2777
2789
عنوان

چقدر قشنگ که وفاداری مد شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 48 پست
اینجور مسائل که هست ولی من تو همین سایت دیدم که بخاطر فشار جامعه خیلی داره کم میشه . حتی اگه شریکشون ...

ی زمانی میگفتن خدا یکی یار یکی.الان شده خدا یکی یار یکی یکی...

شاید با ی نفر تو رابطه باشن اما هی کات بعدی و کات بعدی

منظارت رو میفهمم یکم.اره فقط اینو قبول دارم که دوره ی با همه بودن و چند تا دوس پسر داشتن گذشته.اما خ ...

دوست اجتماعی در صورت رفت و آمد خونوادگی به نظرم خوبه اگه بخواد به صورت جداگانه و تکی باشه خیلی آسیب زاس 

من ومپایر اعظم نیستم😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه کسی با افتخار نمیتونه از گند کاریاش بگه چون باهاش برخورد میشه و ته ذهنشون شکل میگیره که کار خوب ...

قبول دارم الان شروع شده انشالله تاثیرش روچندوقت دیگه میبینیم

ببین . یعنی خدا سر شاهده این چند وقت ی چیزا دیدم ک خودم و پرام ریخته از خودم ی خاطره مونده .... دخت ...

اتفاقا چند وقت پیش یه پست دیدم در مورد همین که میگفت کسی که وارد رابطه دو نفر دیگه میشه بدونه اون آدم اگه واقعا شمارو میخواست همسرشو ول میکرد ولی وقتی ولش نمیکنه یعنی یه وابستگی عاطفی یا مالی بهش داره و شما ارزششو ندارید که بخواد همسرشو بخاطرتون ول کنه . به نظرم خیلی کامل گفت 

من ومپایر اعظم نیستم😄
ببین . یعنی خدا سر شاهده این چند وقت ی چیزا دیدم ک خودم و پرام ریخته از خودم ی خاطره مونده .... دخت ...

حتی مردهای متاهل هار ترن ، صد رحمت به پسرای مجرد سن بالا 🥲🥲ولی خب مقصر اوون زوج مقابل هست مثلا مردی که میبینه زنش خیانت میکنه اما بخاطر پول پدر زن یا مهریه میمونه 

یا زنی که شوهرش خیانت میکنه ولی بخاطر ترس از تنهایی میمونه 

در صورتی که باید دهنش رو سرویس کرد 

همکار خودم زنش ۳ بار خیانت جنسی کرده ببخشید رسما رفته زیر یکی دیگه ، بعد این افسردگی شدید گرفت تا سرحد مرگ رفت اخرش میگه بخاطر بچم میمونم 😐میگیم زنت هرزه اس میگه اینجور نگید بلخره ناموسم هست ، مرد اینقدر پخمه ؟ حقشه پس 

از یه طرف تاپیک می‌زنن زن باید حجابش کم بشه اگه کسی عکس تیپ بیرونش رو بده که شلوارش کوتاهه سینه اش و گردنش معلومه همه براش هورا میکشن ولی نمیفهمن شوهراشون با دیدن همینا ذائقه جنسیش عوض میشه، عیبهای زنش به چشمش میاد شاید یکی این زیبایی رو نداره شوهرش با دیدن بقیه خب از زنش دلسرد میشه 

از یک طرف تبلیغ بی حیایی از یه طرف تبلیغ متعهد بودن اینا با هم پارادوکس داره 

الان توی بالاترین سطح  آمار بیماری ایدز و اچ پی وی هستیم نسبت به سال‌های قبل

خب مگه این چیزی جز بی بند و باری رو نشون میده؟ 

حالا تو هی ریپ بزن بگو مغزت قدیمیه، ولی این همه مریضی روحی و جسمی نتیجه تفکر مثلا مدرن

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

از یه طرف تاپیک می‌زنن زن باید حجابش کم بشه اگه کسی عکس تیپ بیرونش رو بده که شلوارش کوتاهه سینه اش و ...

