2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
میشه بپرسم تا الان چقدر پول دارو دادید؟

سری قبل ۴۰۰ تومن شدن تقویتی بودن فرتیل اید _اووبوست_ویتامین E_ ویتامین ب3_ دوفاستون و اسید فولیک .

این سری هم ۲۸۰ تومن شدن

آمپولا دولتی هستن .

تقویتی ها گرونه  

آنا جون عزيزم شما تكونهاي دخترت از هفته چند شروع شد خانمي ؟

عزیزم دیر شروع شد هفته بیست به بعد بود اما دیگه یکم بعد شروع کردن حرکتاش دیگه  حسابی ملق میزد و مثل الانش حسابی شلوغ بود........

داشت جبران اون مدتی که ازش بیخبر بودم و استرس میکشیدمو میکرد.......

یعنی بعضا حس میکردم سر پا وایساده یه دفعه یه ور شکمم انگاری وروجکه رو نردبون رفته بود و یه ورشم خبری نبود......

خلاصه همش احتمالا از دنده منده هام بالا میرفت......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه همش فکر میکنم چون جنینی وجود داره باید یه نشونه ای هم باشه، یه سوال، چه چیزهایی باعث میشه لانه گ ...

عزیزم خوب خیلی چیزا.......

اینکه جنین مشکل داشته باشه......

رحم جنینو پس بزنه.......

ضخامت آندومتر مناسب نباشه........

رحم شرایط رشد جنین رو نداشته باشه.......

خونرسانی به رحم و جنین به خوبی انجام نشه......

و هزاران مشکل نشناخته دیگه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم دیر شروع شد هفته بیست به بعد بود اما دیگه یکم بعد شروع کردن حرکتاش دیگه  حسابی ملق میزد و ...

اي جونم آنا جون خدا دخملي گلت رو برات حفظ كنه ، خيلي قشنگ توصيفش كردي حركاتش رو دلم غش رفت يعني . 😘😘😘😘

اي جونم آنا جون خدا دخملي گلت رو برات حفظ كنه ، خيلي قشنگ توصيفش كردي حركاتش رو دلم غش رفت يعني . 😘 ...

فدات عزیزم.......

ایشالله به زودی هنرنمایی دردونتو نیبینی.......

سلام دوستان گلم،بعداز ظهر خواهر شوهرم زایمان کرد مشکلشون دقیق مثه مشکل شوهرم بود واریکوسل دارن،بعد از یه سال باردار شدن ولی من ۶ساله هرچی به این درو اوندر میزنم فایده ای نداره،از بیمارستان برگشتم واقعا حالم بد شد نه به خاطر حسودی فقط چون خدا منو نمیبینه،قرص جلوگیری هم میخورم دیگه بدتر حالت تهوع عصبی شدم یه قرص خواب هم خوردم ولی فایده ای نداشت فقط‌گیجم کرد خدایا فقط یه معجزه 

مامان سبحان جون به سلامتی غربالگریت خوب \یش رفت؟ ببینم شما دهانه رحمت رو چقدر تشخیص دادن؟ 

خوبي عزيزم ؟ خانمي من هم مثل شما غربالگري اولم سونوم كه خوب بود ولي آزمايشش ريسك سندروم داون رو متوسط زده بود ولي دو تا سندروم ديگه بدون ريسك بود دكترم گفت غربالگري دوم رو انجام بدم اصلا اگر بدون ريسك هم بود دكترم غربالگري دوم رو برام نوشته بود ، دكتر گفت براي خيليها اينطور ميشه نگران نباشم ، من هم ديگه سپردم به خدا غربالگري دوم رو ديروز انجام دادم يك آزمايشگاه ديگه كه نمونه رو ميفرسته آزمايشگاه نيلو كه دكترم معرفي كرد حالا هفته ديگه جوابش آماده ميشه ، برام دعا كنيد كه ان شا الله چيزي نباشه .

عزيزم اگر منظورت طول سرويكس هست توي سونوي nt خوب بود ٣٧ بود ولي چند روز بعدش دل درد داشتم كه دكترم سونوي واژينال انجام داد طول سرويكسم شده بود ٣١ كه بهم گفته استراحت نسبي داشته باشم .

عدد nt هم ١.٩ بود و nb هم كه ديده شد ، ديگه همه چيز رو سپردم به خدا .

نمیدونم من خیلی عجولم یا واقعا همه این روزا اینطورن؟؟ امروز روز 7 انتقال هستم، حس میکنم 7روز بعدی به ...

سلام عزیزم، منم روز شش انتقالم و واقعاااا هیچ علامتی ندارم، خدا کنه زود بگذره این چند روز باقیمانده

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش
سلام دوستان گلم،بعداز ظهر خواهر شوهرم زایمان کرد مشکلشون دقیق مثه مشکل شوهرم بود واریکوسل دارن،بعد ا ...

انتظار جون حق داری، عزیزم برای هممون این لحظه ها پیش میاد ولی ایشالله اینبار ختم به خیر میشه و نی نی نازتو بغل میکنی عزیزم، ببین چقدر بچه ها خداروشکر دارن دونه دونه مامان میشن؟! ایشالله نوبت ما هم داره میاد، عیب نداره این ال دی آدمو داغون میکنه اگر بدونی من چه حالی بودم و هستم ولی عیبی نداره میگذره نزدیکه به امید خدا، برو یه دوش گرم بگیر یه چایی تازه دم کن و بعد که حالت جا اومد بشین یه نماز بخون و از خدا آرامش بخواه حتما دلت آروم میشه. عزیزم نزدیکه مامان شدنت.  

سلام دوستان عصري سونو دادم ولي مردم و زنده شدم از ترس خداروشكر يك عدد بود قلب داشت فعلا امپول پروژسترون رو حذف كرد شياف داد بجاش استراديول هم كفت نخور فقط نكسو پارين دارم

سلام دوستان عصري سونو دادم ولي مردم و زنده شدم از ترس خداروشكر يك عدد بود قلب داشت فعلا امپول پروژست ...

عزيزم مباركت باشه ميشه بگي سيكل چندمت بود كه نتيجه گرفتي؟

@raazi_naaraazi يه پيج مفيد براي همه