2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047024 بازدید | 684569 پست
قربونتون برم دوستای خوبم، از خدا میخوام دامن همه منتظرا خصوصا دوستای این تایپیک ب زودی زود سبز بشه،ا ...

ستايش جون نگران نباش اتفاقا يكي از دوستان تاپيك آي وي افيها هم كه مشهدي هست پارسال كه توي مشهد يك زلزله اومده بود روزهاي انتقالش بود و ميگفت با نگراني دويده و از خونه اومده بيرون ولي خدا رو شكركمتر از  دو ماه ديگه ني ني نازش به دنيا مياد .

سلام خانوما وقتي وارد پروسه سيکل ميکرو ميشي  چه روزايي بايد به دکترت مراجعه کني ميشه ي ليست تهيه کنيد وبزاريد مثلا روز ... پريود براي فلان کار  من دکترم تو شهرخودمون نيست ميخوام ببينم بايد  حتما در دسترس دکتر باشم  يا نه روزاي مشخصي بايد بهش مراجعه کنم ممنون ميشم کمکم  کنيد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اناجون ی سوال ببین من قرص تیرویید می خورم البته tsh ام تو رنج بود. سوالم اینه نباید دکتر بلافاصله بع ...

سوگل جان من اکوی قلب جنین انجام دادم اگه سوالی داشتی در خدمتم

دوستای خوبم سلام، bhipجان تبریک میگم دوباره، بتاتون عالیه، بقیه دوستانی هم ک تازه انتقال دادن براشون ...

عزیزم مبارکت باشه........

گوارای وجودت.........

نگران نباش چند تا وروجک تو راهه ایشالله به خاطر پی ریزی و برجی که دارن میسازن درد داری........

دیگه عیالواری این چیزارم داره........

مبارکت باشه عزیز دلم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرمر جان عزیزم ممنون که گفتی من با دکتر آصف جاه دوبار لاپارا و میومکتومی شدم که اتفاقا گفتن سپتوم ب ...

atrisa جون

می شه با دکتر حکیمی فرد ویزیت شدی بیای بگی ،راضی بودی یانه ،چون منشی آصف جاه هم شمارش رو برام فرستاد ولی من منتظرم تا دکتر بیاد

سلام خانوما وقتي وارد پروسه سيکل ميکرو ميشي  چه روزايي بايد به دکترت مراجعه کني ميشه ي ليست تهي ...

سلام عزیزم....بین روز اول تا سوم پری فرصت داری که بری سونو بشی تا اگه شرایط مناسب بود داروهاتو بگیری....خب روز دوم بهتره که فرصت تهیه دارو هم داری و استرس نمیگیری...حالا بسته به سیکلت اگه لانگ یا بلند باشه تا پری بعدی نیاز نیست بری و باز روز دوم پری میری سونو میشی و  داروهای اصلی رو میگیری....اگه سیکلت کوتاه باشه که همون دوم پری که رفتی داروهای اصلی رو میدن بهت....مرکز ما روز دوم ،هفتم ، دهم سونو میکنه و با توجه به شرایطت و زمان رسیدن تخمکها روز پانکچر رو مشخص میکنه که میتونه بین روز دوازده تا 17 پری باشه...بعد هم که جنین ها تشکیل میشن و دو تا پنج روز بعد از پانکچر انتقال جنین انجام میشه....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

آتریسا جون عزیزم بهترینا منتظرته شک نکن.........

عزیزم سونوتو برو ببین بعدش خواهی دید همه چی خوب پیش میره و تک تک حسهای زیبای مادر شدنو تجربه خواهی کرد.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قربونتون برم دوستای خوبم، از خدا میخوام دامن همه منتظرا خصوصا دوستای این تایپیک ب زودی زود سبز بشه،ا ...

مامان ستایش عزیز یک دنیا تبریک برای بتای خوشگلت...

یه تماس با دکترت داشته باش برای این لکه هات که خیال خودت و ما راحت بشه....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
خانما من لکه هام قطع نمیشه چیکار کنم

عزیزم عجله نکن من دو ماه تمام لک داشتم.......

ببین ستایش جونم از اوایل لک داشت و به لطف خدا یه بتای عالی گرفت......

به لک زیادی فکر نکن فقط با دکترت در میون بذار اقدام لازمو بکنه......