2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
بعد ی سوال دیگه قرصای پیشگیری ماه اولی که خورده میشن هنوز اثر ضدبارداری ندارن حالا اگه توی این ماه ...

عزیزم پس احتمالا سیکلت لانگه........

به خاطر اینکه گفته روز ۱۹ بری برا سونو احتمالا یا آمپول دیفیرلین بده واست یا سینافکت یا مشابهات دیگه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون من سردرد و سرگیجه دارم چند روزه. علتش چیه به نظرتون؟ می تونه جز علایم باشه یا مثلا افت قندی ...

سوگل جون والا من سردردای بدی داشتم تو بارداریم.......

تا ماه ۴ هم ادامه داشت نمیدونم برا تو چه جوریه.......

من بیشتر پیشونی، شقیقه هام و بدتر از همخپس گردنم درد میکرد و چون نمیخواستم تحت هیچ شرایطی مسکن بخورم برا همین فقط با کمپرس یخ تحمل کردم.......

اما راستشو بخوایی الان خضور ذهن ندارم دقیق از کی شروع شد فقط مطمئنم بعد + شدن بود نه قبلش.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلاممممم سلام دوستای عزیزم  امیدوارم همه خوب باشید  و این راه پر فراز نشیب اذیتتون نکنه ..

ببخشید من یه مدت نبودم 

امدم یه شرح حال بدم 

من از امروز وارد سیکل پانکچر شدم فعلا فریزر می کنم تا چند ماه بعد که همسر اجازه برای انتقال صادرکنه 

از امروز سینافکتم رو شروع کردم روزی 50 واحد 

فقط یه استرسی دارم ماموریته همسرمه که ب تایم پانکچر نخوره 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

دوستاي گلم ممنون از دلداريتون 

من بتاي اولم روز ١٣بود١٠٠و دومي٢٥٠

گفتن ميتونه از جهش ژنتيكي و كروموزومي اسپرم يا تخمك باشه

من كه ديگه خسته شدم

هم سرم داشتم هم خراش و لنفو تراپي نميدونم چرا اينطوري شد ديگه از پانكجر خسته شدم هر دفعه بايد پانكچر كنم 😭😭

افسون جون علت سقط قبلي تون رو ميگيد و اينكه چطور سقط كردي؟

عزيزم الان از كامنت بچه ها متوجه شدم خيلي متاسفم عزيزم

البته درست نخوندم چيشدددد؟؟؟

من بهمن ٩٥ انتقال دادم بتام روز ١٢ شد ٣٠٠ و خورده اي

روز ١٤  شد ٦٥٠

منم خراش و سرم و ...  پردنيزلون داشتم

سونو رفتم گفت يه ساك بارداري خوب مي بينم

بعدشم رفت دو هفته بعد ديگه جنين و قلب نبود

منم دارومو ول كردم و سفط كردم با درد و ..

بقايا هم داشت ك ميزوپرستول خوردم زيرزبوني...

اين بود قصه تلخ من

انتقال بعدي مرداد كلا منفي شدد. 

الانم شروع كردم پانكچر

شدم كروكديل از پوست كلفتي

راز جون دیگه رفتم آمار قرصتو درآوردم، هر دوتاش یکیه ، به رنگ دارو نیست ممکنه هر از گاهی رنگ جلد دارو ...

لیلا جون ببخشید سایت برای من قطع شد. الان پستت رو دیدم

یه دنیا ممنونم ازت

خدا خیرت بده که انقدر دلسوزانه جوابمون رو میدی😗

عزیزم تا جایی که من میزونم بعضیا پروژسترون خالی دارن نه استروژن...... بعضیام پروژسترون و استروژن... ...

آنا جون ممنونم ازت

خیلی مهربون و دلسوزی شما

خدا جواب این خوبی هات رو به بهترین شکل بهت بده😗

انتظار جون حق داری، عزیزم برای هممون این لحظه ها پیش میاد ولی ایشالله اینبار ختم به خیر میشه و نی نی ...

اخ اخ ليلا جون منم الدي ميخورم سه تا مونده

لعنتي خيليييي اذيتم كرد

تف بهش😂

دوستاي گلم ممنون از دلداريتون  من بتاي اولم روز ١٣بود١٠٠و دومي٢٥٠ گفتن ميتونه از جهش ژنت ...

دوقلوهای عزیز کاریوتایپ یا آز ژنتیکی انجام دادین؟

هرچي گشتم شياف سيكلوژيست خارجي گيرم نيومد ايرانيشو خريدم خيلي نگرانم طرري نشه دكترم كفت همين كافيه ج ...

عزیزم من یکی از دوستامم شیاف ایرانی استفادهکرد و شکر خدا به خیر و خوشی بارداریش گذشت.......

حالا که پیدا نکردی به خودت استرس نده.......

راستی یادمه اون زمان شیاف سیکلوژست ۲۰۰ راحتتر از ۴۰۰ پیدا میشد شاید اونو دوبرابر استفاده کنیم بشه حالا باز عز دکترت بپرس اگه ۲۰۰ گیر آوردی دو تا استفاده کن به جاش......

عزیزم من یکی از دوستامم شیاف ایرانی استفادهکرد و شکر خدا به خیر و خوشی بارداریش گذشت....... حالا که ...

آنا جون حال خودتون و دختر گلتون چطوره

دلم تنگ شده بود براتون 💐