2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
عزیزم انقدر نگران نباش توکلت ب خدا باشه بهش اصلا فکر نکن بزار زمان خودش تورو ب جلو ببره😍

چشم ، حتما، عزیزم 😘😘رفتم کلی با خدا راز و نیاز کردم ، خداروشکر کردم و البته طلب بخشش کردم ، چون امروز خیلی گریه کردم و حس کردم ایمانم ضعیف شده در حالیکه باید به خدا اطمینان داشته باشم واقعا شرمنده شدم، شکر کردم که آنای عزیزم و تک تک شما دوستای مهربونمو دارم و حتی یک دقیقه هم احساس دلتنگی نمیکنم، دعاهاتونو آرزوهای خوبتونو حس میکنم واقعا تک تکتونو دوست دارم و ببخشید اگر از خودم ضعف نشون دادم.دیگه تکرار نمیشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی عزیزم اینم گواه حرفم........ من امروز یازده سیکلم و شدیدا ترشحات تخم مرغی (تخمکگذاری) دارم... ...

چشم آنا جون، درست میگی، من امروز یکم شوکه شدم، وگرنه انقدر ریلکس بودم ، الکی گیر دادم به همه چیز ، ترشحات میاد یعنی دو سه روز بعد تخمک آزاد میشه ، نمیدونم چرا گیر الکی میدم ، پاشین ماهیتابه هاتونو بیارین، من ماهیتابه خونم افت کرده😂😂😂

چشم آنا جون، درست میگی، من امروز یکم شوکه شدم، وگرنه انقدر ریلکس بودم ، الکی گیر دادم به همه چیز ، ت ...

بهترینهارو برات آرزو مندم انشااله که چهارشنبه ده پانزده تا تخمک عالی داری 

منم برات دعا میکنم ولی انقد نگران نباش

سلام دوستان. اول آرزوی موفقیت برای همه دارم. ليلا جان خیلی خوشحال شدم انشالله این سری مامان میشی،کیانا گلی واقعا متاسفم کنسل شد انشالله خیره گلم. و لی لی عزیز خیلی خوشحال شدم وارد سیکل شدی عزیزم انشالله مامان بشي با اولین انتقال.. دوستان منم دهم میرم دوباره دو گزینه رو آزمایش بدم و پونزدهم نوبت دکتر رزاقی دارم که رحمم ببينه و جواب آزمایشات ایمنی و انعقادی رو بهم بگه... انشالله مشکل سر راهم قرار نگيره و علت سقط هام مشخص شه که بيام دوتا جنین دارم انتقال بدم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
چشم ، حتما، عزیزم 😘😘رفتم کلی با خدا راز و نیاز کردم ، خداروشکر کردم و البته طلب بخشش کردم ، چون ام ...

قربونت برم ما هممون ی آرزوی مشترک داریم ک مارو در هر کجای این دنیا ک هستیم بهم وصل کرده...ب امید خدا مادر میشیم هممون چرا که نه❤

سلام بچه ها من فردا پانكچر ميشم براي اولين بار. خيليم استرس دارم تورخدا برام دعا كنيد.اگه پيشنهاد يا توصيه اي هم دارين برام كه ميتونه كمك كننده باشه ممنون ميشم بهم بگين

@raazi_naaraazi يه پيج مفيد براي همه
دوستای عزیزم، به لطف خداوند و با دعاهای شما دوستای خوبم، همین دو دقیقه پیش بهم زنگ زدن و گفتن هورمون ...

خداروشکر انشالا همین ماه دلت شاد میشه

باورت کنم که ریشه کردی تو دلم، دونه آرزوهام......؟؟؟😍😍😍
واقعا از تورک آنای عزیزم ممنونم ک اینجارو برای ما فراهم کرده و ما در کنار هم داریم این پروسه لذت بخش ...

فدات بشم عزیزم.........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها من فردا پانكچر ميشم براي اولين بار. خيليم استرس دارم تورخدا برام دعا كنيد.اگه پيشنهاد يا ...

عزیزم برات بهترین و تپلترین تخمکا و جنینارو آرزو میکنم.......

فقط آرامشتو حفظ کن چون دیگه فقط باید به بهترینا فکر کنی........

آبم زیاد بخور.......

کار سنگین نکن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام به همگی .من امروز سونو داشتم دیشب از شدت درد و نفخ اصلا نخوابیدم و به خودم میپیچیدم ولی خداروشکر امروز سونو کرد دکتر گفت ساک حاملگی تشکیل شده وجنین اومده البته چون خیلی زوده بدون قلبه فعلا.ازمایش خون گرفتن و دوتا سرم بهم زدن. دکتر خیلی راضی بود بقیش با خدا پس فردا هم باید برم ازمایش خون دوباره.

باورت کنم که ریشه کردی تو دلم، دونه آرزوهام......؟؟؟😍😍😍
سلام به همگی .من امروز سونو داشتم دیشب از شدت درد و نفخ اصلا نخوابیدم و به خودم میپیچیدم ولی خداروشک ...

خدارو شکر عزیزم........

ایشالله به زودی ضربان قلبشم میبینی.......