2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست

سلام دوستان

ببخشید اینقدر حالم بده نمیتونم بیام اما تو این روزا برای همه منتظرا دعا میکنم مادر بشن و از این انتظار خلاص بشن

منم که همش در حال بستری شدن و سرم و امپول خوردن هستم 😢😢معده درد هم که رسما منو کشته 

برای غربالگری رفتم فرزانه خدارو شکر همه چی خوب بود و دو تا پسر دید براتون اون صحنه و مانتیتور و ارزو میکنم برا منم دعا کنید چون واقعا خسته شدم از این همه درد و تهوع 

التماس دعا❤️❤️

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤

سلام دوستان عزیز،ماری جان خدا رو شکر که غربالگریت خوب پیش رفت،من که دو هفته استرس کشیدم تا امروز جواب آزمایش ژنتیک رو بهم گفتن که مشکلی نبوده،واقعا خدا خیرشون بده که با این تکنولوژی نیازی به آمنیوسنتز نیست! 

آناجون یه سوال داشتم،خوردن بامیه تو بارداری ضرر نداره؟ منظورم خورشت بامیه است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم یعنی نمیشه به شیاف تغییرش داد ؟شما نخواستین تغییرش بدین.من هر دو باسنم ورم کرده

سلام به همه دوستان ، عزيزم شايد هم بشه ولي من خودم نخواستم ، من آمپول رو همسرم برام ميزنه و خدا رو شكر تا الان اصلا مشكلي نداشتم .

عزیزم الانو دقیق نمیدونم اما حدود ۴-۵ در نظر بگیر ولی اگه هایپر بشی فکر کنم هزینه سرمات بالا باشه با ...

مرسی گلم..من امروز پانکچر شدم و گفتن ک هایپر شدی و مجموعا ۶ تا سرم زدن برام سه تا آلبومین و مانیتول و دکستروز ....خدارو شکر ک سر گیجه و تهوع و استفراغ تا الان ک مرخص شدم و خونه هستم نداشتم...فقط درد تخمدان و زیر دلم و کمر درد دارم ...دوشنبه باید برم سونو ک اگه همه چی خوب باشه ۵ شنبه انتقال داشته باشم ولی خودم مایلم ماه دیگه انتقال داشته باشم ک بدنم حالت طبیعی و نرمال داشته باشه...نظر شما چیه؟؟...راسی این سرم مونیتال و دکستروز واسه دو روز برام تجویز کرده...جمعا با دارو و سرم و اینا شد ۳۷۰۰...حالا نمیدونم با هزینه انتقال حساب شده یا نه...ببخشید از پر حرفیم

سلام دوستان ببخشید اینقدر حالم بده نمیتونم بیام اما تو این روزا برای همه منتظرا دعا میکنم مادر بشن ...

سلام ماري جون ، چه خوب كه اومدي و از خودت خبر دادي خانمي ، ان شا الله حالت هم بهتر ميشه ، من هم چهارشنبه ميرم براي غربالگري براي من هم دعا كن كه همه چيز خوب باشه و مشكلي نباشه ان شا الله .

سلام دوستان عزیز،ماری جان خدا رو شکر که غربالگریت خوب پیش رفت،من که دو هفته استرس کشیدم تا امروز جوا ...

سلام عزيزم ، خدا رو شكر كه مشكل شما هم حل شد هميشه به يادتون هستم من ، عزيزم باميه در بارداري خيلي خيلي هم خوبه يك بار من يك مطلبي گذاشتم اينجا هم براي قبل از انتقال خوبه و هم در بارداري عاليه عزيزم بخور نوش جونت ، براي من هم دعا كنيد غربالگريم بدون مشكل باشه ان شا الله .

سلام مامان سبحان عزیز خوبی؟ انشاالله بزودی نی نی ات را بغل کنی من فردا روز دوازدهم هستم هیچ علامتی هم ندارم نگرانم میخوام بی  چک بزنم فردا شما روز چند زدی؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
سلام مامان سبحان عزیز خوبی؟ انشاالله بزودی نی نی ات را بغل کنی من فردا روز دوازدهم هستم هیچ علامتی ه ...

سلام منتظر رحمت عزيز ، خيلي ممنون خانمي ، ان شا الله شما هم مامان ميشي خانمي همين دفعه به حق اين روزهاي عزيز .

من كه اين بار خيلي زود زدم روز ٨ ولي روز ١٢ ديگه خوبه ولي به شرطي كه اگر خدايي نكرده منفي شد نااميد نشي و تا روز آزمايش صبر كني چون بتاي هر كسي فرق داره ممكنه براي شما زود باشه اگر همينطوزي تفريحي ميگذاري بگذار ان شا الله جوابش هم مثبت ميشه . 😘😘🌷🌷

سلام مامان سبحان عزیز خوبی؟ انشاالله بزودی نی نی ات را بغل کنی من فردا روز دوازدهم هستم هیچ علامتی ه ...

