2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توری سلام هستی وای پرپری جونم در چه حالی توری منم پردنیزولون میخورم هپارینم میزنم دکترم گفته هپارینتو قطع کن میترسم راستی مگه کسایی که نازایی داشتنو سزارین نمیکنن؟پ چرا دکترم میگه طبیعی راه حل برا سز داری؟

دوستان آزمایش بتای من و. تو. روز یازده انتقال تفسیر. کنید. ممنون

عروسک جان ، شما بتات مثبت هست ، چون بتا منفی زیر عدد 5 ، حالا باید دید بعد از چند روز رشدش چقدر میشه، امید به خدا داشته باشه ایشالله حسابی رشد میکنه و تپل میشه، جنینت چند روزِ بوده ؟ 

ممنون عزیزم مشکل شما چی بود ک مقدار دارو بیشتر بوده؟همه میگن بیشتر از دوتا خوردن 

دوست عزیز، خوش آمدی، تعداد دارو بستگی به شرایط هر کسی متفاوت ، اصلا دوز داروتو با هیچکس مقایسه نکن .

بچهايي كه انتقال داديد همش به اين فكر كنيد كه باردار شديد و همش به جواب آز مثبت   

بنويسد خدايا بخاطر نتيجه فوق العاده جواب آز مثبت با بتاي عالي كه دل من و همسرم راشاد كرد خدا رو شاكرم و سپاسگذارم خدايا شكرت خدايا شكرت خدايا شكرت 

شبها زماني كه تو تخت هستيد مدام با خودتون بگيد كن باردارم 

ايشالله خدا خودش كمكمون ميكنه به اين ماه عزيز 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

عزیزم هیچ وقت دیگه برای پرییود شدن اینکترو نکن چون میتونه رو ضخامت آندومترت تاثیر بذاره....... بهتر ...

سلام عزیزم...اصن هنوزوقت پریودیمم نبوداینکاروکردم9روزمونده بود...دیگه طبق روال همون28روزه پریودشدم...دیگه اینکارونمیکنم شدبرام تجربه

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

سلام دوستان عزيز

من دوباره وارد سيكل انتقال شدم

يكي از دوستان در مورد ميزان استراديول پرسيده بودن، كه همونطور كه ليلا جون گفتن براي هر كسي متفاوته من بدليل مشكل انعقادي پنج روز اول يكي و ٥ روز دوم دو تا و ٥ روز سوم سه تا بايد بخورم.

دوستان يه سوال دارم، من به خاطر پايين بودن ويتامين دي شش تا قرص ٥٠٠٠٠ رو در شش هفته خوردم ، دكتر براي بعدش برام روزانه با دوز پايين نوشته

خودش ميگفت بهتره يه ازمايش بدي كه اگر نيازي نيست ديگه نخوري.

من هفته پيش اخرين قرص رو خوردم حالا نميدونم ز اين هفته اون روزانه ها رو شروع كنم يا نه؟

ازمايش هم ندادم.

عروسک جان ، شما بتات مثبت هست ، چون بتا منفی زیر عدد 5 ، حالا باید دید بعد از چند روز رشدش چقدر میشه ...

ممنون لیلا جون انشا الله 

خیلی ضدحال خوردم دیدم آزمایشو چون فکر میکردم دوتاش گرفته که بی بی چک به این زودی نشون داده

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘
عروسک جان ، شما بتات مثبت هست ، چون بتا منفی زیر عدد 5 ، حالا باید دید بعد از چند روز رشدش چقدر میشه ...

لیلا جون به نظرت کی برم دوباره آز بدم؟

دکترم که پونزدهم انتقال آز. بتا نوشته بود. 

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘
ويتامين Eخيلي خوبه واسه آقايون

اگه چربی بالا داشته باشه به هیچ وجه ویتامین ای خوب نیست........

دوستان سر هود مکمل نخورین یا برا همسراتون تجویز نکنین........

مثلا همسر من ویتامین ای میهورد دکترش وقتی فهمید کبد چرب داره و چربیش بالاست گفت دیگه ادامه نده......

پس سر خود دارو مصرف نکنین حتی مکمل و ویتامین و.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ويتامين Eخيلي خوبه واسه آقايون

جوابی که به دوستمون دادمو چک کن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بار سوم چي كار كردين كه دوبار قبل نكرده بودين؟مثبت شد؟من ك جنينم فريز ندارم بايد از اول شروع كنم&nbs ...

عزیزم مراحل درمانیمو میذارم........

نگران ذخیرتم نباش مال منم همین حدودا بود....