2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
شامل حال من نمیشه ک میشه😁کلا 4تا داشتم تخمک دیگ اون سری انا جون من بوی پریودی رو می فهمم ها شماهم ...

عزیزم من اول داروهای تحریک تخمدانم شروع شدن بعد چند روز آخر ستروتاید شروع شد......

ستروتاید یه جورایی کار سینافکت و امثالهم رو انجام میده ولی فرقش اینه بعد اینکه تخمدانا تحریک شدن و فولیکولا رشد کردن تا حدی اون موقع تزریقشون شروع میشه......

یعنی اول تحریک بعد مهار......

داروهامم مریونال و فوستیمون بودن......

در مورد بو هم نه من مثل کسایی که ویار دارن به بو حساس میشدم و از بوها بدم میومد که دیگه این حالتو الان ندارم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تازه من اون خط از ناف تا قبل واژنم ک تو بارداری پیدا میشه هم دارم کلا ادم اکتیوی هستم😁😐😁

پس داری تمرین بارداری میکنی ایشالله دیگه وقت تمرین گذشته و زمان اجرا رسیده.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه من اون خط از ناف تا قبل واژنم ک تو بارداری پیدا میشه هم دارم کلا ادم اکتیوی هستم😁😐😁

راستی ساناز جون یه چیزی بگم بخند.......

من هیلی تو کف اون خط بودم که کی خودشو نشون میده......

یادمه کلی منتظرش بودم دیگه خبری نشد......

یه روز تو ماههای بالای بارداریم بودم دیدم دلش به حالم سوخته خودی نشون داده.......

گفتم آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا.......

دیگه دارم آماده زایمان میشم که.....

سلام دوستان ببخشيد من اين چند وقته نت نداشتم كه بيام خبر بدم من ازمايشم رو تكرار كردم و بتام از ١٠٠ ...

عزیزم بله اخیرا یکی از دوستانون دیرتر ضربان قلب رو دید.......

نگران نباش وقتی رشد بتات خوب بوده قلبم تشکیل میشه.......

پس به چیرای خوب فکر کن.......

مطمئنم هفته بعد دلت آروم میگیره......

بچه ها ببخشید یه سوال. من ۱۷ روزه iui کردم و فردا موعد پریودمه. ۱۵ روز بعد ازiui بی بی منفی شد و همو ...

عزیزم برا آی یو آی خوب زود بوده......

چون تو آی یو آی اسپرم رو انتقال دادن.......

تا لقاح اتفاق بیفته و لانه گزینی کنه زمان میبره......

پس حتما سر موعد آز بده......

امیدتو از دست نده.....

انا جون يعني ميشه تو ميكرو هم ديرتر قلب رو ديد؟؟

بله عزیزم میشه......

نمونشو چندین بار دیدیم.......

سلام دوستان يه سوال ما خونه مون طبقه چهارم انتقال قبليم رفتم خونه مامانم بعد منفي شدم خيلي مامانم ناراحت شد و گريه كرد ميخوام اينبار به كسي نگم به نظرتون اين پله هارو برم بالا اتفاقي نميفته ؟؟؟ 

من شاغلم مسيرم با اتوبوسه روز چندم ميتونم برم سركار؟

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕
عزیزم اینجا بیمارای دکتر اقصی هستن اگه بیان و پیغامتو ببینن حتما جوابتو میدن...... ایشالله به زودی ...

ممنونم آنا جون

اره کاش بیان جوابمو بدن 

منتطر میمونم 

خدایا خسته ی خستم،"،پناهم ده.
راستی ساناز جون یه چیزی بگم بخند....... من هیلی تو کف اون خط بودم که کی خودشو نشون میده...... یادم ...

من ک کلا دارمش می گفتی بهت قرض میدادم خواهر😂😘

وای بچه ها خیلی چاق شدم شکمم بزرگ شده 😔

سلام دوستان يه سوال ما خونه مون طبقه چهارم انتقال قبليم رفتم خونه مامانم بعد منفي شدم خيلي مامانم نا ...

دوست منم طبقه 3بود خونش اروم اروم برو بالا

اره بابا کاش هیچ کی ندونه خیلی هم اذیت میشن هم اذیت میشیم

سلام دوستان يه سوال ما خونه مون طبقه چهارم انتقال قبليم رفتم خونه مامانم بعد منفي شدم خيلي مامانم نا ...

عزیزم نگران پله و سرکار رفتن نباش.......

من خیلیارو میشناسم هم پله بالا رفتن هم سر کار رفتن، حتی از توالت ایرانیم استفاده کردن ولی جواب گرفتن.......

عزیزم فقط آروم پله ها رو بالا پایین کن و پاگردا استراحت کن......

سر کارم از روز ۴-۵ میتونی بری خیالت راحت......