2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من جواب آزمایشم را گرفتم جواب منفی بود ازیرا لحاظ روحی داغونم شما روانپزشک خیلی خوب سراغ ...

عزیزم این روزا رو خیلیامون گذروندم........

من دو بار منفی شدم.......

میدونم الان چه حالی داری اما مطمئن باش میگذره......

خودتو درگیر دارو نکن.......

ایشالله به زودی این روزا انقدر واست کمرنگ میشن که یاداوریش برات سخت میشه.......

روزای شیرسن منتظرته شک نکن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان گفتی خانمی چندین بار ۸ بار منفی شده و تجاربش را نوشته میشه لینکش را بذاری

عزیزم من ندارمش........

شاید دوستان گذاشتن اما کانال مامانای موفق رو میذارم ببینی که خیلیا کلی راه رفتن ولی ناامید نشدن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

انا جان یه سوال من سلکسان 4000 دارم که از انتقال قبلیم مونده .حالا که تو سیکل انتقالم  تاریخش رو رفتمک نگاه گرد زده 10/2017 من می تونم از این آمپولا استفاده کنم با توجه به اینکه هورمونی هست یانه .لطفا راهنماییم کنید

راستی من پریدنیزلون یکی باید صبح بخورم یکی شب اما امروز اومدم شرکت یادم رفت بخورم شب اشکالی نداره دو تاش رو با هم بخورم

یا امام رضا
خوشبخت جان این مدل سردردت مال قرص ، منم همیشه میگیرم، پیشنهاد میکنم خیلی آب بخوری و پیاده روی کنی یه ...

عشق منی  

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
پس اصلا دنبال علائم نباشم تا این 1 هفته هم بگذره ان شالله

نه اصلا دنبال علایم نباش........

من باورت میشه اگه تکوناش شروع نشده بود همش استرس میکشیدم چون تنها چیزی که علاوه بر بزرگ شدن شکمم داشتم تکوناش بود که دیگه بدون سونو میفهمیدم حالش خوبه......

من تازه  2شب دیگه مونده که قرص ال دی تمام بشه قبلا هم داشتم خوب شده بودم دیروز خیلی حرص خوردم ...

احتمال داره از ال دی هم باشه.......

هر چی باشه داروی هورمونیه........

عزیزم آی زیاد بخور چون ال دی غلظت خونو بالا میبره......

نگران نباش ولی کلا آب زیاد بخور......

انا جان یه سوال من سلکسان 4000 دارم که از انتقال قبلیم مونده .حالا که تو سیکل انتقالم  تاریخش ر ...

عزیزم برا سلکسانت اگه شرایط نگهداریشو رعایت کردی فکر نکنم موردی داشته باشه......

بازم از داروخونه یا دکترت بپرس.......

برا پردنیزولون فکر نکنم موردی باشه با هم بخوری......

من دو تا رو با هم میخوردم.....

کاش بار دوم بود چهارمین بارمه آندومتریوزهم دارم آنا جان به خاطر آندو که جنین لانه گزینی نمیکنه؟البته ...

عزیزم میدونم سخته چه یه بار چه ده بار اما رفته رفته پوست کلفتر میشیم......

من یادمه بار اول میگفتم بار اول و آخرمه........

همون من سه بار انتقال داشتم و هر بارم مراحل تزریق آمپولای تحریک تخمدان و پانکچر و..... رو گذروندم و خودت میدونی که میفهمت........

میدونم چه خالی داری اما امیدتو از دست نده....

بهت قول میدم روز شادیت نزدیکه......

کاش بار دوم بود چهارمین بارمه آندومتریوزهم دارم آنا جان به خاطر آندو که جنین لانه گزینی نمیکنه؟البته ...

ریرای عزیز منم آندومتریوز داشتم........

مشکل ایمنی و انعقادی........

مشکل اسپرم در حدی که پیشنهاد اهدایی دادن.........

اما میبینی همه اون موانع رو پشت سر گذاشتیم.......

پس بهت قول میدم هیچ مانعی سد راه مادر شدنمون نیست.......

نه اصلا دنبال علایم نباش........ من باورت میشه اگه تکوناش شروع نشده بود همش استرس میکشیدم چون تنها ...

آخه همش فکر میکنم چون جنینی وجود داره باید یه نشونه ای هم باشه، یه سوال، چه چیزهایی باعث میشه لانه گزینی صورت نگیره؟؟