2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046271 بازدید | 684508 پست
خب مشكل زيادي نيست ؟ واسه بارداري طبيعي چي ؟ چون بهم گفتن ٦ ماه طبيعي اقدام كن، با اين وضعيت نميشه ؟ ...

عزیزم معمولا مشکل انعقادی مانع بارداری نمیشه اما میتونه جلو رشد رو بگیره.......

میتونی طبیعی ترای کنی و به مخض بارداری دارو بگیری......

اما خوب شانی پایین نیاد......

خوب بهتر نیست تو این ۶ ماه لااقل یه سری از داروهارو که قراره قبل شروع سیکل داشته باشی برات شروع کنن......

مثلا من سه چهار ماه ب۶ و ب۱۲ و فولیک ۵ داشتم بعد وارد سیکل شدم.......

حالا ببین نظر دکترت چیه.....

عزیزم کاریوتایپ مشکل داشته باشه مجبوری پی جی اس بکنی......

ایشالله کار به اونجا نمیکشه و با همین داروها مشکلاتت کنترل میشه و مانان میشی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مينو جان يعني استراديول ايراني خوب نيس ؟؟؟

عزیزم منظور مینو جون این نبود ایرانی خوب نیست......

برا کسایی که با استرادیول ایرانی زیادی عوارض گریبانگیرشونه استروژن خارجی رو توصیه کردن.......

من خودم ایرانیشو داشتم......

و با استرادیول سردرد نداشتم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خيلي نگرانم تاازمايش مجدد بتا بدم اصلا علايمي ندارم نه علايم پري نه تهوع نه سينه درد هيچي هيچي&nb ...

عزیزم منم علایم نداشتم خیالت راحتتتتتتتت......

مینو جون من فکر می کنم استرادیول بدم نباشه اگر نمی ساخت تو سونو معلوم می شد که ضخامت رحممون بالا نرف ...

عزیزم تو که میگی یوبس میشی نشاسته برات خوب نیست یبوستو تشدید میکنه......

بچه ها من هیچ علامتی ندارم. از دیروز ی کم زیر دلم درد می کنه. این خوبه یا بد؟ سینه هام خیلی شل هستش. ...

عزیزم بیخیال سینه ها باش مال من کلا تا آخراش که به بحث شیردهی نزدیک میشد شل و ول بودن.......

سلام من دو تا سوال دارم اگه کسی جوابش رو بدونه ممنون میشم جواب بده،یکی اینکه تخمک گذاریم اینماه خیلی ...

عزیزم به خاطر داروها و سیکل جابجا شده.......

برا دکاپیتیلم کار همون دیفیرلین و سینافکت رو انجام میده و برا مهار سیستم باروری خودته.........

معلومه سیکل انتقالت از نوع بلنده.......

نگران نباش و خیالت راحت باشه......

سلام دوستان توصیه هاتون برای روز قبل از انتقال و بعداز انتقال چیه؟رژیم غذایی و هر توصیه ای دارید را ...

عزیزم امید و دوری از استرس و توکل.....

تغذیتم باید مناسب طبعت باشه و از کسی تقلید نکن......

دوستای گلم یه ساعت پیش که از مسافرت برگشتیم خونه سرراه طاقت نیاوردم به همسرم گفتم بریم بی بی چک بگیر ...

عزیزم مبارکت باشه........

ایشالله که دو قلوهات به جمع سه نفره تون اضافه شدن........

سلام من امروز سونوگرافی شدم روز 2 پریودی هستم، 12 تا آمپول بهم داد تا 6 روز دیگه دوباره سونو بشم ، م ...

عزیزم نه دیگه ال دی نداری چون دیگه آمپولای تحریک تخمکگذاریت شروع شدن.......

همه ال دی ندارن......

بستگی به پروتکل مناسب بدنت داره.....

پرپر جونم، ممنونم عزیزم، ایشالله مامان شدنت رو جشن بگیرم 😘😘😘😘 لیا جان، قربونت عزیزم چقدرررر آرز ...

لیاا جون عزیزم هر کاری کردم پست تبریکم نمی اومد گفتم با این پست امتحان کنم.......

عزیزم با تاخیر تولدت مبارک......

ایشالله تولد بعدیو با دردونت بگیری.......

ایشالله به زودی جشن تولد جیگوگوشتم میگیری.......

تولد جینقولی منم امروزه.......

لیاا جون عزیزم هر کاری کردم پست تبریکم نمی اومد گفتم با این پست امتحان کنم....... عزیزم با تاخیر تو ...

آنا جون

تولد دخملت مبارک

ایشالا سالهای سال با شادی تولدش رو جشن بگیرید  

برامون بگو چه برنامه هایی داری امشب،ایشالا قسمت همه دوستان بشه

لیلا جون به نظرت کی برم دوباره آز بدم؟ دکترم که پونزدهم انتقال آز. بتا نوشته بود. 

عروسک جان میتونی فردا هم بری که ببینی چقدر رشد کرده بتا,ولی به نظر من صبر کن 5 روز دیگه برو که همون روز آزمایشت هست حتمااااا بتات کلی رشد کرده ,مثل خیلی از بچه ها که بتاشون روز 14 یا 15 دور و بر 100 بوده ,اصلا هم ناراحت نباش امید به خدا همچین تپل میشه بتات که کیف کنی.

لیاا جون عزیزم هر کاری کردم پست تبریکم نمی اومد گفتم با این پست امتحان کنم....... عزیزم با تاخیر تو ...

فدات بشم عزیز دلم,انقدر مهربونی 

تولد پرنسس خوشگلت مبارک ,الهی تولد 100 سالگیشو جشن بگیری و همیشه شاهد موفقیتها و خوشبختیش باشی.خیلییییی مبارک عزیزم. گل دختر ت رو از طرف خاله لیلا خیلی ببوس.  

مرسی مامان سبحان جون انشا الله به زودی دل همه شاد. بشه آره هاش سی جی دوماه پیش زدم

عزیزم اثر هاش سی جی دو ماه پیش تا حالا رفته....