2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست

سلام بچه ها

من خیلی خیلی برای دوستی که قلب جنینش تشکیل نشد متاسفم

واقعا ادم نمیدونه که چه اتفاقی قراره براش بیفته و فقط باید صبور باشیم

انا جون بررسی ژنتیکی رو منم مطرح کردم که جنین سالم رو برام انتقال بدن چون مشکل اسپرم شوهرم خیلی زیاده

اما مرکز گفت که ۵ میلیون هزینه میبره و براتون بصرفه نیست ، همون بهتر که ۱ میلیون بدید برای انتقال و منتظر بمونید

اما من اگه ۵ شنبه ازمایشم منفی بشه میرم دنبال اینکار ، چون هم سرم زدم، هم خراش، هم جنین بلاست، هم پی ار پی.... نمیدونم دیگه چه کنم!

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان،  من امروز روز ١٠ انتقال جنين هستم از روز ٨ دل درد پري دارم، الان كمتر ولي با ...

عزیزم اینا میتونه علامت بارداری باشه و میتونه اثر داروها باشه، به این چیزا دقت نکن. منم روز هفتمم و همه این علائم رو دارم ، دل درد، کمردرد، حساس شدن و بزرگی سینه ولی حاملگی تا هفته ۵ و ۶ اغلب بی علامت هست

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش

ممنونم ليلا جون انشاالله حبر بارداري شما و بقيه داستان مارو شاد و اميدوار كنه

سوگول جون يكي از مريضاي مطب با بتاي ١٠٠٠و رشدش تا دو برابر باز بارداري پوچ داشت

براي من دفعه ٣بودش

من براي ارزيابي سلامت جنين مشورت كردم و گفتن تو ايران كه جنين ها به تعداد بالا انتقال داشته ميشه خيلي از نظر هزينه و منطق بصرفه نيست و زماني ميتونيد بگه مفيده كه يك جنين انتقال داده بشه

انا جان من بشدت دچار تهوع شدم مشكلي نيست روزي دوبار بالا ميارم غذام نصف شده داغون شدم

مينو جون اينا علائم خوبيه

من تازمانيكه تهوع داشتم جنينم رشد داشته و بعد از قطعش متوقف شده

دكتر گفت اگر يك سوم حجم غذا تو معده بمونه كافيه و جذب ميشه

مينو جون اينا علائم خوبيه من تازمانيكه تهوع داشتم جنينم رشد داشته و بعد از قطعش متوقف شده دكتر گفت ...

واقعا من تو اين چندروز سه كيلو كم كردم از بي اشتهايي و تهوع عجب راه سختيه نابود شدم

انا جون من دفعه اول همه ازمايشات رو دادم كاريوتايپ ايمني انعقادي و سي دي ماركرا رو كامل كامل امجام د ...

عزیزم با ازواسپرم چطوری براتون انتقال دادن میشه بگید ممنون

خدا کمکم کن
ليلا جون من تو انتخاب كپسول فرتيل ايد و پروفرتيل براي همسرم موندم ميتونم خواهش كنم نظرت رو در مورد ت ...

دوقلو جان ، روی چشم ، فردا کامل اطلاعاتشو برات در میارم، عزیزم کاری نمیکنم خواهش کردن نگو دوست خوبم هر چی از دستم بربیاد با کمال میل انجام میدم برات دوست خوبم  

لیلای نازنین  به حق این ماه عزیز ان شالله که این بار ،دیگه مامان بشی...من دلم روشنه ! سوگل ...

شاینا جون الهی فدات شم، باور کن این حسِ قشنگت و این دعای از ته قلبت چنان به من منتقل شد که دلم لرزید ، فدات بشم ایشالله قسمت هممون عزیزِ دلم، الهی آمین.

توروخدا كمككككك. اگه كسي هست جواب بده. من امروز روز ٧ پريودم بود دكتر گفته بود روز هفتم همزبان با آمپول دور ناف اون يكي آمپولم بزنم ولي من امروز فكر كردم يكشنبست اون يكي آمپولو مال دور بازو رو نزدم توروخدا بگيد چيكار كنم الان بزنم ميشه؟

@raazi_naaraazi يه پيج مفيد براي همه

سلام، دوستان من ال دي خوردم قطع كردم كه پريود بشم برم براي سونو و بررسي و اين كارها ولي پريودم نمياد، همه برنامه هام به هم ميريزه. چيكار كنم زودتر بياد؟ 

راهكاري داريد؟! 

سه شنبه گذشته قطع كردم قرص رو، ولي هنوز خبري نيست.