2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046384 بازدید | 684510 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تولدت مباررررك مهربونترين ليلا 🌺🎂🎁🎈💜💙😊😘😘😘 اميدوارم شروع بهترين سالهاي زندگيت باشه و تولد سال ديگه رو با همسر و نينيات دور هم جشن بگيري عزيزم، الهي آمين

تولدت مبارك ليلا جون،انشاله سال ديگه همچين موقعي دخترت تو بغلت باشه و با دخترت جشن بگيري.🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎉🎉🎉🎉🎁🎁🎁

👶🏻خدايا ميدونم ارحم راحميني👶🏻
وای عروسک جون مبارکه. برای منم دعا کن. منکه از ترسم که نکنه کوتاهی کنم این چند روز از خونه بیرون نرف ...

انشا الله عزیزم خدا. دلتو شاد. کنه 

چقد دکترا متفاوتن من فقط یک ساعت تو بیمارستان بعد. انتقال دراز کشیدم روتخت تازه گفتن نیم ساعت ولی من یکساعت موندم بعد گفتن فقط کار سنگین نکن به زندگی عادیت برگرد منم دوروز نسبی استراحت کردم بعدش کلی کزتی کردم توخونه که میخوایم بریم مسافرت خونه تمیز باشه بعدم که رفتیم همش هیات و از این خونه به اون خونه شب که برمیگشتیم ناله بودیم کمر درد. میگرفتم خوشحال میشدم میگفتم آخیش یه علامت😁😁

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘

لیلاجون دوست خوبم تولدت مبارک عزیزم انشاالله به زودی درکنار. دخمل گلت جشن بگیری😘😘😘😘😘😘

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘

پرپر جونم، ممنونم عزیزم، ایشالله مامان شدنت رو جشن بگیرم 😘😘😘😘

لیا جان، قربونت عزیزم چقدرررر آرزوی قشنگی برام کردی ، ایشالله ، ایشالله سال آینده همه ماها مادر شدیم😘😘😘

سیندرلای عزیزم، مرسی از محبتت ،ایشالله به زودی خبر مثبت شدنت رو بهمون میدی😘😘😘

aroosak جونم، فدات عزیزم، ایشالله با یه بتای تپل شادمون میکنی و حساااابی برات جشن میگیریم😘😘😘

انشا الله عزیزم خدا. دلتو شاد. کنه  چقد دکترا متفاوتن من فقط یک ساعت تو بیمارستان بعد. انتقال ...

حالا شماها که میگن نیم ساعت دراز بکشین، اینجا دو دقیقه ، بعدم میگن پاشو برو لباساتو بپوش، نیم ساعت نهایت رو صندلی بگن بشین، بعد میگن برو خونه زندگی عادی، ولی بهم ثابت شده واقعا بخواد بگیره به استراحت نیست، ماها ناخودآگاه حس میکنیم الان جنین میفته میاد بیرون در حالیکه همچین چیزی نیست.

سلام عزیزم تولدت مبارک دوست مهربونم🌹🌷🌺🌸...روزهای شاد سرشار از مهر و محبت رو واست آرزومندم..

امیدوارم سال دیگه تولدت رو در کنار نی نی های خوشگلت جشن بگیرید

همراه با بهترین آرزوهاااا...لبت خندان و دلت پر ز عشق

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

عروسک جون،تبریک میگم،ایشالله جواب آزمایشت با بتای عالی باشه و صحیح و سالم رشد کنند و بیان تو بغلت  

سال ۹۶،سال مادر شدن من،خدایا ازت ممنونم بخاطر همه خوشبختیهایی که به من عطا کردی
پرپر جونم، ممنونم عزیزم، ایشالله مامان شدنت رو جشن بگیرم 😘😘😘😘 لیا جان، قربونت عزیزم چقدرررر آرز ...

لیلاااااااااا  جون تولدتون مبارررررررررک ان شاله  خدا جواب دل مهربونتو بده و سال دیگه با نی نی تون در حالیکه داره انگشت می کنه توی کیک   جشن بگیرید .                              

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

سلام من امروز سونوگرافی شدم روز 2 پریودی هستم، 12 تا آمپول بهم داد تا 6 روز دیگه دوباره سونو بشم ، میگم دیگه بهم قرص جلوگیری نمیده آخه خیلی رو شنیدم اول قرص جلوگیری میخورن