2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خيلي نگرانم تاازمايش مجدد بتا بدم اصلا علايمي ندارم نه علايم پري نه تهوع نه سينه درد هيچي هيچي&nb ...

عزيزم شما روز چندم انتقالي ؟

من امروز روز هشتمم اما اصلا سينه هام درد ندارن 😔

عروسک جون شما کی انتقال دادی؟ تاریخ ازت کیه؟ چیا می خوری

سوگل جون من یکم انتقال دادم پونزدهم باید. آز. بدم راستش فقط سه روز اول نشاسته خوردم همین با داروهام فقط 

دوروز. استراحت نسبی کامل نه داشتم از روز سوم تا پنجمم کارامو میکردم ولی آروم آروم روز ششم به بعدم اومدیم مسافرت و هیات و کاملا به زندگی عادی برگشتم حالا نمیدونم کار درستی کزدم یانه  تو بیمارستان گفتن اینارو بهم

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘
سما جان منم خيلي اعصابم خرابه هر چي ميخوام بهش فكر نكنم بازم نميشه 

عزئم منم هیچ علامتی ندارم اینقد بی علامتم که بعضی وقتا یادم میره انتقال داشتم سنگینی بلند. میکنم یا کلی ورجه وورجه میکنم

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘
عزيزم شما روز چندم انتقالي ؟ من امروز روز هشتمم اما اصلا سينه هام درد ندارن 😔

مامانی جان بیبی چک نذاشتی؟؟من دوشنبه که روز نهمم میشه میخوام برم بگیرم بذارم به نظرت نشون میده تو نت نوشته بود. روز شش انتقال دیگه هورمون تو. خون ترشح میشه

مینو جون من فکر می کنم استرادیول بدم نباشه اگر نمی ساخت تو سونو معلوم می شد که ضخامت رحممون بالا نرفته. 

عروسک جون منم علایمی ندارم غیر خواب زیاد. درد جای آمپول ، سوزش جای شیاف نگرانم قارچی بشه. من چهارم انتقال دادم. دو روز فرنی با نشاسته خوردم . لوبیا سبز به صورت خوراک و املت و... به پخته نشاسته تو آب. لوبیا پلو. بامیه هم شنیدم واسه چسبیدن جنین خوبه. از دیدوز شیر سویا و پسته خام. امیدوارم مثبت شم‌. این سری همه کاری کردم. هیسترو خراش، سرم ای وی ای جی، gcsf . من سری پیش که انتقال فرش داشتم هیچ کدوم موارد بالا نبود

مینو جون من فکر می کنم استرادیول بدم نباشه اگر نمی ساخت تو سونو معلوم می شد که ضخامت رحممون بالا نرف ...

سوگل جون انشا الله که این دفعه مثبتی خیلی خوب کاری کردی که رعایت کردی من که متاسفانه اینقد. درگیر. بودم اصلا نتونستم هیچ کاری بکنم التماس دعای فراوان عزیزم انشا الله خدا. این دوروز معجزشو به هممون نشون بده

عزئم منم هیچ علامتی ندارم اینقد بی علامتم که بعضی وقتا یادم میره انتقال داشتم سنگینی بلند. میکنم یا ...

منم روز اول كه با پرواز برگشتم و از فرداش عادي بودم استراحت نكردم چون قبلا كه مدام استراحت كردم و از جام تكون نخوردم منفي شدم اينبار همه كار ميكنم اما يواش خواست خدا بخاد بشه اگرم بدوييم ميشه واگه نخاد بشه اگر استراحت مطلقم كنيم نميشه 

جراتشو ندارم بيبي بزنم من دوشنبه ميشه روز ١٠ انتقال 

سوگل جون من یکم انتقال دادم پونزدهم باید. آز. بدم راستش فقط سه روز اول نشاسته خوردم همین با داروهام ...

عروسك جان اگه يكم مهر انتقال دادي خب فردا يكشنبه ميشه نهم چجوري حساب كردي من اشتباه حساب كردم ؟

بيبي چك گذاشتم منفي بود  اصلا حالم خيلي بد شد دارم دق ميكنم احساس خفگي دارم

عزیزم نباید بی بی میگذاشتی بعدم با ادرار صبح باید بگیری اصلا به بی بی اعتماد نیست و اصلا به خودت استرس نده انشاءالله مثبته

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین