2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
مرسي عزيزم. آب زياد خوردن واسه چيه؟

آب کلا خوبه چون داروها غلظت خونو بالا میبرن آب کمک میکنه جبران بشه........

اگه غلظت خون کنترل بشه خونرسانیم روالش نرمال و بعد انتقالم کمک میکنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستای عزیزم، به لطف خداوند و با دعاهای شما دوستای خوبم، همین دو دقیقه پیش بهم زنگ زدن و گفتن هورمون ...

لیلا جون کلی بهمون استرس دادیا! باز خدا رو شکر من دیر رسیدم زود خبر خوبتو هم فهمیدم!!! انشاالله که همه این بالا پایین شدنا خیری توش هست و در نهایت نتیجه خیلی خوبی در انتظارته، مطمئن باش هممون واست دعا میکنیم عزیزم

آنا جون من چند روز پیش درد کلیه اومد سراغم ،آب زیاد خوردم بهتر شد،چند روزیم هست درد شدید واژن البته از داخل دارم،دیروز دکترم نبود رفتم بیمارستان بهمن دکتره هم آز ادرار نوشت هم گفت یه ذره ترشحات قارچی داری،یه کپسول واژینال داد به اسم نیستاتین،شما اطلاعاتی درباره ش داری؟ من چون هنوز پیش دکتر خودم نرفتم شک دارم استفاده کنم یا نه،از طرفی از درد نمیتونم حتی موقع خواب غلت بزنم! نمیدونم علتش عفونت ادراره یا واژن یا فقط دارم کش میام!!!

سلام آنا جان، رفیق خوبی دخمل نازت خوبه ماشالله بزرگ وشیرین شده 

گفتم جویای حالت بشم وبگم تو فکرت همیشه هستم وهمچنان دوستت دارم اگه شما ما رو فراموش نکرده باشی 

به دوستایی که مامان شدن هم تبریک میگم امیدوارم صحیح سالم نینیهاشونو بغل کنن دوستانی که تو سیکلن انشالله سیکل موفقی داشته باشن ودست پر وبا جنینای تپل  برگردن خونه 

بهار جون اگه اومدی پیاممو دیدی یخبر از خودت بده زایمان کردی یا نه خیلی تو فکرت هستم 

منم همچنان درازكش هستم يكم رحمم سوز ميزنه ميترسم خدا بخير كنه خارش واژينالم پماد ميزنم ولي همچنان هس ...

عزیزم از دکتر مرمضی  راضی هستی ؟

وقت میزاره برا بیمار ؟ 

نظرت رو بگو عزیزم