2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
هزينه هيسترو چقد هست؟ اون ازمايشاي انعقادي و ايمني چقد هزينه ميبره؟

عزیزم هزینه هیسترو فکر کنم حدودای دو تومنه......

این آزام با بیمه پایه حدودای یه تومن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
به من گفتن سر ۱۴ روز آزمایش بده. منم روز ۱۵ بی بی گذاشتم ولی منفی شد.

عزیزم برا آی یو آی ۱۴ زوده......

برا میکرو میگن ۱۴ و حتی بعضا ۱۵-۱۶، برا آی یو آی تاجایی که میدونم حدودای ۲۰ باید آز بدی......

مطمئنی گفتن ۱۴؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان...برای روز انتقال بیمارستان برگه ای چیزی آزمایشی پاپ اسمیر آزمایش خون نمیدونم اینجور چیز ...

عزیزم فکر کنم فقط نامه دکتر لازمه اما حالا منتظر بمون ببین کسایی که اخیرا انتقال داشتن اطلاعات بدن مطمئنتره چون من دقیق یادم نیست......

من ک کلا دارمش می گفتی بهت قرض میدادم خواهر😂😘 وای بچه ها خیلی چاق شدم شکمم بزرگ شده 😔

خوب ساناز جون آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟

حالا که دخملم شده یه ساله دیگر چرا؟

خخخخخخخخخ.....

عزیزم برا آی یو آی ۱۴ زوده...... برا میکرو میگن ۱۴ و حتی بعضا ۱۵-۱۶، برا آی یو آی تاجایی که میدونم ...

آره گفتن ۱۴. حالا اگه ان شاالله پریود نشم دو روز بگذره میرم ازمایش میدم. مرسی عزیزم از جوابت

خدایا شکرت🙏
عزیزم خوب یه سری علایم داره البته بدون علایمم میتونه باشه...... یکیش درد حین پریودیه..... درد حین ...

من دردپریودی دارم روزاول ک دکترگفت طبیعی هس بامسکن خوب میشم...دردموقعه ی نزدیکی هم دارم ک دکترمعاینه کردگفت مشکلی نداری خیلی ازخانوماتایکسال بعدازازدواج همینجورین...

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
دوست منم طبقه 3بود خونش اروم اروم برو بالا اره بابا کاش هیچ کی ندونه خیلی هم اذیت میشن هم اذیت میشی ...

ممنون از دلگرمت😘😘

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕
عزیزم نگران پله و سرکار رفتن نباش....... من خیلیارو میشناسم هم پله بالا رفتن هم سر کار رفتن، حتی از ...

انا جون يعني ميتونم سوار اتوبوس بشم يا بايد با تاكسي برم

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕
بچه ها من امروز تخمک کشی انجام دادم، الان زیر شکمم درد داره، بنظرتون کیسه آب گرم بذارم ضرری داره؟؟

به نظرم از دکترت بپرس شاید ضرر کنه......

من دردپریودی دارم روزاول ک دکترگفت طبیعی هس بامسکن خوب میشم...دردموقعه ی نزدیکی هم دارم ک دکترمعاینه ...

دوستانی که شک دارن آندومتریوز دارن بد نیست یه چکاپی کلینیک آندومتریوز ابن سینا بشن......

عزیزم بعضیا سندرم قبل قاعدگی رو دارن این به این معنی نیست مشکل داری..... عزیزم اگه درد شدید پریودی ...

اناجون اینی ک.حالاگفتین چی هس?میشه توضیح بدین عزیزم

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
انا جون يعني ميتونم سوار اتوبوس بشم يا بايد با تاكسي برم

عزیزم ببین بستگی داره....

اگه میتونی با تاکسی رفت و آمد کنی بهتره اما خوب اتوبوسم میتونی سوار بشی اما باید حواست باشه بهت ضربه نزنن......

سلام دوستان من عضو جدیدم ۱۰ سال و پنج ماهه ازدواج کردم همسرم ضعیفه  از دکترای شهرمون که نتی ...

سلام عزيزم من بيمار دكتر اقصي هستم هم دوستام مثبت شدن هم اينكه امار مثبتشون بالاست تنها مشكل اينه كه به ازمايشات ايمني انعقادي اعتقادي ندارن

اناجون اینی ک.حالاگفتین چی هس?میشه توضیح بدین عزیزم

عزیزم در مورد چی توضیح بدم؟

آندومتریوز منظورته؟