2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046912 بازدید | 684566 پست
سلام عزیزم بله من هفته قبل پانکچر کردم  نه انتقالم دو سه ماه اینده است ان شالله دکترم نظرشون ...

بسلامتی عزیزم،منم سه روزه پانکچر کردم،منم دکتر گفته اینسری فریز،شما هم آزمایشات ایمنی انعقادی انجام دادی مشکلی داشتی؟ببخش میپرسم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم آنا جون از اينكه وقت ميزاري و جواب سوالاتمون رو ميدي... نميدوني به خود من چقدر آرامش ميدي... ...

فدات عزیزم........

خدارو شکر که همچین حسی میدم بهت........

ایشالله به زودی با خبرای خوشگلت اینجارو بترکونی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ستایش جون کدوم شهری؟ مشکلت چی بوده؟ 

عزیزم ناراحت شدم انشالله دفعه بعد حتما میگیره و مامان میشی ولی ی چیزی من از نوشته هات متوجه شدم خیلی استرس داری و خیلی پریشون بودی عزیزم میدونی ک استرس بزرگترین دشمن برای ماست دفعه بعد سعی کن ریلکس باشی و اصلا بهش فکر نکنی اینجوری بهتره انشالله ک بزودی زود مامان میشی 😙

انا جون من امروز,هفدهمین روز انتقالمه هفته های,بارداری رو چجوری حساب کنم

عزیزم جنینت موقع انتقال چند روزه بوده؟

دو هفته + ۱۷ روز + سن جنین موقع انتقال میشه سن بارداریت.......

حالا با یکی دو روز تلرانس.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم ناراحت شدم انشالله دفعه بعد حتما میگیره و مامان میشی ولی ی چیزی من از نوشته هات متوجه شدم خیلی ...

باران بهاری عزیز منم با دریا دل جون موافقم حس منم اینه که خیلی استرسی هستی!!!

از نحوه سوال پرسیدنتم میشه فهمید کلی استرس داری و هول هستی......

دوستان عزیزم من فردا انتقال دارم ....میخوام برم پیش بچه هام ی دو سه تاییشون فعلا بیان پیشم خودشونو  بهم بچسبونن مامانشون خوشحال کنن و از تنهایی در بیارن فردا دونفری با همسرم میریم ولی برگشتنی با دو سه تا خوشگل و جیگر مامان برمیگردیم خونه میدونم ک اونا هم تو این مدت دلشون برای ما تنگ شده بود و میخواستن بیان خونه میدونم ک میچسبن ب مادرشون ....برام دعا کنید عزیزانم منم اون لحظه برای همتون دعا میکنم ک انشالله ب زودی زود همگی مادر بشیم و از این ب بعد تجربیات مادر شدن با هم در میون بزاریم و اونایی هم ک مادر شدن ب سلامتی نینی های گلشون بغل کنن💖💖 

آنا جون من پانکچر شدم فریز میکنم این ماه،بنظر شما آذر ماه انتقال بدم یا دی ماه؟دکترم گفت چون رحمم خوبه میتونم سیکل نچرال داشته باشم،سیکل ال دی برای فریز خوبه یا نچرال؟این سری هجده تا تخمک داشتم،

دوستان عزیزم من فردا انتقال دارم ....میخوام برم پیش بچه هام ی دو سه تاییشون فعلا بیان پیشم خودشونو & ...

عزیزم به سلامتی.......

دعای دوستات بدرقه راهت عزیزم.......

بری و با دو سه تا وروجک سمج برگردی که کنگر بخورن لنگر بندازن اساسی و نه ماه بعدم بپرن تو بغلتون......

عزیزم کاش با یه دکتر که تخصص آندومتریوز داره ویزیت بشی....... من قبل میکروی سوم ویزیت شدم و معلوم ش ...

آناجون صبور و با حوصله و مهربون سلام. برای شما چه جوری آندومتریوز لگنی رو تشخیص دادن؟با سونو یا سونوی واژینال یا چی؟ چون من موقع پری دردای وحشتناک دارم. آزمایش CA125 دادم نرمال بود.سونوی واژینال هم انجام دادم گفت رحمت خوبه.اما چون هم درد دارم تو پری هم لوله هام بسته است گفتم نکنه آندومتریوز باشه. البته دکتر گفت بسته بودن لوله ها یا به خاطر عفونت لگنی شدید پیش اومده یا مادرزادیه.که البته من هیچ وقت عفونت نداشتم و تا جایی که یادمه از اولین پری هام همینقدر درد داشتم.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم