2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
سلام لیلای عزیز یک سوال دارم لیلا جون به نظرت من تا شروع سیکل بعد که ممکنه چند ماه دیگه بشه چون میخو ...

سلام رحمت جونم، خوبی عزیزم، اگر چند ماه فاصله میفته برو با دکترت مشورت کن، فکر خوبیه دارو بگیری تا یه جورایی جلو پیشرفتشو بگیری، از لحاظ روانی هم فکرت آروم میشه که این اندو پیشرفت نمیکنه، تازه به بهبودش هم کمک میکنه، ولی دوره هاش معمولا سه ماه هستش.یعنی سه ماه بدون توقف باید بخوری ، ممکنِ بیشتر هم بشه ولی حداقل سه ماه هست تجویزش.

ممنونم از دعات ، خیلیییی محتاج دعای شما دوستای خوبم هستم.

بچه ها من از خودم بگم، اون دردی که داشتم حالا داخل شکمم حسش میکنم میزنه به پشتم هیچ قرص مسکن هم نمیخ ...

لیلا جان منم مدام تو پهلوی چپم درد دارم...هر چی میخورم نفخ میکنم شدید همش هم منتقل میشه سمت چپم ...همون وری که اندو دارم...هر چی هم میخورم این نفخ و دل درد و حس پیچیدن روده هام خوب نمیشم...با این وضع انتقال بدم قطعا نمیگیره...میخوام برم دکتر گوارش ببینم به اندو ربط داره؟

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امان، امان از اطرافیان، اصلا من میگم وقتی میبینن یه زوجی بعد از 3 یا 4 سال بچه ندارن خب نباید جستجو ...

مرسی لیلای عزیز،واقعا دیگه دلم پر شده لز همه،میام اینجا حالم بهتر میشه،در مورد سرم شما بخاط ایمنی تزریق کردید؟

سلام گلم ببین آندو کیفیت تخمک را میاره پایین و همچنین چسبندگی ها که التهاب هستند سیستم ایمنی را تحری ...

منم این رو جایی خوندم که کسایی که مشکل ایمنی دارن دچار اندومتریوز میشن...انگار به هم مرتبطن...من هم اندو دارم هم ایمنی نسبتا شدید...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
مرسی لیلای عزیز،واقعا دیگه دلم پر شده لز همه،میام اینجا حالم بهتر میشه،در مورد سرم شما بخاط ایمنی تز ...

عزیزم همه مون این حال شما رو داریم...من از شهر و خانواده م دورم...همه ش میگن چرا دیر به دیر میای...دلیلشم همینه...نشده تو یه مهمونی برم یا حتی تو کوچه ببینن و نپرسن بچه نداری...تنبلی دیگه...بابا دیر شد...میخوایم برای پسرمون زن بگیریما...کاش شعورشون میرسید که بچه نداشتنمون فقط خواست خداست نه تنبلی من و زرنگی اونی که بچه داره....بهترین راه دوری کردن ازشونه...لا اقل اعصابت اروم میمونه

انشالله بهترینها برای همه مون اتفاق بیفته

توروخدا كمككككك. اگه كسي هست جواب بده. من امروز روز ٧ پريودم بود دكتر گفته بود روز هفتم همزبان با آم ...

عزیزم خوب اسمشو بگو........

احتمالا هاش سی جی بوده درسته؟

اگه هاش سی جی هست فکر کنم بزنی ایرادی نداشته باشه اما باز از دکترت یپرس.........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لیلا جان منم مدام تو پهلوی چپم درد دارم...هر چی میخورم نفخ میکنم شدید همش هم منتقل میشه سمت چپم ...ه ...

اندو متريوز داري؟

اندو متريوز از لانه گزيني جلوگيري ميكنه، اگرم انجام بشه باعث سقط هم ميشه، 

سلام، دوستان من ال دي خوردم قطع كردم كه پريود بشم برم براي سونو و بررسي و اين كارها ولي پريودم نمياد ...

عزیزم تازه امروز سه شنبه هست نگران نباش.......

امروز فردا میاد.......

ضمنا یادت باشه به زور نباید کاری کنی پریود بیاد......

بذار طبیعی پریود بشی ضمنا اگه بازم عقب انداخت حتما آز بده خدارو چه دیدی عزیزم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لیلا جان منم مدام تو پهلوی چپم درد دارم...هر چی میخورم نفخ میکنم شدید همش هم منتقل میشه سمت چپم ...ه ...

رز عزیزم، منم همینم، این روده منو کشته دردش، البته من چند سالِ در حال مصرف دارو هستم منتهی الان دیگه نمیخورم کیفیت تخمکا تحت تاثیر قرار نگیره، ولی باور میکنی سمت چپم تو پهلوم مثل اینکه یکی داره چاقو میزنه، فردا اولین سونو رو دارم ، برم با دکترم حرف میزنم، واقعا خدا خودش باید به ما رحم کنه، عزیزم داستان سقطت رو خوندم، کاری که در گذشته کردی رو فراموش کن، دیگه گذشته رفته ، ولش کن ، یادآوریش فقط دلتو به درد میاره، اونم من و تو که مدام دل درد داریم   ، باید سعی کنیم به آینده نگاه کنیم و از لحظه لذت ببریم، من که واقعا دارم سعی میکنم، شما دوستان خوبم هم که پیشم هستین و حرف زدن با شماها آرومم میکنه.

سلام افسون جان،امیدوارم که هرچه زوتر مامان بشی انشاا،عزیزم منم همزمان با شما دوتا انتقال منفی داشتم، ...

عزیزم برا من که سرم جواب داد و خیلیارو میشناسم براشون جواب داده......

پس نیمه پر لیوانو ببین ایشالله این دفعه حتما مامانی.......

مرسی لیلای عزیز،واقعا دیگه دلم پر شده لز همه،میام اینجا حالم بهتر میشه،در مورد سرم شما بخاط ایمنی تز ...

عزیزم من سرم ندارم، آزمایشهای تکمیلی رو انجام دادم ، مشکل ایمنی فعلا ندارم، برای همین بهم سرم ندادن. 

عزیزم کاری نکردم ، من خودم میام اینجا دلم آروم میشه، ول کن بقیه رو ، کسی که درک نداشته باشه اصلا نباید به خاطر حرفاش ناراحت بشی چون اگر درک داشت متوجه میشد سوال به این خصوصی فقط به زن و شوهر مربوط میشه. تمرکز کن روی مامان شدنت.

بچه ها من خیلی خیلی داغونم،خسته شدم از این نگاه سنگین اطرافیان،انگار کسی که بچه نداره ،جزام داره،!!! ...

عزیزم اینجا همه باهات همدردن........

اما خدارو شکر دردمون اینه و درمونم داره........

خدارو شکر که بیماری ناعلاج نداریم.........

اونایی که انقدر شعورشون پایینه که به خاطر بچه داشتن یا نداشتن به کسی بها میدن یا نمیدن اصلا نباید ببینیشون........

میدونم سخته اما من یه چیزی یاد گرفتم........

برا اینکه شاد باشم باید کسایی که عرزش دیده شدن ندارنو نبینم........

حرفشونو نشنوم.........

کسایی که شادیا و موفقیت منو نمیخوان همون بهتر که نبینمشون.........

کسایی که با شادیم ناراحت میشن و از غمم شاد دیده نشن بهتره........

پس سعی کن شاد باشی چون شادی پایه و اساس سلامتیه.......