2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
سلام دوستان عزيزم به اونايي كه ازمايششون مثبت شده و قلب جنين هاشون رو ديدين خيلي خيلي تبريك ميگم من ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم😔 برات دوستان همه درکت میکنن من هنوز وارد سیکل نشدم ولی از الان استرس دارم اگه خدایی نکرده منفی بشه دیوونه میشم 😢من صبرم اندازه ی شما نیست تازه وضعیت مالیمون زیاد خوب نیس که دوباره ادامه بدم فقط از خدا میخوام بیشتر از یه بار این سختی رو نکشم نه تنها من بلکه دوستای عزیز منتظرم واقعا سخته ودرکت میکنم خدا هیچکسو نا امید برنگردنه از این راه الهی آمین....

خدایا...شکرت😍
سلام دوستان عزيزم به اونايي كه ازمايششون مثبت شده و قلب جنين هاشون رو ديدين خيلي خيلي تبريك ميگم من ...

وای عزیزم خیلی متاسفم...احتمالش نیست دیگه رشد کنه؟باید سقطش کنی؟؟؟  

خدا خودش کمکمون کنه....مثبتم که میشه هزار تا مکافات و استرس پشت بندش هست تا دنیا بیاد...

من قراره دو ماه دیگه انتقال بدم ولی از حالا استرس امونم رو بریده...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خیلی ناراحت شدم واقعا سخته.....

امیدوارم انقدر شیرین این تلخی جبران بشه که این روزا یادت نیان هیچ وقت.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم، اگه بهت بگم اینجا چقدر واسم مهم شده، من همیشه توی کتابای موفقیت و فیلم ها و همایشها دنبا ...

عزیزم واقعا حرفات درست هستن، منم همیشه میام چون از تک تک بچه ها انرژی و امید میگیریم، اتفاقا منم خودم وقتی به دوستام سعی میکنم روحیه بدم باور کن خودمم رحیه ام خوب میشه خیلی . دعای دوستان هم خیلییییی اعتقاد دارم، اتفاقا همسرم بهم گفت بگو به دوستای گروهت برای ما هم دعا کنن ما هم برای اونا دعا میکنیم، گفتم خیالت راحت همینطورِ.

ایشالله بقیه بارداریت هم به خوبی پیش میره .  

دوستان خوبم کسی روانپزشک عالی سراغ نداره که آدم بره پیشش که توی اون ۲ هفته استرس نداشته باشه خواهشا ...

سلام ریرا جون عزیزم واقعا برات متاسفم منم سه هفته پیش حال شما را داشتم فقط آرزوی مرگ داشتم و حس میکردم دنیا به آخر رسیده ولی الان خیلی بهترم و به خداوند مهربون امید دارم و دارم خودمو جمع و جور میکنم تا دوباره شروع کنم منم مثل شما آندومتریوز دارم ماها باید خیلی بیشتر تلاش کنیم فقط باید خدا بخواهد بودند کسایی که با وجود شرایط ما طبیعی باردار شدند

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
دوستان خوبم کسی روانپزشک عالی سراغ نداره که آدم بره پیشش که توی اون ۲ هفته استرس نداشته باشه خواهشا ...

ریرا جان من متاسفانه کسی رو نمیشناسم ، ببین تو قسمت مشاوره سایت بپرس شاید بتونن کمکت کنندگان.

سلام ریرا جون عزیزم واقعا برات متاسفم منم سه هفته پیش حال شما را داشتم فقط آرزوی مرگ داشتم و حس میکر ...

سلام عزیزم ممنون از همدردیت یعنی ما به خاطر آندومتریوز که جوابم ون منفی میشه؟شما بارچندمت بوده؟