2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست

مرمر جون من سری پیش انتقال فرش داشتم .  پانکچر شده بودم و عوارض داروها بود. تعداد تخمکم هم کم نبود. حتی من نگران هایپری بودم. سرم البومین دو سه سری زدم. داروهام فقط پردنیزولون بود و سلکسان و آمپول پروژسترون که اونم دکتر گفت حساسیت داری. امپول جذب نمی شد . موند موند همی جور گوله گوله و دست می زدم پوستش داغ بودا. بعد بهم چرک خشک کن دادن. یه روز بعد سقط تو آشپزخونه که دولا شدم از یخچال ی چیز بردارم احساس کردم شلوارم خیس شد. حالا واسه سقط خونریزی داشتم و نواربهداشتی استفاده می کردم . چشت روز بد نبینه یهو دیدم اندازه ی استکان از جای امپولها چرک و خون می یاد بیرون . دوسه هفته من هر شب ملافه عوض می کردم با اینکه گاز می زاشتم و چسب می زدم. روزی چند بار تخلیه می شد

واسه همون قضایا من الان فقط شیاف پروژسترون دارم هر ۸ ساعت. پرونیزولون با سرم باهم داشتم. استرادیول الان دارم نمی دونم اصلا تو انتقال فرش می دن یا نه. 

ی چیز دیگه من بعدش با جنین شناس صحبت کردم گفت کوچکترین تب و عفونتی نمی زاره جنین بگیره. به نظرم اشتباه دکتر من انتقال فرش برام بود. من ۲۰ تا تخمک داشتم به نظرم باید صبر می کرد. بدنم آمادگی نداشت.‌ من حتی از هایپری می ترسیدم. با اینکه انتظار ۱۲و۱۳ تا تخمک داشتیم یهو روز پانکچر زیاد شد

مامی جان، دوستِ من یه دونهوبلاستوسیست براش انتقال دادن جواب آزمایش اولش ۸۵ شد ،الان پسرش ۱۰ ماهشه، خب ببین روز ۱۱ هم رفتی بتا دادی، اوایل بارداری بتا یهو میپره بالا، نگران نباش. یکی دیگه از دوستام هم بارداری طبیعی با یه روز تاخیر بتاش ۹۰ بود، ولی یکی دیگه از دوستام بارداری طبیعی یه روز تاخیر پری بتا ۱۰۰۰ بود،هر دوشونم بچه های سالمی دارن. ببین چقدر متفاوت، برای بارداری ما بالای ۵۰ بارداری محسوب میشه، حرفی که اینجا میگن.نگران نباش،ایشالله امروز زیاد شده حسابی.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها می گن بعد از انتقال جنین اگر بدنت گرم و سرد بشه پاهات گر بگیره یعنی منفی می شی .این صحت داره& ...

ندا جون ربطی نداره اصلا.......

از مامانا داشتیم کسایی که یخ میکردن بعضیام بودن همچین حالتی داشتن ولی متفی شدن پس ربطی نداره........

من که کلا بعد مامان شدم گر میگرفتم گاها هم یخ میکردم اصلا ربطی نداره.........

فکرتو درگیر چیرای اثبات شده نکن........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

اناجون ی سوال خیلی داروهایی که ما می خوریم مثل همین استرادیول جزو داروهای پر خطر در بارداری هست. 

سوالم اینه برای غربالگری همین آزمایشهایی که مامانهای عادی می دن برای ماها کافیه ؟ یا باید بیشتر چک کنیم؟ 

می شه در این مورد هم راهنمایی کنید چه موقع و چه آزمایشهایی رو دادین یا بدیم؟ تا از سلامت جنین مطمین باشیم

مثلا خود این استرادیول داره از درد قلب نفسم رو بند می یاره. خوب حتما رو جنین هم تاثیر داره

sogol جون این سری فقط پردنیزولون داشتی ؟ یا سریهای قبل هم داشتی؟می خوام بدونم تو + شدنت تاثیر داشت ...

عزیزم بار قبل سوگل جون یلدمه پرد داشت ولی سرم نداشت.......

این دفعه هر دورو داره.........

ضمنا پرد ایمنو سرکوب میکنه ولی سرم تنظیم میکنه........

یعنی برا ایمنی بالا پرد تجویز میشه ولی سرم هم برا بالا بودن هم پایین بردن هر دو تجویز میشه........

من یادمه یه بار برا تزریق سرم رفته بودم یه آقایی بود برا پایین بودن ایمنیش سه سال بود هر ماه سرم میزد.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون خیلیییی سایتِ خوبیه،دستت درد نکنه عزیزم عاااالییی بود😘😘😘😘

فدات بشم.......

خوشحالم به دردت خورد.......

سلام بچه ها... آنا جون چند روز پيش گفتم استراديول مصرف ميكنم سردرد شديد ميگيرم، به دكترم زنگ زدم گفت بيا ويزيت... فشارمو گرفت يازده بود، برام روزي يه عدد سلكسان داده... بعد هم گفت برو داخلي مغز و اعصاب تا عصري جوابشو برام بيار... شديداً استرس گرفتم... اين آمپوله برا چيه؟ 

اناجون ی سوال خیلی داروهایی که ما می خوریم مثل همین استرادیول جزو داروهای پر خطر در بارداری هست.&nbs ...

عزیزم نگران نباش شکر خدا پرنسس من از صد تا بچه سالمتر و باهوشتره........

ببین مطمئنا یه سری داروهارو استفاده نکنیم عوارضی که بچه هامون میتونن ببینن خیلی بیشتره........

