2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
عزیزم کاش با یه دکتر که تخصص آندومتریوز داره ویزیت بشی....... من قبل میکروی سوم ویزیت شدم و معلوم ش ...

اخه مگه اندومتریوز تو بافت رحم خودش را نشون نمیده ؟پس چرا نمونه بافت رحم من اوکی بود نوشته بود هیچ مشکلی نداره .من شک دارم که دکترم درست تشخیص داده باشه بدبختی اینجاست که من شهرستانم وبه دکترم دسترسی ندا رم ولی سعی میکنم این هفته حتما برم مشهد پیش یه دکتر دیگه مرسی عزیزم که با حوصله جواب میدی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه مگه اندومتریوز تو بافت رحم خودش را نشون نمیده ؟پس چرا نمونه بافت رحم من اوکی بود نوشته بود هیچ م ...

عزیزم آندومتریوز رشد بافت رحم جایی دیگه هست.......

ببین اگه سلولهای دیواره رحم جایی غیر رحم رشد کنن به این بیماری آندومتریوز میگن.......

مثلا روی تخمدانها، لوله ها، لگن، حفره شکنی،  روده ها، کلیه ها، ریه و حتی قلب.....

عزیزم ببین وقتی پریود میشی سلولهای رحمت که مثلا تو لگنت رشد کردن اونام دچار ریزش و خونریزی میشن و چون نمیتونن خارج بشن التهاب ایجاد میکنن.......

من لگنم درگیر بود و کم مونده بود به روده هام برسه.......

من قبل عمل دردهای وحشتناک پریودی داشتم اما شکر خدا دیگه از اون دردها خبری نیست......

ببین من تخمدانا و لوله هام بدون کوچکترین مشکلی بودن و فقط لگنم درگیر بود.......

بستگی داره برا شما کجا درگیر باشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI:

این کانال تجربیات دوستانی از رنگ خودتان هست، کسانی که دردتان را با تمام وجود درک میکنند، لطفا برای پیوستن دوستانتان به کانال از لینک زیر استفاده کنید، تا در کنار همدیگه راحتتر بتونیم مشکلمون رو حل کنیم:

telegram.me/microinjection

@microinjection

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه به کانال دسترسی ندارم 

عزیزم این آدرس کانالمونه.......

در مورد آندومتریوز و رژیم غذاییش اطلاعاتی هست سرچ کنی پیدا میکنی......

عزیزم من خودمم فقط هفته اول کم و بیش درد داشتم و هفته دوم همه رفتن....... عزیزم خیلیا مثل من و شما ...

ممنونم آنا جون از اينكه وقت ميزاري و جواب سوالاتمون رو ميدي... نميدوني به خود من چقدر آرامش ميدي... ممنونم عزيزم

باران بهاری عزیز خیلی ناراحت شدم، من خودم چند بار این تجربه تلخو داشتم و کاملا درکت میکنم، من بار پنجمم بود و هر پنج بار پانکچر شدم چون جنین فریز نداشتم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
ستایش جون بی نهایت خوشحال شدمم  دیروز باورت نمی شه من چند بار سایت رو چک کردم خبر بدی ...

افسون جان شما بودین که پانکچر کردید؟بسلامتی انتقال دادید؟میخواستی سرم بزنی،منم پانکچر شدم ولی انتقال ندادم،فریز میکنم،میخوام سرم بزنم،منم بار سومه

مامان ستایش عزیز یک دنیا تبریک برای بتای خوشگلت... یه تماس با دکترت داشته باش برای این لکه هات که خ ...

مرسی عزیزم،ان شالله ب زودی روزی خودت

امروز ک دکترم نیس ولی فردا حتما باش تماس میگیرم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
افسون جان شما بودین که پانکچر کردید؟بسلامتی انتقال دادید؟میخواستی سرم بزنی،منم پانکچر شدم ولی انتقال ...

سلام عزیزم بله من هفته قبل پانکچر کردم 

نه انتقالم دو سه ماه اینده است ان شالله

دکترم نظرشون روی فریزه 

البته من باید یه ماه قبل انتقالم هیسترو هم کنم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
باران بهاری عزیز خیلی ناراحت شدم، من خودم چند بار این تجربه تلخو داشتم و کاملا درکت میکنم، من بار پن ...

ستایش جون انشاا خدا نی تی هاتو حفظ کنه،این سری انتقال فریز داشتی یا فریز،من دو سری انتقال فرش داشتم نشد ،اینسری میخوام فریز انتقال بدم ولی خیلی نگرانم بیشتر از دفعات قبل،سرم ivig هم میخوام بزنم،شما چند روز قبل از انتقال سرم و پردنیزلون داشتی؟سیکلتون با ال دی بود یا طبیعی؟من سه روزه پانکچر شدم بنظرتون ماه بعد انتقال بدم یا ال دی بخورم یک ماه؟ببخشید خیلی سوال پرسیدم میشه راهنمایی کنی