2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046258 بازدید | 684508 پست
انا جان این بحث سرما خوردگی کلا منتفی هست ...من تمام سی دی هام بالا بود و ایمنینم مشکل دار ولی ادمی ...

رز عزیزم ممنون از توضیحاتت اتفاقا خوبه که منطقی به هر چیزی نزدیک بشیم برا همینه من همیشه تاکید دارم این بحث اثبات شده نیست......

ممنون که توضیح دادی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دیروز یکی از آشناها چنان حرفی بهم زد تا فیها خالدونم‌ سوخت. انقدر ناراحت شدم و حرص خوردم تا بتونم جوابش رو بدم. هی به خودم می گفتم به خاطر جوجه ول کن اما بسی حرص خوردم. پوف. ی هفته است قلب دردم دارم نگرانم کرده. دکتر هم می گه از استرادیول هست ی ماه دیگه تحمل کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله که قسمتت میشه عزیزم، من میکروی منفی داشتم، اول گفتن همسرم مشکل داره، بعد موقع عمل هشت تا تخم ...

عزیزم چقدر خوب...واقعا خدا لطفش رو شامل حالت کرده...انشالله که نی نی هم سالم و سلامت میاد بغلت..    

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
دوستانی که استرادیول والرات و پردنیزولون داشتین. بعد مثبت شدن همچنان دکتر براتون ادامه داد؟ کی قطع ک ...

عزیرم من فقط استرادیول والرت دارم که تا سونو قلب باید بخورم .احتمالا تا شش هفته 

خدایا شکرررررررررررررررت🙏👶
عزیزم چقدر خوب...واقعا خدا لطفش رو شامل حالت کرده...انشالله که نی نی هم سالم و سلامت میاد بغلت.. &nb ...

ممنونم رز سفید جان، خدا بدون شک لطفش و شامل حال همه میکنه، مطمعنم،، خدا خیلی مهربونه، ازت ممنونم مهربون

خدایا ازت ممنونم برای اینکه منو لایق دونستی که معجزه ت رو توی وجودم و زندگیمون دمیدی ...مامان مهرو و بابا هومن عاشقت هستن نازنینم
سلام آتریسای عزیزم، حالت خوبه خانوم؟ چقد خوب که دیدمت، ظاهرن توام مثل من سر زدنت دیر شده بوده،، عزیز ...

به به سلامی دوباره به مامان معجزه کوچولومون...فدای مهربونیت عزیزم...من بعد منفی شدن یه کم توان و روحیمو از دست دادم اما خداروشکر الان بهترم و دوباره باید از نو شروع کنم. ..ممنونم از دعای زیبات مامان خانوم😍😚😍😚😍😍

واااای باورتون نمیشه هر وقت یادم میافته به شما ناخودآگاه لبخند شیرینی میزنم که نگو..خیلی خیلی خیلی خوشحالم ....اصلا این بارداری از شیرین ترین هاست...گوارای وجود ..دلبندتون هم شیرین تر از عسل..الهی که زندگی تون همیشه شاد و پر از سلامتی باشه عزیزم.. آمین

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
دوستانی که استرادیول والرات و پردنیزولون داشتین. بعد مثبت شدن همچنان دکتر براتون ادامه داد؟ کی قطع ک ...

عزیزم استرادیول معمولا تا هفته ده الی ۱۴ هست که من هفته ۱۴ برام قطع کرد.........

پرد رو برا من تا هفته بیست گفته بود اما من ب توصیه ایمونولوژ هفته ۱۷ قطع کردم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به به سلامی دوباره به مامان معجزه کوچولومون...فدای مهربونیت عزیزم...من بعد منفی شدن یه کم توان و روح ...

ممنونم نازنینِ مهربون،، اون حس و حال بعد از منفی شدن که طبیعیه اما شاید شعار باشه ولی من بهش رسیدم که نباید نا امید شد،،، هر چند من خودم خدای نا امیدیم....

انشالله که لبخندای شیرینت ماندگار باشن و بزودی زود تجربه ش کنی این روزها رو منم ازین لبخندا واسه خودت داشته باشم عزیزم :-) 

خدایا ازت ممنونم برای اینکه منو لایق دونستی که معجزه ت رو توی وجودم و زندگیمون دمیدی ...مامان مهرو و بابا هومن عاشقت هستن نازنینم

مرسي از آنا جون كه هميشه جوابمونو ميده و نااميدمون نميكنه انشالله تك تكتون بارداري خوبي داشته باشيد منم دوروزه تهوع ام رفته البته دوروز پيش اسفناج با ماست خوردم ميكم شايد مال اونه ويتامين ب٦داره نميدونم اميدوارم مشكلي نباشه

sogol جون

این سری فقط پردنیزولون داشتی ؟

یا سریهای قبل هم داشتی؟می خوام بدونم تو + شدنت تاثیر داشت؟

چون من یه خانمی رو تو مطب دکتر عارفی دیدم گفت سری اول فقط سرم IVIG داشته که منفی شده بود ولی وقتی در کنارش سری بعد پردنیزولون هم براش تجویز شده بود نتیجه گرفته بود اون هم دوقلو.

من خودم یکی از عاملهای منفی شدنم رو احساس می کنم بدنم جنین رو پس می زنه،دفعه پیش سرم داشتم ولی پردنیزولون نداشتم.

ممنون می شم راهنمایی کنید

بچه ها می گن بعد از انتقال جنین اگر بدنت گرم و سرد بشه پاهات گر بگیره یعنی منفی می شی .این صحت داره& ...

نه عزیزم صحت نداره،ماها انقدر دارو مصرف میکنیم معلوم نیست علایم مالِ بارداریه یا داروها، فکر این چیزا رو نکن عزیزم، ایشالله مثبتی.