سلام مرمر جان ببخش من جواب میدم گفتم شاید ماری جون سرشلوغ باشن..ایشالا که سلامت باشن باشن در کنار دوقلوهای عزیزشون....پزشک ماری جون این سری فکر کنم دکتر چوبساز بودن بیمارستان گاندی..قرار بود بعد مثبت شدن تحت نظر دکتر رزاقی باشن تا جایی که یادمه
اما من با دکتر رزاقی ویزیت میشم 1 ساله و دوبار آخرو منفی شدم متاسفانه یعنی 4 بار سیکل منفی رو تجربه کردم.. پزشک خوب و خوش برخوردی هستن اما خب گاهی هم خسته و بی حوصله میشن که کاملا طبیعیه...مثلا خودم یکبار تا اومدم ازشون سوالی بپرسم گفتن خانوم اصلا نپرس..
پس فقط نحوه کارشون مهمه و این حساسیت ما باعث میشه بخوایم دکترمون رو عوض کنیم...حتی باور کن من با مشکل ایمنی و انعقادی که دارم حتی دکتر معینی که جانشین ایشون بودن گفتن که اینهااا همش در حد تئوریه..البته واسه مشکل من حتی گفتن فک نکن اگه مثبت بشی واسه سرم بوده دکتر توکلی هم همینو گفتن.. درحالیکه این سری آخر باوجود سرم و پی ار پی و...باز هم منفی شدم
پس فقط سعی کن به پزشک اعتماد کنی و بتوتی باهاش ارتباط خوبی برقرار کنی..من کلا حساسم و زودرنج تا دکتر گفتن سوال نپرس خودمو باختم گفتم دبگه اینجا نمیام خب درباره برداشتن لوله بود قضیه خیلی مهم اما....ولی همین الان هم باز با ایشون ادامه میدم چون پزشک دیگه ای قرار نیس کار خاصتری انجام بده و قرار نیس با یه بار ناراحتی قضاوت کنم..
ببخش خیلی طولانی شد خواستم کمکی کرده باشم تو تصمیم گیری..