2777
2789

مثل یه عکس میدم همه خوششون میاد میخان رل بزنن

یه عکس که به نظر خودم خوبه میدم همشون بدشون میاد

میزارن میرن کلا 

معلوم نیس چی میبینن😕

لخت و اینام نه ها

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما پسرا هم مثل شما انسان هستیم و ربات نیستیم یک معیار مشترک داشته باشیم...

ولی معمولا آدم های کوچیک و نپخته طبق قیافه و هیکل طرف رو میپسندن پسر درست حسابی و پخته حتما باید به قدر کافی طرف رو بشناسه از خصلتاش خبر داشته باشه بعد خوشش بیاد...

وگرنه خوشگلیو هرکسی میتونه داشته باشه و خوشگلی فقط و فقط موقت بدرد میخوره این اخلاق و ذات و پاکیه باعث میشه یک روابط سال ها پابرجا بمونه

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی     

منظورت اینه اونایی که میرن اخلاق براشون مهم بوده؟؟ خب به نظر تو نظر اول میرن نه بعدش

نخیر اصلا طبق معیار هایی که استارتر توی ذهنش داره من نمیگم...

اون پسرا هر ذهنیتی میتونن داشته باشن و من ازشون خبر ندارم...

ولی در کل میگم هر پسری هر معیاری میتونه داشته باشه ولی اون پسر نپخته و ظاهر بین هست که بدرد زندگی نمیخوره و یا حتی دخترش(که دخترا در مواردی بیشتر هستن متاسفانه) که فقط و فقط معیار هاشون قیافه و خوشگلیه...

پسر سالم و پخته هیییچ وقت با یه قیافه سمت دختری نرفته...

حداقل بین خودم و بعضی دوستام به این شکل بوده

نخیر اصلا طبق معیار هایی که استارتر توی ذهنش داره من نمیگم...اون پسرا هر ذهنیتی میتونن داشته باشن و ...

معیار اولتون قیافه هست اگه به دل نشست میرین جلو حالا یکی بیش از حد قیافه براش مهمه میخواد همه چی تموم باشه یکی درصد کم تری ولی در کل شما مردا ظاهر براتون مهمه و از بس دیدم نمیتونم باور کنم تا قیافه طرف به دلتون نشینه حرکتی نمی‌کنین

معیار اولتون قیافه هست اگه به دل نشست میرین جلو حالا یکی بیش از حد قیافه براش مهمه میخواد همه چی تمو ...

این طرز تفکر اتون ناشی از حرف های دست به دست شده بدون فکر و منطق هست...

دوست عزیز ما مرد ها هم مثل شما انسان هستیم...

توی این دنیا میلیون ها مرد هست دسته ای اصلا چشمی به خانم ها ندارن...دسته ای سعی میکنن نجیب زاده باشن و ارزشمند هستن که هیچ وقت چنین معیار هایی ندارن و با هر دختری توی رابطه نمیرن...دسته ای ممکنه تا یک دختر میبینن در کل دست و پاشون رو گم میکنن و دسته ای بقول شما ظاهر براشون مهمه...

درضمن این دسته هاییم که گفتم دسته هاییه که من میشناسم و مطمئین باشید باز هم میلیون ها ادم هستن بازم سلیقه های دیگه ای دارن...

شما نمیتونید بگید شما آقایون همه اینجوری هستید...

خواهشا با این حرف ها خودتونو گول نزنید...

مردی که موقتا شمارو بخواد بله با قیافه دست و پاش سست میشه میاد جلو...

ولی مردی که درست حسابی باشه اول به قدر کافی شناخت پیدا میکنه اگه آدم درستی بودید پیش قدم میشه و روابطو جدی تر میکنه...

اگه منی که مرد هستم و هرجور همجنسی دیدم به این شکل بوده حالا شما نظرتونو طبق مردای دورتون و یا معیار های خودتون میدید...

بحثی نیست

معیار اولتون قیافه هست اگه به دل نشست میرین جلو حالا یکی بیش از حد قیافه براش مهمه میخواد همه چی تمو ...

بعد هم توی این دوره زمونه انقدر خـراب شده و بیشتر دخترا تحمل پیچ و تاب زندگیو ندارن پسر عاقل در کل کمتر اشتیاق داره به سمت ازدواج و رابطه...

بیشتر دوستام و حتی پسر هایی که بیرون همکلام میشم بدجوری اشتیاقشون نسبت به جنس مخالف از دست رفته..

توی این دوره زمونه اصلا دنیای ذهنی که شما خانم ها بعضیاتون ساختید به این صورت کار نمیکنه