2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046586 بازدید | 684530 پست

سلام عزیزای دل....

خانمایی که میگین بعد پانکچر زود پریود شدیم، خب مگه شما قبل پانکچر پروژسترون نمیزنید؟وقتی انتقال ندین و پروژسترون رو قطع کنید خب پریود میشین دیگه...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

مامان درسا و انتظار عزیز واقعا متاسفم برای همشهری هاتون.خدا صبر بده به بازماندگان.... واقعا وحشتناکه تو این سرما اواره باشی...خودم همدانیم و میدونم سرمای غرب کشور چقدر سوزانه... خدا کمکشون کنه و کاش مسئولینم لطف کنن بجای ابراز نگرانی و تسلیت زودتر رسیدگی کنن...  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیلا جانم تنها نیستی...فقط این بیمارستان با کلاسان که فیلم جنین رو میدن ...  من که ابن سینا میرم قبل انتقال جنین رو نشون میدن ولی فیلم نمیدن...اصلا احساس تنهایی نکن ماهم نسبت به بعضی دوستان بیمارستانمون تو همون کابل  هست مثل شما...  

سلام دوستان خوبید؟ آنا جون شما خوبین؟ دختر گلتون خوبه؟ نمی دونم منو یادتونه یا نه . بیشتر از 3 ماهه ...

آزیتا جان ، سلام، خیلی تو فکرت بودم، اتفاقا اینجا تو تاپیک هم نوشتم کاش بیای از خودت خبر بدی، امیدوارم همه چیز برات خوب پیش بره، اطلاعاتی در مورد سوالت ندارم ولی سعی میکنم تا جاییکه میتونم برات اطلاعات جمع کنم.❤❤❤

سلام عزیزای دل.... خانمایی که میگین بعد پانکچر زود پریود شدیم، خب مگه شما قبل پانکچر پروژسترون نمیز ...

سلام رز خوشگله، نه عزیزم پروژسترون که قبل پانکچر نمیدن، بعد از پانکچر هم استفاده نمیکنیم مگر که قرار باشه جنین فرش انتقال بدند، ولی در کل بعد از پانکچر پریود زودتر میاد.

سلام به همگی.من هفته هفتم حاملگی هستم خیلی تو دوهفته گذشته حاله بدی داشتم همش تهوع واستفراغ هیچی تو معدم نمیموند خلاصه شیاف بهتر میکرد تهوع رو ولی متوجه شدم ضعفم بیشتر میشه.حالا یه چندروزی هستش خیلی سردیم میکنه دهنم و پرآب میشه و دلم ضعف میره تمام جونم از داخل میلرزه هرچی بخورم انگار تو معدم نمیره.چون میگن گرمی خوردن سه ماه اول بده من به نظرتون چی بخورم والا نمک و خرما وعسل  گاهی اب قند میخورم تاحالا مشکل دیابت یا فشار خون نداشتم ولی میترسم مشکلی ایجاد بشه .خیلی حال بدی دارم واقعا از ضعف وبیحالی مرگ میاد جلوی چشمام .دوستای گل درمورد خوراکی های گرم نظرتونو بگین لطفا😚مرسی

باورت کنم که ریشه کردی تو دلم، دونه آرزوهام......؟؟؟😍😍😍
دوستان عزیزم ،میگم بعد از پانکچر چند روز طول میکشه که پریود بشیم،جنین هامو فریز کردم،کسی اطلاع داره ...

عزیزم بدن با بدن فرق داره اما معمولا یکی دو هفته ای دیگه پری ورپریده تشریفشو میاره.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستای گلم  انا جون من امروز خون دماغ شدم خیلی نگرانم مشکلی نداره؟

نگران نباش برا منم پیش اومده بود........

مال تغییرات هورمونیه......

بازم به دکترتم بگو ولی جای نگرانی نیست......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عشقاااااااااااااااا من دیشب واسه بار دوم قرص اچ دیم تمام شد.به نظرتون کیستم آب شده دیگه این ما ...

ننه جون ایشالله دوباره مامان شدنتو ببینیم......

ایشالله که آب شده رفته پی کارش.......

عزیزانی ک آمپول هپارین میزنید ی تجربه ک برای خودم عالی جواب داده ...اگه تو بازو میزنید اون قسمت پشت ...

ممنون از انتقال تجربت عزیزم........

سلام خانم گلا دکتر اورولوژ خوب و کاربلد سراغ دارین بهم معرفی کنین....شوهرم پارسال عمل کرده ولی حامل ...

عزیزم همسرت شرایطش چه طوره؟

یعنی وضعیت مورفولوژو تحرک و.......

والا من دکتر ن ا ص ر ا م ی ر ج ن ت ی رو پیشنهاد میدم بازم دوستان میان دکترای مور اعتمادشونو معرفی میکنن......

عزيزم آخرين سونوم يازده تا بود كه روز عمل شد بيست تا.... البته ١٤ تاش تخمك شد و هفت تاش جنين.... بعد ...

به سلامتی پس ایشالله یه هفته دیگه اینجا برات جشن میگیریم......

من انوكسپارين ميزنم.. فقط به بازوم ميزنم و جاش يه كوچولو كبود ميشه

عزیزم دکترت گفته انوکسوپارینو به بازو بزنی؟

اگه دکتر گفته که خوبه بزن اما اگه خودت میزنی از دکترت مجدد بپرس چون معمولا انوکسانو دور ناف میزنن و هپارینو به بازو.......

البته نگران نشیا اگه دکترت تجویز اینجوری بوده خیالت راحت باشه.......

فقط یاداوری کردم که مطمئن بشی......

حتما امتحان ميكنم بهار جون... فقط يه سوال من روي پام اندازه عدس كوچكتر لكه هاي قرمز اومده در حد سه چ ...

عزیزم به دکترت بگو ولی فکر نکنم جای نگرانی باشه......

احتمال داره برا آسپرین باشه چون بعضا به آسپرین ر همچین رفلاکسی نشون میده.......

من خودم هر وقت آسپرین شروع کردم دو دست و پاهام کبودی شروع میشه ایجاد شدن.....