2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047030 بازدید | 684569 پست
عزیزم والا به نظر منم ماها که مشکل انعقادی داریم ریسک مشکلات قلبی میتونه بالا باشه اما من که انجام ن ...

اصلا یادم رفته بود که بهم همچین چیزی گفتن...خب نزدیک دوساله فاصله افتاده بین درمان من...سوگل که پرسید یهو یادم افتاد....

دیشب فکر میکردم من همیشه ذهنم حول قبل مثبت شدن و درمان میچرخه هیچ وقت درباره بعد و مشکلات بعدش فکر نکردم...

حالا کو تا اکو قلب جنینن  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون، خوبه ازمایشهای ایمنی انعقادی رو انجام بدم؟ 

بله عزیزم برات پیغام گذاشتم و لیست رو فرستادم.......

البته اینجام میذارم توضیحات زیرشو بخون......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!

لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون!!!!

MTHFR

PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!

این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی: 

Protein c 

Protein s 

Anti thrombin III 

APCR 

Homocystein 

Beta 2 Glycoprotein (IgG) 

Beta 2 Glycoprotein (IgM) 

Igm

IgA

CD4

CD8 

CD4/CD8 

CD16 

CD56

CD16+CD56

CD5

CD19

CD5+CD19

CD69

HLA-DR

HLA DQ alpha

نسخه پنجم:

dfi

یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

نسخه چهارم سی دی های دوتایی CD16+CD56 و CD5+CD19 رو من از نیلو پرسیدم داشتن!!!!

من دوتاییا بعلاوه تکیاشون رو بعدا ابن سینا مجدد انجام دادم!!!!

سی دی ۶۹ رو نداشت و من آزمایشگاه آرژانتین دادم!!!!

دو مورد آخرنسخه ۴ که مربوط به آلوایمیون هستن من چون انجام ندادم نمیدونم نیلو داره یا نه حالا احتیاطا میری نداشت بعدا انجام میدین!!!!

فعلا اینا به ذهنم رسیدن!!!!

در ضمن به نظرم یه سری آزهای هورمونیم بهتره قبل شروع سیکل داده بشه، مثل تیروئید و پرولاکتین و ....

هورمونیا باید تو یه نسخه جدا نوشته بشن، چون باید روز ۲-۳ پری بدی!!!!

البته اگه اخیرا انجام دادین نیازی نیست انجام بدی!!!!

ظاهرا دو آیتم نسخه چهارم که مربوط به آلوایمیونه هزینش خیلی زیاده....

اون طور که رز سفید عزیز گفتن فقط آیتم آخر تو نیلو با بیمه تامین حدود ۴۰۰ هزار تومنه!!!!

اگه خواستین میتونین این دو آیتم رو فعلا کنار بذارین!!!!

آز شکست دی ان ای اسپرم هم بهتره مراکز ناباروری انجام بشه!!!!

این خلاصه اطلاعات و جمع بندیام در مورد آزهای تکمیلی!!!!!

در ضمن چیزایی که یادمه در مورد شرایط دادن آز:

۱- شب قبل انعقادیا گوشت نخورین

۲- از آسپرین و داروهای انعقادی یکی دو هفته بگذره

دوستان ظاهرا انجام igg و igm برا تایید سرم لازمه!!!!

اخیرا یکی از دوستان برا تایید سرم رفته بود بهش گفتن این آیتما لازمه!!!!

دوستای گلم چند تا نکته در مورد نوشتن نسخه ها و نوع دکتر با توجه به تجربه دوستان:

۱- ظاهرا کاریوتایپ رو متخصص باید بنویسه و دکتر عمومی بنویسه آزاد حساب میشه اما نمیدونم متخصص اورولوژی باشه هم میشه یا نه، اما متخصص زنان بنویسه ۱۰۰% با بیمه حساب میشه!!!!

۲-بعضی دوستان میگفتن اگه دکتر عمومی آزارو بنویسه گرونتر حساب میکنن تا اینکه متخصص بنویسه بازم از آزمایشگاهی که میرین قبلش تماس بگیرین بپرسین!!!!

