2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام دوستای گلم تخمک اهدایی هستم زنگ زدم بیمارستانم هنوز اهداکننده پریود نشده ولی برا من داروهامو شر ...

عزیزم قاعدتا باید بینتون هماهنگی پیش بیاد البته دقیق نمیدونم حالا باز تماس یگیر در جریان بذار ببین برنامه چیه!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عروسک جان به نظر من فردا برو یه ازمایشگاه معتبر.. یکی از دوستان اسمش پونه بود,یه آزمایشگاهی رفت بتاش ...

اینقد گرونه شصت هزار. دادم والا آزمایشگاش اینقد. اعتماد. به نفس داره که خوبه

دعاکنید اشتباه باشه از. صبح که فهمیدیم شوهرم کلافم کرده همش میگه پول منو هدر دادی راستش اون اصلا راضی نبود

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم

عزیزم خوب به بافت دیواره رحم آندومتر میگن و اگه این سلولها جایی غیر دیواره رحم رشد کنن اسم بیماری میشه آندومتریوز.......

مثلا رو تخمدانت، لگن، حفره شکمی، روده ها و......

مثلا من آندومتریوز لگنی داشتم و وقتی پریود میشدم فکر کن تو لگنمم خونریزی اتفاق می افتاد و چون نمیتونست خارج بشه باعث التهاب و درد و گسترش کیست آندومتریوز میشد......

برا من انقدر رشد کرده بود که کم مونده بود روده هامم درگیر کنه که شانس آوردم و تشخیص داده شد و با لاپراسکوپی درمان شد......

بازم اگه سوالی داشتی در خدمتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان من امروز روز پونزده انتقالم بود. رفتم آز دادم زیر دو. شد. و. منفی درصورتیکه روز یازده هم ...

عزیزم خوب یه حالتش اینه آز دومت اشتباه بوده پس بهتره مجدد یه آز بدی و ترجیحا یه جای معتبر.......

یه حالت دیگه اینه که اول گرفته بعد رشدش متوقف شده که امیدوارم اینطوری نباشه......

پس فعلا برو یه آزمایشگاه معتبر آزتو تکرار کن ببین نتیجه چیه!!!!!

واس بچه بعدیت عشقممم😂😘یادت باشه😋

چشم عزیزم ممنون از لطفتتتتتتت.......

بوسسسسسسس.....

البته ایشالله اول خودت فیضشو ببری و منم برا دومی ازت قرض میگیرم.....

انا جون من خيليا رو ديدم كه بعد سونوي قلب خونريزي دارن، خوب نميشه سونوي قلب رو انجام نداد؟

عزیزم ربطی نداره به سونوی قلب......

نگران نباش......

خونریزی من به خاطر هماتوم بود و به سونو ربطی نداشت.......

معمولا کسایی که مشکل انعقادی دارن و هماتوم براشون تشکیل میشه خونریزیو تجربه میکنن......

نگران نباش ایشالله هر چی میشه فقط صحیح و سالم بغلشون کنی......

برا تک تک دوستای منتظرم یه زایمان شیرین آرزو میکنم......

انا جون من خيليا رو ديدم كه بعد سونوي قلب خونريزي دارن، خوب نميشه سونوي قلب رو انجام نداد؟

ضمنا من خیلیا رو میشناسم قبل سونوی قلب به خونریزی افتادن......

ممنون از انا جون و ليلا جون و بقيه دوستان كه اينقده خواهرانه جواب ميديد اميداورم خدا كوچولو هاشونو براشون حفظ كنه

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕
اینقد گرونه شصت هزار. دادم والا آزمایشگاش اینقد. اعتماد. به نفس داره که خوبه دعاکنید اشتباه باشه از ...

عروسك جون حتما برو يه آزمايشگاه معتبرتر  ايشالله كه آزمايش اشتباه بوده باشه 🙏🏻🙏🏻

واسه من زده روز ١٧ برم آز 

ضمنا من خیلیا رو میشناسم قبل سونوی قلب به خونریزی افتادن......

دقيقا من اين سري قبل از سونوي قلب خونريزي داشتم و بعدش با اينكه سونوي واژينال هم انجام دادم خونريزي نداشتم ديگه پس به نظر من هم به سونو اصلا ربطي نداره .

يه سوال ديگه كسي كه مشكل انعقادي و يا ايمني داره آيا علايمي داره؟؟

عزیزم علایم اثبات شده ای نداره اما یه سری چیزا مطرح شده مه بعضی دکترا قبولش دارن و بعضیا نه......

مثلا کسایی که دیر به دیر سرما میخورن معمولا مشکل ایمنیو دارن.......

کسایی که پاهاشون زیاد خواب میره و گزگز میکنه معمولا مشکل انعقادیو دارن......

کسایی که سابقه خانوادگی بیماریهای قلبی و دیابت و روماتیسم و... دارن.....

خلاصه یه سری چیزا بعضا مطرح شده اما اینکه پایه اساس علمی داره یا نه نمیشه چیزی گفت......

بهترین علامت همون نتیجه آزمایشهاست......

مطمئن باش الكي انجام نميدي، وقتي اسپرم تعدادش كمه و كم تحركي داره و سرعتش پايينه بارداري طبيعي شانسش ...

سلام عزیزم

آره اولین میکروم میشه

من 5 سال پیش طبیعی باردار شدم و الان یه دختر دارم .الان واسه بارداری دوم می خوام.چون سنم م داره میره بالا نمی تونم منتظر باشم یه روز طبیعی دوباره باردار شم چون با وضعیت شوهرم فکر نکنم امکانش باشه35 سالمه.خودم مشکل خاصی ندارم خدا را شکر

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان

این کانال تجربیات دوستانی از رنگ خودتان هست، کسانی که دردتان را با تمام وجود درک میکنند، لطفا برای پیوستن دوستانتان به کانال از لینک زیر استفاده کنید، تا در کنار همدیگه راحتتر بتونیم مشکلمون رو حل کنیم:

telegram.me/microinjection

@microinjection

من اصفهانم دکترای اینجا هم خیلی خوبن. بعضیامیگفتن یه سری ازمایشه اگه بدی معلوم میشه که جنین میمونه ی ...

من اصفهان انجام دادم و با ۸ تا فولی ۱۸ و ۱۹ و ۲۰ فقط ۳ تا جنین داشتم که ۲ تا انتقال دادن و یکیش هم نموند و فریز نداشتم. در کل کار شون ضعیف بود و انتقال من با تب و لرز و بدن درد شکست خورد و ضربه بدی خوردم . با اینکه خودم سالم بودم ولی نموندن برام. بنظرم تهران انجام بده و بخواه قبلش کامل چک کنن بدنت را وگرنه دلشون نمیسوزه. ما ۴ تا بودیم فقط یکیمون مثبت شدد. 

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...