فکر کنم اونا منظورشون اینه تعهد جای خود . پوشش جای خود . تو خارجم متعهد بودن مهمه ولی خب پوشش آزاده 

من ومپایر اعظم نیستم😄
به نظر شما این فرهنگ باعث نمیشه ادما رو به پاکی برن؟

ن عزیزم دقت کن . امار خیانت و طلاق زیاد شده ،

چ پاکی ؟ تازه جوری شده ک ب خیانت و گند بازیاشون افتخار میکنن ،طرف زن داره عین دست گل ک ۶ سال ازش کوچیک تره  بعد ازش بچه داره ، بعد همون ادم رفته ب زنش خیانت کرده رفته ی زن از خودش ۷ سال بزرگتر گرفته با  ی بچه ک ، بچه زنه ۴ . ۵ سال از زن اول طرف کوچیک تر ....،بعد میگ زن دوم ثواب داره . رابطه من و زنم عین خواهر برادریه ، د لامصب  زنت بچه رو از خونه باباش نیاورده ک .دوم ی زنی ک شوهر داره ، شوهرش کارگره بدبخت ۵ صبح میره ۶ غروب میاد ، کل حقوق رو شوهر میده دست زنش . خونه ب نامش زده . ماشین ب نامش زده . طلاخریده برا زنش . گوشی ..... ، هفته ای ی بار رابطه کامل ، هر شب شیطنت کوچیک در حد بوسه و بغل و 

بعد زنه با مرد دیگ میخوابه ، وقتی شوهرش نی ، بعد میگی مشکلت چیه ؟ میگ ،شوهرم .... در هفته ی بار رابطه داره ،مشکل از شوهرمه ،  ببخشید زود . ا. ر. ض. ا میشه . میگم خب قرص بده .... میگ  ن ضرر داره حال شوهرم بد میشه بخوره 

ن عزیزم دقت کن . امار خیانت و طلاق زیاد شده ،چ پاکی ؟ تازه جوری شده ک ب خیانت و گند بازیاشون افتخار ...

چه جالب زنه به فکر ضرر قرص هست ولی به فکر خیانت بهش نیست😂😂😂

من ومپایر اعظم نیستم😄
فکر کنم اونا منظورشون اینه تعهد جای خود . پوشش جای خود . تو خارجم متعهد بودن مهمه ولی خب پوشش آزاده

بابا کجا خارج تعهد مهمه اونا که انقدر بی غیرت حتی حاضر نیستن مادر بچه هاشونو رسمی کنن

یه مد مزخرف راه انداختن ازدواج سفید از بزرگ تا کوچیکشون همه اجرا میکنن

تعهد کجا بود اصلا ازدواج سفید برای زیر آبی رفتن مد شده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

خوبی؟!

اینا و این تبلیغا و دم و دستگاه و دکون همش مال فضای مجازی هست

همون مجازی که شده بلای جون خانواده‌ها

اتفاقااااا متاسفانه آمار خیانت و عدم تعهد مخصوصا تو خانما به شدت زیاد شده

معلمم؛یه معلم که عاشقِ کارشِ  

باز تو ایران یه مقدار رودربایستی و ترس از آبرو جلو فامیل و در و همسایه هست آدما یکم خودشونو جمع و جور میکنن اونجا که گند همه چی در اومده

دوست من رفته انگلیس مثلا وکیله وکالت میکنه ولی خونه ای که کرایه کردن پنج خوابه چهار اتاقش دست چهار پسره یه اتاقش دست این هر کی دنگ خودشو میده خب حالا بنظرت این سبک زندگی مدرن چندش آور و حال بهم زن نیست؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اتفاقا چند وقت پیش یه پست دیدم در مورد همین که میگفت کسی که وارد رابطه دو نفر دیگه میشه بدونه اون آد ...

صد در صد بخاطر پوله . ی بنده خدایی ب  طرف گفت طلاق بگیر من ۴ ساله باهاتم  بیام بگیرمت ... دختره اخر بهش گفت مگ دیونم طلاق بگیرم . من طلاق بگیرم  این ازادی و حقوق ی ک از شوهرم میگیرم رو تو بهم میدی ؟ من در ماه فلان قدر لباس میخرم کل حقوق دست منهبا تو نمیتونم اینجور باشم ، شوهرمم عاشقمه  هر کار بگم میکنه ... تو چی؟

جالبه اینجور زنا شوهر  خوبی دارن ک براش میمیرن 

اینجور زنا خوشبخت ترن .... خدانمیدونم واقعا چطور میبینه و سکوت میکنه والله اگ‌من بودم حامله میشدم ابروم میرفت