2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046607 بازدید | 684532 پست

راستی من خودم کیست اندومتریوز داشتم. شهریور که رفتم پیش دکتر عارفی سونو کرد گفت هیچ اثری ازش نیست.
حالا نمی دونم میشه به سونوش اعتماد کرد یا نه. البته من خودمم علائمشو نمی بینم . علامتش برای من درد موقع نزدیکی بود که دیگه نیست.
تو این یکسال گذشته من فقط دو بار پریود شدم . دائم اچ دی مصرف کردم. احتمالا این باعث کوچیک شدن یا از بین رفتنش شده.

خدایا شکررررررر
ممنون از لطفت لیلای مهربون. متاسفانه تو این مدت اصلا تاپیک رو نخوندم کاش یه کم از خودت بگی. رفتی تو ...

آزیتا جون، منم بالاخره بعد از کلی پیگیری و صبر و تحمل با شوق زیاد بعد از یکسال و نیم رفتم تو سیکل ولی متاسفانه سیکلم درست پیش نرفت، اولین سونو استرادیولم بالا رفت، دومین سونو نصف شد و دکتر گفت احتمالا تخمک گذاری کردی ولی دوز دارو رو برد بالا و برای سونو سوم که رفتم فولیکولا بودن و استرادیولم رفت بالا ، پروژسترون هم دادم و دکتر گفت نه تو پیک تخمک گذاری نیستی ، خلاصه رفتم برای پانکچر، 3 تا تخمک داشتم که دو تاش به درد بخور بودن که اونا هم گفت کیفیت نداشتن، و هیچی جنین نشد و هیچی به هیچی ، کلی هم درد کشیدم ، بعدا دیدم توی مدارکم که کلا تخمکای من هماهنگ رشد نکردن، با دکتر صحبت کردم گفت متاسفانه پیش میاد، حالا بعد از این ضربه سنگین   نشستم تا بعد از سال جدید میلادی ببینم چی میشه. 

خلاصه اینم از قسمت ما.  

اتفاقا چه خوب شد که آنا جون آومد برات توضیح داد، دیشب تو فکرت بودم گفتم شرایط همسرت خیلیی خیلی بهتر شده، میشه نتیجه گرفت به امید خدا.صبح اومدم دیدم آنا برات توضیح داده خیلی خوشحال شدم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی من خودم کیست اندومتریوز داشتم. شهریور که رفتم پیش دکتر عارفی سونو کرد گفت هیچ اثری ازش نیست. ح ...

آزیتا جون احتمالش هست که از بین رفته باشه، کیست منم مثل مال تو بود خداروشکر اثری ازش نیست، منم تا فهمیدم دارو خوردم، ببین کلا اندومتریوز از پریود تغذیه میکنه وقتی پریود نشیم از بین میره. خداروشکر عزیزم .

فقط آنا جون ببخشيد الان انتقال دادم ميخوام اولين بار تزريق دور ناف داشته باشم نگرانم... يعني بيشتر ميترسم ... و يه مطلب ديگه اينكه رحمم منقبض ميشه و ذوق ذوق ميكنه .. البته خيلي كوتاه و بعد خودش آروم ميشه...دو سه باري از صبح اينجوري شدم

آزیتا جون، منم بالاخره بعد از کلی پیگیری و صبر و تحمل با شوق زیاد بعد از یکسال و نیم رفتم تو سیکل ول ...

وای لیلا جون چقدر سخته اینهمه انتظار آدم بکشه بعد نشه. ای بابا . چی بگم حتما حکمتی داره که ماها انقدر راهمون طولانی شده
امیدوارم سیکل جدید کلی تخمک تپل و هماهنگ برات تشکیل شه. و با اولین انتقال هم نتیجه بگیری عزیزم

خدایا شکررررررر
وای لیلا جون چقدر سخته اینهمه انتظار آدم بکشه بعد نشه. ای بابا . چی بگم حتما حکمتی داره که ماها انقد ...

فدات شم آزیتا جون، واقعا سخته،خیلی ضربه بدی خوردم ،سنگین بود کاملا مثل یه پتک 😅😅😅، برای ماها یک روز هم مثل یکماه میگذره، بدیش اینه که زندگی هم نمیکنیم، ولی من واقعا دیگه دارم میزنم به بیخیالی، نمیشه که، تمام سالهای خوب جوونیمون شده دکتر، آزمایش ،سونو واژینال ،تا میگی سلام میگه بفرما رو تخت بدون لباس روم به دیوار البته 😂😂😂😂 ، خیلی حس بدیه خیلیییییی ، میخوام یکم هم از زندگیم لذت ببرم، حالا کار خاصی نمیکنم ولی روند معمولی زندگی بدون استرس، بدون فکر دکتر😊😊، هزینه هاروهم که نگم ،هممون میدونیم چه خبرِ ، همه هم دردیم 😅 ، ایشالله زودتر نتیجه میگیری .

سلام دوستان خوبید؟ آنا جون شما خوبین؟ دختر گلتون خوبه؟ نمی دونم منو یادتونه یا نه . بیشتر از 3 ماهه ...

سلام.مگه همسرتون واریکوسل داشت که عمل کردید؟یا به خاطر  dfiعمل شدن؟ همسر من هم ازمایش  dfiداده.۸۷% از اسپرم ها از لحاظ دی ان ای مشکل دارن.دکتر جنتی قرص ال کارنتین سلنیوم و امپول مریونال داد گفت شاید، شاید تاثیر داشته باشه ولی بهتره اصلامیکرو نکنید 

فدات آنا جون خیلی گل و مهربونی آنا جون شما موقع میکرو دی ان ای همسرتون چند شده بود؟ راستش اون تست پر ...

ازیتا جون مگه دی ان ای عددش قابل تغییر هست؟به چه صورتی؟ با دکتر جنتی و ۲تا از دکتر های رویان ویزیت شدیم نظرشون این بود که دارو ویا تغذیه تاثیر خیلی کمی شاید داشته باشه .

فدات آنا جون خیلی گل و مهربونی آنا جون شما موقع میکرو دی ان ای همسرتون چند شده بود؟ راستش اون تست پر ...

ببخشید زیاد سوال میکنم   .۱سوال دیگه .دکتر عارفی نگفت چطور   dfiباید بیاد پایین؟

سلام دوستان منم میکرو کردم ولی برخلاف تصورم اصلا خوب پیش نرفت ۴ تا تخمک شد ولی یه جنین بلاستوتیست تشکیل شد   خیلی ناراحتم ماه بعد انتقال دارم یعنی میگیره ؟ این همه هزینه و وقت بیخود بود ؟ 

تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😘😘😘

سلام درسا جوون خوشحالم كه حالت خوبه خداروشكر .عزادار شدن شهر و همشريانتو تسليت ميگم هرچند داغ بزرگي بر سينه همه ملت ايران بود من خودم خيلي گريه كردم و ناراحتم خدا بهشون صبر بده تو اين سرما داغ عزيز و سرما و بي خانماني و...

خيلي سخته خدا صبرشون بده🙏🙏🙏🙏🙏

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