2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684574 پست

الینا جان تبریک میگم خداراشکر عزیزم شما چه کار کردی که استرس نداشتی من واقعا نمیدونم با این استرس چه کار کنم میشه راهنماییم کنی منم به خدا توکل میکنم ولی باز هم نگرانم تپش قلب میگیرم شما مشکلت چی بود؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آنا جون و بقیه دوستان گلم .

متاسفانه منم خوش خبر نیستم .

سیکلم کنسل شد. فولیکولا اصلا خوب رشد نکردن فقط دوتا ۱۶ داشتم بقیه ده بودن دکتر گفت ممکنه این دوتا  هم پوچ باشن پس کنسلش کرد گفت ماه بعد بیا با دوز بالاتر برات شروع میکنیم .

این همه هزینه کردم از شهرستان میرفتم مطب !!!

اعصابم خورده بغض گلومو گرفته 

الان فقط مدروکسی داده بخورم تا پریود بشم ...

یادم رفت نپرسیدم که پردنیزولون و ASA رو هنوزم بخورم یا قطع کنم فعلا ؟؟؟

نه گلم فریز نیست دلیلش چی میتونه باشه

پس احتمالا برا عوارض پانکچرته.......

اگه خیلی اذیتت میکنه به دکترت بگو ولی فکر نکنم جای نگرانی باشه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون و بقیه دوستان گلم . متاسفانه منم خوش خبر نیستم . سیکلم کنسل شد. فولیکولا اصلا خ ...

عزیزم ناراحت شدم واست اما حتما خیری توشه......

عزیزم بابت پرد و آسپرین اگه ماه بعد بازم سیکلت شروع میشه احتمالا داری ولی احتیاطا از دکترت بپرس.......

زنگ بزن تلفنی بپرس......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها سلام، متاسفانه خبرای خوبی ندارم، دکتر امروز با من حرف زد، روز جمعه که برای سونو رفتم ۹ تا فو ...

عزيزم ليلاي مهربون واست دعا ميكنم كه سيكلت كنسل نشه و دكتر اشتباه كرده باشه 🙏🏻

عزیزم ناراحت شدم واست اما حتما خیری توشه...... عزیزم بابت پرد و آسپرین اگه ماه بعد بازم سیکلت شروع ...

مادرم همراهم بود نمیشد  وگرنه کلی باید گریه میکردم تا خونه !!!!

آره ماه بعد میخوام شروع کنم .تلفن رو جواب نمیدن 

تا چهارشنبه دوباره تلفن میزنم میپرسم .

پس بخورم این دو روز هم ؟؟

سلام دوستان 

منم ديروز از بيمارستان مرخص شدم  داشتم دق ميكردم دفع پروتيين داشتم و انزيماي كبدي رفته وعفونت ادرار خدا رو شكر بخير گذشت 

ايشالله كه هيچ كس پاش به بيمارستان نكشه خيلي سخته اما تهوع شديد دارم 

ماري جون واقعا دركت كردم كه چي كشيد 

دوستای عزیزم، به لطف خداوند و با دعاهای شما دوستای خوبم، همین دو دقیقه پیش بهم زنگ زدن و گفتن هورمون رشد کرده و رسیده به هزارو خورده ای، گفتن به امید خدا امروز بهم زنگ میزنن میگن برای پانکچر، مرسی که برام دعا کردین ، همتونو دوست دارم، بازم محتاج دعاهاتونم . 

عزيزم ليلاي مهربون واست دعا ميكنم كه سيكلت كنسل نشه و دكتر اشتباه كرده باشه

مامانی جونم،من همیشه به یادتم، الهی شکر که بهتری ، ایشالله بقیه بارداریت به راحتی سپری بشه، خیلی خیلی ممنونم، من مطمینم دعاهای شماها گرفته،   

دوستای عزیزم، به لطف خداوند و با دعاهای شما دوستای خوبم، همین دو دقیقه پیش بهم زنگ زدن و گفتن هورمون ...

لیلا جان‌خیلی خوشحال شدم که سیکلتو کنسل نکردن،به امید پروردگار جنین های خوبی واست تشکیل میشن

ليلا جون عزيزم حالا كه معلوم نيست، انشالله همه چيز خوبه و مشكلي پيش نمياد، خدا حواسش به تو كه اينقدر ...

مامی جونم، مرسی عزیز دلم،   دعاهای شما دوستای خوبم اثر داره، واقعا حرفِ آنا جون درستِ، دعاهای ماها در حق هم خیلی تاثیر داره.