2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
سلام بچه ها لطفا راهنماییم کنید... اول اینکه وقتی برا انتقال میرید معاینه میکنن که سرماخورده نباشی ...

منتظر جون ، اینجا که معاینه نمیکنن مگر خودت بگی مثلا حالم خوب نیست ولی باید زودتر اطلاع بدی ، بعد کلا نگران نباش ، بعد انتقال برگرد خونه خودت ، اصلش همون نیم ساعت اول انتقال، که کلا اینجا 2 دقیقه رو تخت نگهت میدارن بعد میگن پا شو لباس بپوش میشینی رو صندلی نیم ساعت بعد میگن برو خونت فقط ن ز د ی ک ی نداشته باش ولی زندگی عادی انجام بده، چیزی نمیشه، به قول آنا جون مثال قشنگی زد جنین مثل کنجد داخل عسل دیگه رفت تو تمومِ، ایشالله بخواد بگیره ربطی به تحرک ما نداره. کار سنگین انجام نده. ایشالله که مامانی.

سلام به همگی، بچه ها من دیروز رفتم سونو، فردا قراره تخمک کشی انجام بدم،در بین فولیکول ها  2تا فولیکول به سایز 14 هم بود، سونو رو ساعت 1:30 بعد از ظهر انجام دادم ،بنظرتون امکانش هست تا فردا ساعت 10 صبح که تخمک کشی دارم اون دوتا هم به 18 برسن؟؟ ضمن اینکه یه آمپول هم دادن برای آزاد سازی تخمکها که دیشب تزریق کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا جان شما هفته چند خونريزي داشتي بعد استراحت مطلق كردي

عزیزم من بعد سونوی قلب یعنی تو هفته ۷ به خونریزی افتادم و تا دو ماه میشه گفت استراحت مطلق بودم بعدشم به خاطر پایین بودن جفت استراحت نسبی بودم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستان احساس میکنم سرما خوردم یه جورایی تب ولرز کردم انتقال جنین هم دادم مصرف لیمو ترش و شلغم مانعی نداره؟چه کار کنم زودتر خوب بشم عسل هم که دوستان گفتن نخورم دیگه چی میتونم بخورم که زودترخوب بشم لطفا کمکم کنید

سلام بچه ها لطفا راهنماییم کنید... اول اینکه وقتی برا انتقال میرید معاینه میکنن که سرماخورده نباشی ...

عزیزم نه لااقل طبق تجربه من سرماخوردگیو چک نمیکنن اما نگران نباش فرض کن طبیعی بارداری مگه کسایی که طبیعی باردار میشن سرما نمیخورن؟

تو رعایت بکن اما نگران این چیزا نباش.....

بابت برگشتتم خوب یه مدت که بعد انتقال تو بیمارستان دراز کشیدی بعدش با ملاحظه میتونی رانندگی کنین برگردین خونه تون نگران نباش خیلیا برگشتن و جواب گرفتن......

اگه خالت در جریان نیست نری بهتره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه من ذخیره تخمدانم 1/04 اتفاقا می دونم سیکل بلند برای کسایی ک ذخیره بالا دارن واس من دفعه اول ک رفت ...

خوب عزیزم ال دی ربطی به سیکل بلند نداره و اگ بوسرلینت همزمان با ال دی بوده سیکلت بلند بوده اما اگه با شروع تزریقای اصلیت بوده سیکلت کوتاه بوده......

کاش برات سیکل آنتاگونیست رو امتحان کنه یعنی بوسرلین یا سینافکت نداشته باشی.....

بدن منم به سیکل کوتاه با سینافکت خوب جواب ناد و به سیکل آنتا که ستروتاید داشتم بهتر واب داد......

پس ال دی خوبه اتفاقا برا یه دست شدن سایز فولیکولات خیلی خوبه نگران نباش از اون بابت.....

ایضالله این دفعه بهترین سیکلو دلشته باشی و بدنت بهترین پاسخو بده......

بهم واس سیکل اول ک ال دی دادن گفتن این فولی کیست میش ال دی بخور ماه بعد بیا ولی نمی دونم چرا   ...

عزیزم همونطور که گفتم ال دی ربطی به بلند و کوتاه بودن سیکل نداره و به ذخیره ربط نداره.....

من هر سه سیکلم کوتاه بود و هر سه بارم ال دی داشتم منتها سیکل اولم کوتاه با سینافکت بود دو تای بعدی کوتاه از نوع آنتا و با ستروتاید......

شرمندم عزیزم ببخشید. من هر بار میپرسم واسه هزینه میکرو از اول تا اخرش هرکسی یه قیمتی میگه. میخوام بب ...

عزیزم خوب هزینش یه نقدار مشخص نیست و برا همین مبالغ متفاوتی شنیدی.....

خوب هزینه داروهات اگه بیمه پایه داری یه چیزی حدودای یک الی دو تومنه.....

بستگی به نیاز بدنت......

هزینه عملتم بسته به مرکزت ۳ الی ۵ تومنی فکر کنم بشع......

پس هزینه کلت حدودای ۴ الی ۷ تومنی هست حالا شاید یکم بالا پایینم بشه پس رقم دقیقو کسی نمیتونه بهت بده باید تجربه کنی....

چون بار اولته پس بالطبع سرم و سلکسان و..... نداری پس اینارو جز هزینه ها حساب نکردم.....

سلام به همگی، بچه ها من دیروز رفتم سونو، فردا قراره تخمک کشی انجام بدم،در بین فولیکول ها  2تا ف ...

عزیزم الان حضور ذهن ندارم اما به نظر میرسه تو ۴۸ ساعت ۴ واحد افزایش یکم زیاده......

عزیزم من بعد سونوی قلب یعنی تو هفته ۷ به خونریزی افتادم و تا دو ماه میشه گفت استراحت مطلق بودم بعدشم ...

واي خدا چقدر سخت من اگر استراحتي بشم چه كنم عجب راه سختيه تازه من رحمم دوشاخ بود سپتوم داشت عملش كردم حتما مشكلات برام پيش مياد

دوستان احساس میکنم سرما خوردم یه جورایی تب ولرز کردم انتقال جنین هم دادم مصرف لیمو ترش و شلغم مانعی ...

عزیزم فکر کنم سوپ بخوری خودش خیلی کمک کنه......

آبلیمو فکر نکنم مشکلی داشته باشه......

عزیزم الان حضور ذهن ندارم اما به نظر میرسه تو ۴۸ ساعت ۴ واحد افزایش یکم زیاده......

برای لقاح آزمایشگاهی، فولیکول با سایز کمتر از 18 هم ممکنه جنین تشکیل بشه؟؟ فرض کنیم 16 و 17 بشه، احتمال تشکیل جنین هست؟