2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
کامل اب رو تو پودر بریزم بعد از کل محلول یک سوم بردارم یا نه؟

عزیزم اگه پودر و آبه بله همین کارو کن کل اول محلول رو آماده کن و بعد که پودر و آب کامل قاطی شد همه رو بکش داخل سرنگ بعد دو سومشو برگردون داخل ظرف و یک سوم باقیمونده رو تزریق کن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دسروز ی سر رفتم دکتر سوالاتم رو بپرسم. ی مقدار داروهام تغییر کرد. تو مسیر ی ماشین داشت می اومد تو دل ما .همسرم یهو ماشین رو کشید سمت دیگه بهش نخوره. من دلم یهو هوری ریخت. از دیروز انقدر نگران و ناراحتم. دعا کنید نی نی ام طوری اش نشه. زبونم لال زبونم لال طوری بشه علایم داره درسته؟ دیشب کوفتم شد شادی جواب آزمایشم

دیگه دیدم این طوریه تصمیم گرفتم تا سونوی قلب سر کار نرم. خدایا به همه منتظرا و بار شیشه دارها کمک کن به مقصد برسیم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام 

دوستان من بلاخره چهارشنبه صبح لاپارا-هیسترو تشخیصی شدم.طبق صحبتهای دکتر آصف جاه چسبندگی دور لوله هام ایجاد شده بود که گفتند چسبندگیها رو آزاد کردند وطبق حدسی که می زدم لوله سمت چپم رو ارتباطش رو با رحم قطع کردند،چون گفتند که لوله خیلی متورم شده بوده ،وگفتند عفونی نبوده ولی متورم شده بوده ومن چون موردivf هستم ترجیح دادند که ارتباط این لوله با رحم قطع بشه،در ضمن خراش آندومترهم داشتم

این هم گزارش هیسترو لاپارای من

فدات بشم عزیزم....... همینکه هر از گاهی از خودت یه خبری میدی خیلیه باشرایطی که داری........ ایشالل ...

مرسی انا جووووون 😘😘😘😘از دعای خیرت🌺🌺🌺🌺

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
سلام  دوستان من بلاخره چهارشنبه صبح لاپارا-هیسترو تشخیصی شدم.طبق صحبتهای دکتر آصف جاه چسبندگی ...

سلام مرمر جان، خداروشکر که بالاخره این مرحله رو پشت سر گذاشتی، ایشالله با آرامش میری برای مامان شدن  

سلام دسروز ی سر رفتم دکتر سوالاتم رو بپرسم. ی مقدار داروهام تغییر کرد. تو مسیر ی ماشین داشت می اومد ...

سوگولِ عزیزم اصلاااا نترس ، خدا خودش حافظِ نی نی های ماهاست، آرامش داشته باش، نی نی گلت قشنگ چسبیده به مامانش و ولش نمیکنه،نگران نکن خودتو ، ولی هر کاری واسه آرامشت میشه انجام میده من خیلی موافقم، مثلا الان که تصمیم گرفتی نری سر کار خوب کاری میکنی ، فقط به فکر آرامش خودت باش تا نی نی هم تو آرامش باشه،  

سلام دسروز ی سر رفتم دکتر سوالاتم رو بپرسم. ی مقدار داروهام تغییر کرد. تو مسیر ی ماشین داشت می اومد ...

سلام به همه دوستان ، سوگل جان نگران نباش من كه هر روز دارم از خدا ميخوام خودش حافظ ني ني هامون باشه زير سايه آقا امام زمان و ائمه اطهار ولي خوب كار خوبي ميكني سركار نميري ، من خودم بيشتر به خاطر رفت و آمدم مرخصي گرفتم و تا آخر بارداري هم سر كار نميرم و گرنه توي محل كارم اونقدر كه توي رفت و آمد اذيت ميشم مشكلي نبود و حتي شايد روحيه ام بهتر هم ميشد ولي گفتم خيلي حيفه خدايي نكرده كاري كنم كه بعدا خودم پشيمون بشم . شما هم نگران نباش حتما همه چيز خوب پيش ميره برات . 

سلام به همگی، بچه ها من یه سوال دارم، اگه کسی باردار باشه معمولا علائم بارداری از چند روز بعد از انت ...

سلام شيرين جان ، عزيزم واقعا نميشه براي همه يك نسخه داد مثلا يادمه من و ماري جون كه انتقالمون با هم يكي بود كاملا با هم متفاوت بوديم ماري جون از همون روز ١١ انتقال علايم داشت و حالت تهوع كه تازه بنده خدا كمي بهتر شده ولي من كلا تا الان هم خيلي خيلي كم حالت تهوع و علايم داشتم پس بدنها با هم فرق داره خانمي .

سلام شيرين جان ، عزيزم واقعا نميشه براي همه يك نسخه داد مثلا يادمه من و ماري جون كه انتقالمون با هم ...

نمیدونم من خیلی عجولم یا واقعا همه این روزا اینطورن؟؟ امروز روز 7 انتقال هستم، حس میکنم 7روز بعدی به اندازه ی 7سال سنگین میگذره، هیچ علائمی ندارم، چند روز معده م حساس شده بود که خدارو شکر خوب شد، نمیدونم این که هیچ علائمی ندارم خوبه یا نه😟😟😟😟😟

نمیدونم من خیلی عجولم یا واقعا همه این روزا اینطورن؟؟ امروز روز 7 انتقال هستم، حس میکنم 7روز بعدی به ...

عزيزم پس جاي من باشي چي ميگي والله هر سونوگرافي كه ميخوام برم از بس كه بي علامت هستم كلي استرس اين رو دارم كه ان شا الله بچه سالم باشه ، فقط منتظرم تكونهاش شروع بشه يه كم استرسم كم بشه . شما هم اصلا نگران نباش خانمي .

عزیزم نگران نباش چیزی نشده........

منم یه بار همچین اتفاقی برام افتاد........

حتی من سرمم با ضربه کوچیک به شیشه بغل خورد اما شکر خدا به خیر گذشت پس نگران نکن خودتو.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com