مثلا آسپرین میگن تو بارداری خوب نیست ولی خوب اگه خونرسانی به جنین به خاطر مشکلاتمون و داروهای هورمونی دچار مشکل بشه رو رشد جنین و تکامل سلولهای عصبیش تاثیر میذاره........

پس نگران این داروها نباش عزیزم.........

شکر هدا من اطرافم از دوستانی که بچه هاشون با میکرو بوده میبینم خیلی بچه های سالم و باهوشین......

سلام بچه ها... آنا جون چند روز پيش گفتم استراديول مصرف ميكنم سردرد شديد ميگيرم، به دكترم زنگ زدم گفت ...

عزیزم نگران نباش اصلا اتفاقا خوبه بهت سلکسان داده........

میدونی استرادیول غلظت خونو میبره بالا........

سلکسان رقیق کننده خون هست و کمک میکنه خونرسانی به جنین عالی بشه........

اصلا نگران نباش.......

اتفاقا خوبه دکترت پیگیر بوده شاید خدای نکرده غلظت خونت بالا میرفت و مشکل ساز میشد پس برو خداتو شکر کن دکترت حواسش هست.......

پس برو از بارداریت لذت ببر.......

ماری جون  ایشالا که خدا دوقلوهات رو برات حفظ کنه ماری جون شما زیر نظر دکتر رزاقی هستین؟ انتق ...

مرمر جون خیلی خیلی ازت ممنونم بخاطر دعای خیرت انشالله به زودی شما و تک تک دوستان منتظرم بیاین و از بارداریتون برامون تعریف کنید🙏🏻🙏🏻

عزیزم دکتر رزاقی خیلی خیلی مهربونه و وقت میزاره و حرف مریض و گوش میکنه ولی خب در مورد ایمنی به نظر من کسانی که مشکل ایمنی دارن نباید با پزشک زنان جلو برن چون اونا ازمون خطا میکنن من دوبار با رزاقی انتقال دادم که روش انتقالش که بدون سونو بود و در مورد غلظت خون و ایمنی کارای لازم رو با آزمون و خطا انجام داد که یبار منفی شدم و یبار مثبت که تو روز هفت انتقال به خون ریزی افتادم و بارداری شیمیای برام اتفاق افتاد که دفعه آخر رفتم تحت نظر زرنانی که البته دکتر چوبساز منو فرستادن پیش ایشون و کلا همه چی فرق میکرد از نظر آزمایش و دارو و تزریق سرم و داروها ولی خب بعد از مثبت شدن برگشتم پیش رزاقی بخاطر اینکه چوبساز در هفته چند روز تهران نبود و اینکه تخصصش سقط مکرر نبود البته بازم رزاقی گفت پرد نیزول بخور ولی زرنانی گفت اصلا لازم نیست منم حرف زرنانی رو‌گوش دادم اما در کل دکتر رزاقی خیلی مهربون و با انصاف هست و خیلی هم دوسشون دارم

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
سلام بچه ها... آنا جون چند روز پيش گفتم استراديول مصرف ميكنم سردرد شديد ميگيرم، به دكترم زنگ زدم گفت ...

من حالا قلبم تیر می کشه. من قبل انتقال ی بار نوار قلب گرفتم خوب بود اما منم نگرانم. دکتر زنان  گفت می تونه عوارض استرادیول باشه

خود من و اکثر دوستان، دیدم که با داروهایی مثل ال دی و هورمونی ها مشکل دارن...سردرد میشن تهوع میگیرن...منم به شدت اذیت میشدم... ولی این بار چون  برای دو ماه قبل میکرو شروع به خوردن ویتامین ب و اسپرین کردم  ،حالم خیلی خوبه...با چند تا دونه ال دی تهوع من انقدر شدید میشد که حتی مسواک نمیتونستم بزنم ولی الان سومین بسته رو شروع کردم و چون ویتامین ب دارم روزانه و هفتگی امپولش رو اصلا تهوع ندارم...سردرد هم بخاطر مصرف اسپرین شکر خدا ندارم...یعنی این داروها کنار هم عوارض هم رو خنثی کردن...تو نت دیدم که همراه ال دی میشه ویتامین ب رو با تجویز پزشک داشت...پس اگه شما هم اذیت میشن به دکترتون ویتامین ب و اسپرین رو پیشنهاد بدین....این یه تجربه بود گفتم شاید به دردتون بخوره  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
مرمر جون خیلی خیلی ازت ممنونم بخاطر دعای خیرت انشالله به زودی شما و تک تک دوستان منتظرم بیاین و از ب ...

منم با ماری جون موافقم.........

زیر نظر دکتر زنان خوب بودن یه طرف قضیه هیت ولی تو هر زمینه زیر نظر متخصصش بودنم خیلی کمک میکنه........

منم موازی پیش رفتم.......

مرمر جون خیلی خیلی ازت ممنونم بخاطر دعای خیرت انشالله به زودی شما و تک تک دوستان منتظرم بیاین و از ب ...

ماری جون

پس دکتر چوبساز اینطور که می گی همه جوانب رو رعایت می کنه

با مریض مثل موش آزمایشگاهی برخوردنمی کنه

مثلا دکتر عارفی تو سونو اول به من گفت شما باید لاپاراسکوپی بشی که تشخیصش هم درست بود ولی دفعات بعد که رفتم مطب گفت نیازی نداری

در صورتیکه من چسبندگی داشتم و پیش دکتر آصف جاه که رفتم این موضوع رو متوجه شدم وبرطرف کردم ولی تاوان زیادی برای من به دنبال داشت 4 تا جنین فریز  من به خاطر سهل انگاری و بی دقتی دکتر عارفی  هدر رفت.