2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047210 بازدید | 684581 پست

عزيزم همسرم آزواسپرم انسدادي هستش يعني به علت نقص و انسداد در لوله واز كه اسپرم بر هست دچار مشكل شديم و نمونه با سرنگ از بيضه ها ميگيرن كه خداروشكر با تقويت از طريق مكمل و خنك نگه داشتن اسپرم خوب دارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام، دوستان من ال دي خوردم قطع كردم كه پريود بشم برم براي سونو و بررسي و اين كارها ولي پريودم نمياد ...

نازي جون ميشه از طريق خوردن گرمي اقدام كني ولي پزشك من گفتن كه قبل از سيكل به هيچ وجه از اينكارو نكن و بزار روال طبيعي بيادش

عزيزم الان از كامنت بچه ها متوجه شدم خيلي متاسفم عزيزم البته درست نخوندم چيشدددد؟؟؟ من بهمن ٩٥ ...

سلام افسون جان،امیدوارم که هرچه زوتر مامان بشی انشاا،عزیزم منم همزمان با شما دوتا انتقال منفی داشتم،که اصلا لانه گزینی انجام نشد ،الانن قراره این ماه مجدد شروع کنم،عزیزم میگم شما آزمایشات تکمیلی رو همه انجام داده بودید که سرم براتون تجویز کردن،منم قراره سرم بزنم،خیلی میترسم،شوهرم مشکل مورفولوژی داره،آزمایش آپکا خودمم منفی شد،نمیدونم حالا سرم انشاا تاثیر داره برام ؟

بچه ها من خیلی خیلی داغونم،خسته شدم از این نگاه سنگین اطرافیان،انگار کسی که بچه نداره ،جزام داره،!!!هر چی میخوان میگن،فک میکنن خوشون بچه هاشون رو آفریدن که اینطور هوا برداشتن،خیلی اذیتم نمیدونم چرا هیچکی باهام حرف هم نمیزنه،من که اصلا راجب مشکلمون باکسی حرف نزدم،بخدا همش تو دل خون خودمه،هیچکی محلم نمیده،بچه ندارم،!!»عقل و شعور که دارم،لطفا یکم راهنماییم کنید دارم دیونه میشم

یعنی بخاطر بچه همه باید ترکم کنن،هرجا مهمونی برم همه میمونن فقط بهم زل میزنن،ولی اگر کاری داشتن براشون عزیز میشم،بالاخره منم یه روزی با بچه م میرم خونه هاشون،امیدوارم که خدا هیچکی رو با انتظار امتحان نکنه

سلام دوستان،  من امروز روز ١٠ انتقال جنين هستم از روز ٨ دل درد پري دارم، الان كمتر ولي با ...

به نظر من نذاری آرامشت بیشتره.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها من خیلی خیلی برای دوستی که قلب جنینش تشکیل نشد متاسفم واقعا ادم نمیدونه که چه اتفاقی ق ...

عزیزم خوب اگه بقیه چیزا رو بررسی نکرده باشی پی جی اس به صرفه نیست ولی وقتی هر کاری به نظرت میاد انجام بدی و نتیجه نگیری پی جی لس یه راهکاره که میتونه کمک کنه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جان من بشدت دچار تهوع شدم مشكلي نيست روزي دوبار بالا ميارم غذام نصف شده داغون شدم

مینو جون احتمالا ویارت یکم سخته........

راستی من سیرابی خوردم مثل آب رو آتیش بود........

زیاد نه در حد یکی دو تیکه ۴-۵ سانتی خوردم تا چند روز اوکی بودم........

البته من حالت تهوع داشتم به بالا آوردن نرسید......

سلام، دوستان من ال دي خوردم قطع كردم كه پريود بشم برم براي سونو و بررسي و اين كارها ولي پريودم نمياد ...

nazi جونم، دکتر به من گفته بود تا 7 روز اگر پریود نشدم باهاش تماس بگیرم ، به نظرم با دکترت تماس بگیر ، کارایی که من انجام دادم دوش آب گرم ، ماساژ شکم و تخمدان زیر دوش و فعالیت، رفتم دوچرخه سواری و پیاده روی ، ولی دکترم گفت هر وقت پریود نشدین از داروی گیاهی استفاده نکین چون کلا نظم بدن رو بهم میزنه.

بعد ی سوال دیگه قرصای پیشگیری ماه اولی که خورده میشن هنوز اثر ضدبارداری ندارن حالا اگه توی این ماه ...

