2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست

سلام دوستای گلم تخمک اهدایی هستم زنگ زدم بیمارستانم هنوز اهداکننده پریود نشده ولی برا من داروهامو شروع کردن کسی اطلاعاتی داره کمکم کنه همش نگرانم 

خدا کمکم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان ببخشيد من اين چند وقته نت نداشتم كه بيام خبر بدم من ازمايشم رو تكرار كردم و بتام از ١٠٠ ...

سلااااام دوقلو جان....کلییییی منتظر خبرت بودیم....خداروشکر همه چیز داره خوب پیش میره.... اصلا نگران نباش همه چیز طبیعیه عزیزم...شنیدن ضربان تو هفته 6 یا 7 زود ,برای بعضیا هست ولی اگر نبود جای نگرانی نیست..efsibi جون یادته....دقیقا مثل خودت بود کلی هم استرس کشید ولی خداروشکر دوباره رفت و همه چیز عالی بود .به خودت استرس نده .بعد از رشد بتا دو هفته بعد سونو فقط برای دیدن ساک حاملگی و تایید بارداری داخل رحم دوباره دو هفته بعد سونو برای قلب .

سلام دوستان يه سوال ما خونه مون طبقه چهارم انتقال قبليم رفتم خونه مامانم بعد منفي شدم خيلي مامانم نا ...

عزیزم منم از دم در ورودی تا در خونه خودم 24 یا 23 تا پله است بعدا میرم دقیق میشمرم   نگران نباش هیچی نمیشه...من با همین اوصاف مثبت شدم...فقط روز اول انتقال خونه موندم هر روز میرفتم بیرون.

سلام دوستای گلم تخمک اهدایی هستم زنگ زدم بیمارستانم هنوز اهداکننده پریود نشده ولی برا من داروهامو شر ...

عزیزم اطلاعات دقیقی ندارم... ولی فکر کنم شما حالت زمانی میشی که انتقال فریز هست...تو انتقال فریز هم زود داروها از اول پریود شروع میشه .فکر نکنم جای نگرانی باشه . بازم زنگ بزن از بیمارستان در موردش سوال کن.

انا جون يعني ميشه تو ميكرو هم ديرتر قلب رو ديد؟؟

دوقلو جان ,یه چیزی بگم خیالت راحت شه, اینجا خیلی دیر وقت سونو قلب میدن , یعنی 4 هفته کامل بعد از دومین آزمایش بتا, چون تو بارداری ماها نمیشه حتی نزدیک به روز لانه گزینی هم تخمین زد,تو بارداری طبیعی نمیتونن دقیق بگن وای به حال ما که بعد از انتقال معلوم نیست کی جنین لانه گزینی کرده.دیگه استرس نداشته باش برو شاد باش ایشالله صدای قلبشم میشنوی.مارو هم دعا کن.

سلام عزيزم من بيمار دكتر اقصي هستم هم دوستام مثبت شدن هم اينكه امار مثبتشون بالاست تنها مشكل اينه كه ...

مرسی نانا جون 

ببخشید یعنی چی به ایمنی اعتقادی ندارن؟

میگم تو یه تاپیکی خوندم

میگه اگه زن مشکل داشته باشه فقط درمان میکنه 

یا ای وی اف میکنه 

من‌مشکل از شوهرمه 

خوبه برم‌پیشش 

برا اوایل آدر نوبت دادم 

ممنونم

خدایا خسته ی خستم،"،پناهم ده.
دوقلو جان ,یه چیزی بگم خیالت راحت شه, اینجا خیلی دیر وقت سونو قلب میدن , یعنی 4 هفته کامل بعد از دوم ...

من كه هميشه بياد شما اناجون مامان سبحان و بقيه دوستان هستم الهي كه بزودي دود خبر بارديت رو بشنوم مهربونترين 

فعلا كه در برزخ بسر ميبرم اميدوارم خدا معجزه رو شامل حالم كنه

سلام دوستان من امروز روز پونزده انتقالم بود. رفتم آز دادم زیر دو. شد. و. منفی درصورتیکه روز یازده همون آزمایشگاه یازده شد یعنی مشکوک به بارداری و روز نه و ده و یازده بی بی چکام خط دومشون پررنگ شد یعنی میشه آزمایشگاه اشتباه کرده باشه؟؟

واینکه دیروز موعد. پریم بود ولی نشددم هنوزم هیچ خبری نیست ممکنه به خاطر داروها باشه یعنی استرادیول و. آمپول پروژسترون و. هپارین

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘
من كه هميشه بياد شما اناجون مامان سبحان و بقيه دوستان هستم الهي كه بزودي دود خبر بارديت رو بشنوم مهر ...

عزیزم من بچه ی اولم و. که باردار. بودم آخر. هفته ی هشت صدای قلبش شنیده شد. نگران نشو انشا الله بشنوی ولی درکت میکنم خیلی سخته البپه این سختیا ادامه داره بچه تا بدنیا بیاد و. بیاد. تو. بغل آدم خیالش راحت نمیشه

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘
عزیزم من بعد سونوی قلب یعنی تو هفته ۷ به خونریزی افتادم و تا دو ماه میشه گفت استراحت مطلق بودم بعدشم ...

انا جون من خيليا رو ديدم كه بعد سونوي قلب خونريزي دارن، خوب نميشه سونوي قلب رو انجام نداد؟

سلام دوستان من امروز روز پونزده انتقالم بود. رفتم آز دادم زیر دو. شد. و. منفی درصورتیکه روز یازده هم ...

عروسک جان به نظر من فردا برو یه ازمایشگاه معتبر.. یکی از دوستان اسمش پونه بود,یه آزمایشگاهی رفت بتاش منفی شد بعد رفت دکترش سونو کرد گفت ساک حاملگی داری برو یه آزمایشگاه معتبر...رفت بتاش بالا بود.حتما برو آزمایشگاه معتبر...