2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
این بچه ها انتخاب اسمشونم مثل اومدنشون سخته واقعن      ،، مامان سبحان جان مشکلی هم ...

عزیزم قبل خواب آب زیاد بخور کمکت میکنه........

نصف شبم بیدار شدی باز آب بخور بعد چند روز میبینی گرفتگی عضلاتت خیلی بهتر میشه من به تجویز خانوم دکتر لیلا جونی انجام دادم خیلی افاقه کردددددددد..........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اتفاقن منم از نظر ویار و اینو خیلی راحت بودم تا الان، ینی به همسرم میگفتم این همه حسرت بارداری داشتم ...

عزیزم منم از این اتفاقای فیلمها برام نیفتاد..........

به قول تو یه بار لااقل میافتاد خیلی باحال میشد........

ولی طفلی ماری جون به جای همه مون بالا آورد..........

انصافا سخته پس برا تک تک مامانا بارداری راحت و پر از حسرت بالا آوردن آرزو میکمم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم ولي كلا هم گرمي رو حذف نكن ولي يا تعديل كننده اش بخور كه گرميت هم نكنه چون به نظر من كه چيزهاي ...

منم با مامان سبحان جون موافقم گرمی بخور ولی با مصلحاتش که گرمیشو بگیره.........

بچه ها ، من الان چند روز کمر درد خفیفی دارم ، ولی همش حس میکردم یه توپ توی شکمم به سمت تخمدانام هست ...

لیلا جون سایت طبایع دات آی آر برو قسمت خواصش.......

مصلحات هر چیزی رو نوشتن.........

پس گرمیجات که میخوری با مصلحات مناسب و مورد علاقت بخور.......

مامی جان حتی بارداری طبیعی هم همینه، روزی که موعد پریودهست و زن پریود نمیشه و بتا مثبت میشه هفته ۴ ب ...

ميذونم ليلا جونم ولي من دو جا ازمايش دادم كه يك جا جوابش اينجوريه👇

سلام به همه دوستان  از صبح دارم صفحات و میخونم تا الان تموم شد لیلای عزیزم خیلی خیلی ناراحت ش ...

ماری جون 

ایشالا که خدا دوقلوهات رو برات حفظ کنه

ماری جون شما زیر نظر دکتر رزاقی هستین؟

انتقالهای قبلیت هم با ایشون بود؟

چون من باید سیکلم رو از اول شروع کنم ،دکتر عارفی اصلا حوصله نمی کنه با مریض حرف بزنه،سوالات رو هم به تمسخر جواب می ده ،مثلا می گه خوب خانم دکتر دیگه چی

برای همین یکم مردد هستم بیام سیکل این سری رو با دکتر رزاقی شروع کنم،اگر شما با ایشون بودی می شه راهنماییم کنی

ممنون می شم

عزیزم نمیشه گفت قطعی این چیزا جزء علایمشه اما تجربه دوستان میگه کسایی که نقص ایمنی دارن خیلیاشون دیر ...

انا جان این بحث سرما خوردگی کلا منتفی هست ...من تمام سی دی هام بالا بود و ایمنینم مشکل دار ولی ادمی هستم که از نظر بیماری به شدت ضعیفم...یعنی یه نسیم بهم بخوره سرما میخورم و عفونت و غیره....کلا مستعد بیماری هستم

بحث ایمنی ماها فقط ایمنی نسبت به اجزای داخلی مطرحه...که بدن به خودش و اجزاش حمله میکنه...مثل افرادی که ام اس دارن و ایمنی شون به شدت بالا هست...یا بحث رماتیسم برای ماها خیلی مطرحه....

نظر توکلی هم همین بود...پس در واقع هیچ علایم بیرونی که قابل تشخیص برای ماها باشه وجود نداره...

ببخشید که اینارو گفتما...شما خودت ستادی ولی خواستم اطلاعات مثل همیشه درست و علمی تو تاپیکمون رد و بدل بشه  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
کاملا حرفاتو درک میکنم، میدونی خوبیه خصوصی اینه اگر لازم باشه شنبه هم دکتر پیگیریت میکنه ،نمیندازه ک ...

منم تا الان با پول داروها حدود ۴۵۰۰خرج شده .ولی ارزششو داره لیلا جان چون واقعا کار میکنن

باورت کنم که ریشه کردی تو دلم، دونه آرزوهام......؟؟؟😍😍😍
کاملا حرفاتو درک میکنم، میدونی خوبیه خصوصی اینه اگر لازم باشه شنبه هم دکتر پیگیریت میکنه ،نمیندازه ک ...

من اصلا روزم پانکچرم شده بود یکشنبه اصلا وقتی شخصی پرداخت کنی همه روز در خدمتتن و شماره موبایل دکتر در اختیارت به نظرم اینا خیلی ارامش میده.درضمن اینبار از روش های کمکی مثل خراش اندومتر هیسترو و برقراری تعادل هورمون ها قبل وبعد سونو استفاده کردن ولی سری قبل خیلی ساده وناتور انتقال دادن 

باورت کنم که ریشه کردی تو دلم، دونه آرزوهام......؟؟؟😍😍😍
ماری جون  ایشالا که خدا دوقلوهات رو برات حفظ کنه ماری جون شما زیر نظر دکتر رزاقی هستین؟ انتق ...

مرمر جون عزیزم الانو نمیدونم ولی ر ز ا ق ی به نظر من فرشتس........

من فقط یه ارتباط غیر مستقیم باهاش داشتم اما همون باعث شد عاشقش بشم.......

باز کسایی که جدیدا زیر نظرش بودن بهتر میتونن راهنماییت کنن.....

سلام دوست جوونا 

من امروز سومین روز انتقالمه خیلی کمر درد دارم 

مخصوصا شبا خیلی تکون میخورم همش اینور اونور میکنم برای کمر دردم چیکار کنم و اینکه طبیعی ؟

خدا کمکم کن

سلاااام به تک تک دوستان عزیزم...امیدوارم همگی خوب و سلامت باشید..

بچه ها نمیدونید بعد مدتها چقدر خوشحالم از اینکه حال و هوای تاپیک عوض شده کلی مامان ناز و دوست داشتنی داریم...به به بسی لذت بردیم...اصن انگار واسه خودمه ..بس که اذیت شدم تو این راه...آخه فعلا توو بدیهیات زندگی موندیم انگار...عجباااا...ایشالا که این مرحله رو رد کنیم و از بحث ازدواج فقط بچه دار شدنو نبینیم و بتونیم رشد و شکوفایی داشته باشیم..دیگه فقط کسی باردار میشه بسی شادمان میشم اساسی

خب omide man عزیزمون هم که اومدن و کلی خوشحال مون کردن با اون معجزه طلایی شون...الهی که همیشه شاد و سلامت باشید😚😚

به به مامان سبحان جون هم دختر دار شدن به سلامتی....الهی که نوه نتیجه دار بشی خانوم..و سبحان کوچولو هم واست آرزو میکنم البته..ایشالا هر چی صلاحه اما من ذوق دومی رو هم دارم واستون☺☺

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..