من یکبار قبل از داستان ناباروری که بچه نمیخواستم برای ماه رمضان ال دی خوردم یک و نیم بسته نگو باردار شدم به محض قطع کردن قرص سقط شد!!!!چقدر هم من و همسرم ذوق کردیم از سقطش...هی...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
توروخدا كمككككك. اگه كسي هست جواب بده. من امروز روز ٧ پريودم بود دكتر گفته بود روز هفتم همزبان با آم ...

ای وای الان دیدم پستت رو ، ببین داخل بروشور تمام داروها توضیح داده در صورت فراموش کردن چیکار کنین، اسم داروتم نگفتی، ولی زنگ بزن مرکز بپرس حتما، 

سلام لیلای عزیز یک سوال دارم لیلا جون به نظرت من تا شروع سیکل بعد که ممکنه چند ماه دیگه بشه چون میخوام حسابی خودمو و شوهرمو تقویت کنم برای پیشرفت نکردن آندو و کم نشدن ذخیره چکار کنم ؟ویزان بخورم؟

عزیزم برات دعا مکنم که این سری مامان لیلا بشی یک مامان مهربون و خوش قلب

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
سلام عزیزم ممنون از همدردیت یعنی ما به خاطر آندومتریوز که جوابم ون منفی میشه؟شما بارچندمت بوده؟

سلام گلم ببین آندو کیفیت تخمک را میاره پایین و همچنین چسبندگی ها که التهاب هستند سیستم ایمنی را تحریک میکند اینها خودش عامل منفی شدن هست . دکتر من که میگفت کسانی که آندو دارند مشکلی ایمنی هم دارند من تا الان 3 تا پانکچر و 3 تا انتقال داشتم

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
یعنی بخاطر بچه همه باید ترکم کنن،هرجا مهمونی برم همه میمونن فقط بهم زل میزنن،ولی اگر کاری داشتن براش ...

امان، امان از اطرافیان، اصلا من میگم وقتی میبینن یه زوجی بعد از 3 یا 4 سال بچه ندارن خب نباید جستجو کنن، ولی متاسفانه این درک رو خیلیا ندارن خیلیا، منم عین خودتم، با اینکه دورم ولی اقوامم فقط زنگ میزنن بپرسن بچه دار نشدی، داری پیرزن میشی   فکر کن ، یه دونه بیار، مثل اینکه من دلم نمیخواد، نمیدونم چرا اینجورین، بعد به قول تو یه جا هم که میری اونایی که بچه دارن همچین نگات میکنن انگار خودشون چه برتری نسبت به تو دارن، در حالیکه این یه امر کاملا طبیعیِ، حالا ما چیکار کنیم، قسمت ما این بوده ، خواست خدا بوده، عزیزم من از همه بریدم، هر وقت فک و فامیلم زنگ میزنن مثلا زندایی ، عمه، خاله، دو دقیقه حرف میزنم زود قطع میکنم، متاسفانه همیشه هم ختم به پرسش در مورد کی بچه دار میشین؟ خب بشین دیگه؟ اونموقع میخندم و حرفی نمیزنم و بعد میگم خب کاری ندارین خداحافظ ، ولی خیلی دلم ازشون میگیره اما واقعا برام مهم نیست دیگه، جا برای این چیزا ندارم، تو هم سعیتو بکن برات مهم نباشه، تازه یه دختر هست که مثلا خودشو دوستِ من میدونه، دیگه چند روز پیش که دیدمش تصمیم گرفتم باهاش کم کم ببرم، فقط مسیول تضعیف روحیه است و انگار قصد و نیت داره، منم دیگه باهاش دوستیمو قطع میکنم، تو یه سری دوره ها بودیم با همسرم همین رفتارو باهامون داشتن یعنی جوری که تو بچه نداری برو اون گوشه حرف نزن ، بلانسبت انگار آدم نیستی با اونا هم قطع کردیم رابطه رو کم کردیم و همش بهانه آوردیم که دیگه نریم، ول کن عزیزم دیگه خودمون با این شرایط انقدر داریم که به مسخره بازی و ادای دیگرون نمیرسه، دختر اومده به من میگه برای ارضا حس مادریت برو خانه سالمدان محبت کن ، نگهداری کن از سالمندا دیگه از سرت میپره، الان من به این چی جواب بدم ، فقط بهش گفتم نه و خندیدم،وقت و اعصابتو برای اینجور آدما نذار هر کی میخواد باشه مهم نیست، هر کی، آرامش خودت از همه مهمترِ، در ضمن تو مهمونیا که مجبوری بری زیاد سمت بچه های دیگرون نرو ، کلا هم نشون بده بچه دوست نداری، یه جورایی با کلاسِ بچه نخواستن   از این در وارد شو، هیم بگو واااای با بچه سختِ از این حرفا فکر کنن حالشو نداری.