2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بسلامتی ان شالله عزیزم، منم اصلا علائم ندارم، چه روزی باید آز بدی؟ من 3 آبان

من پنجشنبه از میدم، زور ۱۰

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش
چرا اینقدر زود؟؟ بهت گفتن اون روز آز بده؟؟ زوده، یه کم تحمل کن

پنج روزه هستن جنینام، زود نیست اصلا عزیزم، برای جنین ۵ روزه روال همینه

من یه بار باردار شدم ، با اینکه جنینام سه روزه بود روز ۱۰ انتقال بتام ۱۲۰ شد. البته سقط شد متاسفانه

من همیشه روز ۱۰ ۱۲ و ۱۴ از میدم و نتیجه ها هم درست بوده تا حالا

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش
پنج روزه هستن جنینام، زود نیست اصلا عزیزم، برای جنین ۵ روزه روال همینه من یه بار باردار شدم ، با ای ...

آهان، آره یه خانمی هم بود گفت جنینش 5روزه بوده روز 8 آزمایش داده و مثبت بوده، چقدر خوبه جنین 5روزه، خیلی منتظر نمیذاره آدمو😂😂😂

سلام دوستان عصري سونو دادم ولي مردم و زنده شدم از ترس خداروشكر يك عدد بود قلب داشت فعلا امپول پروژست ...

مينو جان مبارك باشه عزيزم بسلامتي ايشالله دوران حاملگي خوبي داشته باشي🙏🏻

ميشه بگي امروز چندمه انتقالت بود يا هفته چندم بودي رفتي واسه سونو و سونوي شكمي بود يا واژينال ؟ 

سلام  دوستان من بلاخره چهارشنبه صبح لاپارا-هیسترو تشخیصی شدم.طبق صحبتهای دکتر آصف جاه چسبندگی ...

مرمر جون خدارو شكرررر ان شاءالله كه خيره و ازين به بعد همه چي طبق روال خودش خوب و خوش پيش ميره و زودي مامان ميشي 

بعد از عمل به شما ال دي نداد دكتر ؟ هزينه عملت چقد شد ؟

خوبي عزيزم ؟ خانمي من هم مثل شما غربالگري اولم سونوم كه خوب بود ولي آزمايشش ريسك سندروم داون رو متوس ...

عزیزم نگرات نباش صحیح و سالم بغلش خواهی کرد.......

ایشالله یه هفته دیگه خیالت تخت تخت میشه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com