رو کاملا درک میکنم . وقتی بعد از اینهمه هزینه و وقت ، نتیجه ای که میخوای نگیری خیلی ناراحت کننده ست
من هم 4 تا تخمک سالم ازم گرفتن که درنهایت یک جنین برام تشکیل شد. در حالی که انتظار داشتم بعد از اینهمه تلاش بالای 10 تا جنین داشته باشم. حال اون روزام یادم نمی ره. بهت و شوک و همه ی حس های بد.
اما همون اون یدونه جنینم لانه گزینی کرد. فقط به دلایلی که مربوط به اسپرم بود و الان درحال پیگیریش هستیم برام نموند. میخوام بهت بگم اگر خدا بخواد همون یدونه هم برات می مونه ایشالا. توکل کن به خدا و خودت رو تا قبل انتقال تقویت کن. به نظرم اگر آزمایشهای ایمنی انعقادی رو ندادی بده که مطمئن تر بشی از همه چی.
ایشالا که خبر خوب برامون میاری به زودی

خدایا شکررررررر

پيش از اين نيز محققان ديگر کشورها، اسپرم افرادي را که مشکل ناباروري يا سقط داشته اند، از لحاظ کروموزومي بررسي کرده و متوجه شدند که شکست هايي در دي ان اي (DNA) اين کروموزوم ها به وجود آمده است. اين پديده «DNA Fragmentation» نام دارد. بر اين اساس ما هم از اين تجربه استفاده کرديم و در زوج هايي که سقط کرده اند، ولي در ظاهر مشکلي نداشته اند و ما هم علتي براي آن پيدا نمي کرديم، آزمايش دي ان اي اسپرم انجام داديم و ديديم که درصد يا مقدار شکست دي ان اي در اين افراد بالاست. محققان معمولازير 30 درصد شکست در دي ان اي را طبيعي مي دانند، اما ما در پژوهش هايمان متوجه شديم که شکست دي ان اي در اين افراد بيش از 30 درصد است. هم اکنون نيز در ناباروري مردان و سقط هاي مکرر، اين آزمايش ها جزو کار روتين و عادي ماست. خوشبختانه ما توانستيم اين تست را در ايران جا بيندازيم، کاربردي اش کنيم و از آن هم استفاده کنيم.

زوج هايي که مشکل سقط دارند و طبق تحقيقات جديد مشخص شده که اسپرم مرد، چنين مشکلي دارد و درصدي از اسپرم دچار شکست دي ان اي است، بايد از چه روش درماني اي استفاده کنند که در نهايت بتوانند يک باروري سالم داشته باشند؟

خوشبختانه اين مورد از آن عيب هاي کروموزومي است که درمان دارد. به عبارت ديگر يک مقدار از آنتي اکسيدان ها و ويتامين هايي مثل E، A، C و مواد ديگري مثل امگا-3 و داروهاي مکمل ديگر وجود دارد که ثابت شده که اگر اينها را به مدت دو، سه تا شش ماه مصرف کنند، اين شکست دي ان اي يا پروتئين اصلي وراثت ترميم مي شود و بر اساس آن، اين نقص از بين مي رود. اما تا آن موقع توصيه مي شود که حاملگي ايجاد نشود و درماني براي ناباروري، (مثل IVF) انجام نگيرد.

اگر IVF انجام دهند، شکست خواهند خورد. به عبارتي يا حاملگي صورت نمي گيرد يا اگر صورت گيرد، در نهايت، جنين سقط خواهد شد. اين نتيجه تحقيقات دانشمندان و همکاران ما در کشورهاي ديگر است که به صورت مستند وجود دارد و شما مي توانيد نتايج اين تحقيقات را با جست وجو در اينترنت پيدا کنيد. در مورد «DNA Fragmentation» اسپرم، مطالب متعددي در اينترنت وجود دارد، اما نکته اي که بايد يادآور شوم اين است که ما افرادي را که چندين بار IVF انجام داده، اما بارداري شان موفق نبود، بررسي کرديم و ديديم که آنها مشکل «DNA Fragmentation» دارند. قبلااين امکان وجود نداشت که اين تست را روي زوج هاي نابارور انجام دهيم، ولي هم اکنون امکانات چنين کاري را داريم و در مرداني که مشکل ناباروري دارند، اول از همه اين تست را انجام مي دهيم. ما هم اکنون اين تست را هم جزو تست هاي روتين کرده ايم که ببينيم اصلاچنين اشکالي هست يا نه، اگر چنين مشکلي هست ما ديگر IVF نمي کنيم، زيرا اين امکان وجود دارد که هزينه هاي سنگيني را به دليل انجام IVF به بيمار تحميل کنيم، اما نتيجه نگيريم و بعد ناچار شويم اين تست را انجام دهيم. مي گويند آزموده را آزمودن خطاست. پس ما از همان ابتدا مرداني را که نابارور هستند، از لحاظ شکست در دي ان اي بررسي مي کنيم، البته در مورد زوج هايي که خانم ها مشکل دارند، داستان به شکل ديگري است که آنها هم درمان هاي خاص خودشان را دارند.

خدایا شکررررررر

دوستانی که قصد دارن آی وی اف کنن لطفا مطلب راجع به دی ان ای اسپرم رو بخونن
البته من یه قسمتش رو کپی کردم که اونم کامل نیومده
لینکش اینه
https://www.magiran.com/npview.asp?ID=2811463

مصاحبه با دکتر صارمی هست
آنا جون کاش بشه این مطلب رو تو کانالتون هم بذارید
کاش همه قبل از آی وی اف ، این تست رو بدن که یه موقع خدای نکرده مشکلی نداشته باشن و وقت و هزینه شون گرفته بشه

خدایا شکررررررر
دوستانی که قصد دارن آی وی اف کنن لطفا مطلب راجع به دی ان ای اسپرم رو بخونن البته من یه قسمتش رو کپی ...

ازیتا جونم متوجه شذم، سوالمو اشتباه پرسیدم تو ازمایش اسپرم معمولی متوجه نمیسه کسی دی ان ای اسپرم مشکل داره یا نه؟ 

سلام رز خوشگله، نه عزیزم پروژسترون که قبل پانکچر نمیدن، بعد از پانکچر هم استفاده نمیکنیم مگر که قرار ...

اخه من سری قبل قرار بود انتقال داشته باشم پروژسترون داشتم البته فکر میکنم از روز پانکچر ...

انتقال کنسل شد و قطع کردم پریود داشتم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام بله واریکوسل خفیف هم داشت. البته قبل از اینکه دکترش جواب آزمایش رو ببینه گفت نیازی به عمل نیست. ...

من ۲بار میکرو کردم منفی شد برای بار سوم سیکلم رو شروع کردم ولی به درخواست خودمون دکتر جنتی به ما گفت برید سراغ جنین اهدایی ولی ما قبول نکردیم الان رویان میرم اونجا به ما گفتن این که هیچوقت بچه دار نشید نیست ولی درصد هر بار سیکل میکرو ۱۰ یا نهایتا ۱۵درصده ماهم با رضایت خودمون دوباره شروع کردیم.خیلی سخته ولی حتما حکمتی هست که ما خبر نداریم.من هم تا جایی که بتونم هم از لحاظ مالی و هم روحی  درمان رو ادامه میدم به امید روزی که مااااااااادر بشم. انشاالله.