عزيزم باور ميكني من الان كه ٣ ماه كامل از بارداريم گذشته هنوز هم علامت خاصي ندارم ، يك علامتهاي من در آوردي براي خودم درست كردم كه به اونها توجه ميكنم فقط وگرنه واقعا علامت خيلي خاصي ندارم ، بدنها با هم متفاوته واقعا . 😂😂😂

وای من مردم از امروز عصر یه درد جدید دارم حالت تهوع و استفراغ شدید و متاسفانه گلاب به روتون اسهال شدید، فشارم رو صفره دیگه ... فکر کنم مسمومم ولی آخه چیزی نخوردم!!!

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  

سلام دوستای عزیزم، سلام آنا جونم،

آنا جونم مرسی که همیشه هستی در کنار تک تک ماها، ممنون که پیام دماوند جان رو رسوندی ، هر کسی مامان میشه همه ماها شاد میشیم و امید تازه پیدا میکنیم ، خیلیییی خوشحالم براش،الهی شکر انقدر بتاش عااالی بود،

ماری جونم همیشه به فکرتم ، همیشه دعا میکنم حالت بهتر بشه، عزیزم دو تا گل پسر تو راه داری ایشالله با زایمان راحت بغلشون کنی.😘😘😘🍼🍼🚼🚼😍😍

مامان سبحان جون خیلی گلی 😘🍼🚼

efsibiجون خداروشکر که همه چیز رو به راه ❤🍼🚼

اینم یه راهه.. دکترا ممکنه صد درصد درست نگن البته این تو برنامه ها و تو فکرم هست هنوز کاری نکردم بر ...

afsoonجونم ، بعضی اوقات دکترا چون یه نتیجه رو مثلا تو سه بار آزمون نمیگیرن راه بعدی رو پیشنهاد میکنن، اصلا عجله نکن، من میگم همون که همسرت گفت تا عید یکم استراحت کنین خدارو چه دیدی، زودم تسلیم نشو، بخدا به منم یه حرفایی زدن ، من اصلا گوش نمیکنم ، باور کن سر این اندومتریوز یه حرفایی دکترا به من گفتن ، کسی رو میشناسم که انقدر اندومتر نازکی داشت و چند بار جراحی کرده بود به این خانوم کلا گفتن بارداری رو فراموش کن، شاید باورت نشه بعد از یه مدتی طبیعی باردار شد ،جالب اینکه بعد از دو سال پسر دومش هم باردار شد و به دنیا آورد، هرگز نباید تسلیم شد و امید رو از دست داد چون خدا بزرگ.از خدا میخوام انقدرررر راحت بچه دار بشی که اصلا باورت نشه همچین روزایی هم تو زندگی سپری کردی،الهی آمین.❤❤

سلام به همه فردا اولین روز محرمه ومن دلگیرم  نمیخواستم حس بد منتقل کنم اما جایی ندارم که د ...

شاینا جان ، خیلی خیلی متاسفم، میدونم اتفاقی که برات افتاد خیلی سخت و دردناک بوده، بیشتر از درد جسمی درد روحی،دوست عزیزم من ازت خواهش میکنم برگهای گذشته رو ورق نزن لااقل سعیتو بکن، دنیا همینه ما نمیدونیم چرا باید اینجوری برامون پیش بیاد ،طرف بچه نمیخواد جلوگیری میکنه باردار میشه، اون یکی برای بارداری دوم اقدام میکنه دو قلو میشه ناراحت میشه خب چرا اینا که نمیخوان یکی از بچه ها مال ماها نباشه؟ ولی جوابی نداریم متاسفانه، فقط باید امید داشت و باور کرد که ما هم مادر میشیم،نوبت ما هم میشه، حتما خدا بهترین رو برای ما میخواد،شاید زبونم لال اون بچه ها سرنوشت خوشی نداشتن خدا نخواسته بیشتر زجر بکشیم، قرار بهترین رو بهمون بده، عزیزم غصه نخور، دعا کن تا دلت آروم بشه، منم قابل باشم دعا میکنم الهی آمین خدا با یه بچه سالم تمام غصه هاتو پاک کنه و دلتو شاد کنه عزیزم، تسلیم نشو ، فکر کن که بچه تو منتظرت اونوقت تو داری هنوز به گذشته فکر میکنی، این نمیذاره آینده شیرینتو ببینی، فدای دلت عزیزم حتما مادر میشی.آمین.آمین.آمین.😘❤❤💕

دوستان عزیزم از خودم بگم که واقعا درد زیادی داشتم نتونستم بیام ،بالاخره مسکن قوی خوردم ،همتونو دوست دارم،ایشالله همتون مادر میشین همراه من ، به امید خدا،آمین،آمین.دوستای عزیزی که روزه گرفتن قبول حق دعاهاشون ،التماس دعا.💕💕💕

آتریسا جونم،رحمت جونم الهی آمین تا چند روز دیگه براتون قر میدم حسابی ، نگران درد نباشین مسکن دارم توپ توپ 😂😂😂😂 من از رو نمیرم، حالا یکی ندونه میگه این چه رقص خوبی بلد، داغونم واقعا 😂😂😂😂