تجربه جدید یکی از دوستان در مورد دو آیتم آخر نسخه ۴:

آذر ۹۵:

اون دو مورد آخر نسخه چهارم نیاز به تایید تامین اجتماعی داشت و نسخه جدا میخواد برای اون، که اونا رو انجام ندادم.

راستی خواستم آزاد انجام بدم که منشی آزمایشگاه زنگ زد پرسید آزادش میشد سه میلیون و ششصد و با دفترچه و تاییدش میشد یک و نیم میلیون!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم اولا به جمعمون خوش اومدی....... ایشالله جشن مامان شدنت....... اولا همسرت کجا آز داده؟ مرکز ...

همسرم تو مرکز ناباروری از داده  ونرمال بود-خودم وهمسرم ازمایش انعقادی وایمنی دادیم .نرمال بود -دکتر م مشهد خانم هما اسکوییان است وتشخیص ایبشون اندومتریوز بودولی هیچ درمانی بهم پیشنهاد نداد وفقط یک هیستروسکوپی تشخیصی برام انجام داد که نمونه بافت رحم داشت وهمه چی اوکی بود .وگفت روز دوم پریودت بیا برای سونو که ای وی اف شروع کنیم 

دوستای خوبم سلام، bhipجان تبریک میگم دوباره، بتاتون عالیه، بقیه دوستانی هم ک تازه انتقال دادن براشون ...

ستایش جون بی نهایت خوشحال شدمم 

دیروز باورت نمی شه من چند بار سایت رو چک کردم خبر بدی

عدد بتات هزار ماشالله عالیه           

اون خونریزی ههم احتمالا بخاطر نی نی هاته که دوتا هستن  

خیلی شایعه تو دوقلویی یا هماتوم .. نگران نباش 

استراحتت رو زیاد کن ..

تونستی یه شرح حال کامل از درمانت برامون بزارعزیزم 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام بچه ها... امروز روز پنجم انتقالم هست... از روز اول زير دلم درد ميكرد و رحمم منقبض ميشد... امروز ...

نه عزیزم من شنیدم دوستانی که مثبت شدن  درد هایی داشتن زیر شکم که می گیره و ول می کنه بعضی وقتا نگران نباش خیره انشالله 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
همسرم تو مرکز ناباروری از داده  ونرمال بود-خودم وهمسرم ازمایش انعقادی وایمنی دادیم .نرمال بود - ...

عزیزم کاش با یه دکتر که تخصص آندومتریوز داره ویزیت بشی.......

من قبل میکروی سوم ویزیت شدم و معلوم شد آندومتریوز شدید لگنی دارم و دکترم بهم گفت با شرایطی که دارم احتمال + شدن میکروم نزدیک صفره.......

البته این شامل حال همه نمیشه چون بعضیام با همین دکتر ویزیت شدن و گفته نیازی نیست دست بزنیم......

من قبل میکروی سوم لاپراسکوپی شدم و آندومتریوزم کامل درمان شد.......

بعد انتقال دادم و شکر خدا مامان شدم........

به نظرم عجله نکن حتما با یه دکتری که زمینه کاریش آندومتریوزه یه ویزیتی شو.......

انا جون بزارم ماه بعد که پریو شدم انجام بدم؟ 

بله عزیزم بذار یه ماه بگذره انجام بده که هم اثر داروهای ضد انعقادی بوه هم رفرش بشی......

سلام بچه ها... امروز روز پنجم انتقالم هست... از روز اول زير دلم درد ميكرد و رحمم منقبض ميشد... امروز ...

عزیزم من خودمم فقط هفته اول کم و بیش درد داشتم و هفته دوم همه رفتن.......

عزیزم خیلیا مثل من و شما بدون علامتن......

انا جون ایا میدونی درمان اندومتریوز به چه صورت است وچرا دکترم به من هیچ راه درمانی پیشنهاد نکرده ذهن ...

عزیزم اول باید ببینی مشکلت در وه خده و بولش بهتره با یه متخصص زنانی که کارش تو این زمینس ویزیت بشی.......

تشخیص قطعی و درمانشم با آندومتریوزه و اگه کم باشه هم یه سری دارو میگیری که پریود نشی چون پریود خودش آندومتریوز رو تغذیه میکنه.........

به کانال دسترسی داری؟