2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046396 بازدید | 684511 پست

سلام بچه ها توروخدا از منفي شدن نااميد نشيد اميدتونو ازدست نديد دوباره يه استراحت كنيد و شروع كنيدخدا ارحم الراحمينه يه روزي يه جايي دستتونو ميگيره مطمئن باشيد همتون مامان ميشيد

بچه ها این روزها هرکی می تونه بره هیات و ... واسه ماها هم دعا کنه. بیاید برای هم دعا کنیم و باور کنیم هرکی تو سیکله این آخرین ای وی اف هست و بارداره. بیایید این انرژی رو بفرستیم. هیچکی مثل ما درد مارو درک نمی کنه. مادرهامون از غصه پیر شدن. شوهرا یا درک نمی کنن یا خسته شدن. من واقعا همسرم حسی از دردی که می کشم نداره. بیایید از ته دل از خدا ی معجزه بخوایم واسه خودمون واسه همه. واقعا راه سختیه. من سه شنبه انتقال دادم. تو خونه بودن روزی چند تا آمپول از دیشب بغض تو گلومه. با اینکه باور دارم مثبته بازم می ترسم. بازم تحمل درد امپول و کبودی و..‌ به هر طرف می خوام تکون بخورم یا دست یا پا ی جا درد داره. ولی دست رو دلم می زارم و می گم مامان رو تنها نزارین قول می ده مامان خوبی براتون باشه. کلا دارم قاط می زنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان ان شاءالله به حق همین شب عزیز سال دیگه همتون یا نینی بغل باشید یا باردار🙏🙏🙏

ی سوال داشتم من احتمالا کمتر از دو هفته دیگه انتقال دارم الان دارو هامو اینجوری میخورم استرادیول هشت شب 

فولیک و آ اس آ نه شب

امپول انوکسان ۶۰۰۰هم ده شب....

از وقتی داروهامو شروع کردم از همون ساعتای هشت اینا سردرد میگیرم از عوارض داروهاست یا ساعتشو تغییر بدم درست میشه؟؟اخه امپول و فولیک و آ اس آ  رو قبلا خوردم همین استرادیول جدیده...ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین بهم بگید

خدایا شکرررررررررررررررت🙏👶

سلام

عزاداری هاتون قبول

من ر هم دعاکنین

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام دوستان ان شاءالله به حق همین شب عزیز سال دیگه همتون یا نینی بغل باشید یا باردار🙏🙏🙏 ی سوال د ...

سلام عزيزم ، احتمالا به خاطر استراديول هست ، من خودم سردرد نداشتم ولي ميشناسم كساني رو كه با خوردنش به خصوص ايراني سردرد گرفتن .

بچه ها بجا استراديول از دكترتون بخاين استروژن بده خارجيه بهتره در دوران انتقال شير سويا رو فراموش نكنيد شانس رو افزايش ميده اناناس تازه در يك هفته اول انتقال بخوريد البته اول خدا ولي خوب اينم كارهايكه از دستمون بر مياد من از درد جا امپولا هلاكم بقول سوگل همسر و ديگران درك نميكنن فقط خودمون ميدونيم چي ميكشيم عيب نداره خدا خودش حواسش به هممون هست خداروشكر كه خدا رو داريم 

سلام به همه ی دوستای گلم برا اونایی که آزشون منفی شد از ته دلم ناراحت شدم و تو این روز عزیز از خدا خواستم بهترینهارو به زودی براشون رقم بزنه

و خیلی برا دوستانی که مثبت شده آزمایششثن خوشحال شدم انشا الله که تا پایان این راه سخت خدا محافظ خودشون و بچه هاشون باشه 

به هر حال هرکسی تو زندگیش یه جوری امتحان میشه ان شا الله که فقط سربلند از این امتحانا بیرون بیایم

این روزا با دلای پاکتون برا این بنده ی حقیر. هم دعا کنید. که انشه الله کنجدام برام بمونن و. شیرینی آز مثبت رو بچشم😘😘😘😘😘😘

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘
آهان من تازه دیدم....... اون قسمتهایی که سیاهن مشکل داری اما نگران نباش با دارو قابل حله منممشکلم ت ...

خب مشكل زيادي نيست ؟ واسه بارداري طبيعي چي ؟ چون بهم گفتن ٦ ماه طبيعي اقدام كن، با اين وضعيت نميشه ؟ در نهايت دارو دارم ديگه؟ كاريوتايپ چي ؟ اون مشكل داشته باشه چي ميشه ؟

[QUOTE=46164179]مينو جان يعني استراديول ايراني خوب نيس ؟؟؟[/QUOTE

نميگم خوب نيست ولي استروژن به نظرم بهتره من ٤سري قبل استراديول ميداد منفي شد اينسري استروژن داد فعلا مثبت شده