2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046613 بازدید | 684532 پست
شاینا جان ، خیلی خیلی متاسفم، میدونم اتفاقی که برات افتاد خیلی سخت و دردناک بوده، بیشتر از درد جسمی ...

مرسی بابت دلداریت وحرفای قشنگت 

هیچکی از حکمت خدا سردر نیورده 

ان شالله به حق این ماه عزیز ،اون روزهای قشنگ ما هم برسه 

الهی آمین !

سلام خانما من میکرو کردم و الان خداروشکر باردارم از دو روز قبل انتقال تا الان که حدود ۱ ماه میشه هر ...

عزیزم بهت تبربک میگم گوارای وجودت.......

خانومی حالا جالا داری حدودا تا ۳ ماه اول حالا بسته به شرایط میتونه بیشترم بشه پس صبوری کن......

اگه خودتون میزدین بهترم بود.....

به تزریقاتی بگو با سرنگ تزریق عضلانی عمیق (بلند) بزنه.......

آروم بزنه......

۲۴ ساعت بعدشم کیسه آب  گرم بذار......

اینجوری تحملش بهتر میشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برا چهارشنبه این هفته وقت سونو دارم رویان اولین سونوگرافیمه برام دعا کنید 

ایشالله میری تالاپ تولوپ شیطونکتم میشنوی و یه عمر طولانی همین قلب مامانی برات صحیح و سالم میتپه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ایشالا برامون دعا کن آناجون جون... تب من دیشب قطع و پادردم یه دفعه خوب شد و امروز سینه هامم درد و حس ...

نه نگران نباش......

هیچ قطع و وصلی نشونه بد نیست......

ایشاللع بهترینا منتظرته.....

سلام به همه  آنا جون  ماه تولد وپیشاپیش تولد پرنسس نازت رو تبریک میگم ان شالله زیر ...

فدات بشم عزیزم.......

ایشالله تولدای ۱۲۰ سالگی دردونه هاتو بگیری و همیشه به شادی مشغول باشی.......

ممنون عزیزم یعنی نمیشه به شیاف تغییرش داد ؟شما نخواستین تغییرش بدین.من هر دو باسنم ورم کرده

عزیزم به دکترت بگو شاید بخواد برات تغییر بده.....

سلام منم امروز بلاخره انتقال انجام شد ٣ تا جنين انتقال دادن واسم دعا كنيد  چه چيزايي خوبه بخور ...

به سلامتی عزیزم.......

عزیز دلم روال عادی تغذیه تو داشته باش و از تغذیه کسی اصلا تقلید نکن چون مممکنه یه چیزی برا یکی خوب باشه برا یکی دیگه بد پس روال عادیتو داشته باش......

سلام عزیزم منم مثل شما امروز انتقال داشتم دوجنین ولی یکیش فقط خوب بود فریزم نموند. برا منم دعا کنید. ...

به سلامتی عزیزم.......

عزیزم خیالت راحت مامان شدی رفت.......

خیلی خوشحالم که جنسیت مطلوب رو داشتی و ایشالله دیگه یه نتیجه عالی بتا منتظرته......

سلام دوستان ببخشید اینقدر حالم بده نمیتونم بیام اما تو این روزا برای همه منتظرا دعا میکنم مادر بشن ...

عزیز دلم خدا گل پسراتو برات حفظ کنه و ایشالله به بهترین درجات علمی برسن و دومادیشونو ببینی......

عزیزم اتفاقا خیلی به فکرتم........

ایشالله دیگه روزای سختت داره تموم میشه......

خیلی مواظب خودت باش عزیز دلم.......

سلام دوستان عزیز،ماری جان خدا رو شکر که غربالگریت خوب پیش رفت،من که دو هفته استرس کشیدم تا امروز جوا ...

عزیز دلم خدارو هزار مرتبه شکررررررررررر.....

دیدی گفتم حله و جای نگرانی نیست........

ایشالله به سلامتی بغلش کنی عزیزم.......

والا نمیدونم اما اخیرا فکر کنممامان سبحان جون میگفت خیلی خوبه.......

برا بحث ضخامت آندومتر که میگفت خوبه.......

فکر نکنم بد باشه.......

راستشو بخوایی ما ترکها یا لااقل ما زیاد اهلش نیستیم برا همین خیلی در موردش اطلاعات ندارم......

مرسی گلم..من امروز پانکچر شدم و گفتن ک هایپر شدی و مجموعا ۶ تا سرم زدن برام سه تا آلبومین و مانیتول ...

خدارو شکر عزیزم.......

ایشالله از این به بعدشم خیلی خوب پیش میره.......

عزیزم بستگی به شرایطت داره اگه خوب باشه انتقالم بدی بد نیست اما اگه نیاز به استراحت باشه ماه یا ماههای بعد انتقال بدیم عالیه......

سلام دوستای عزیزم، سلام آنا جونم، آنا جونم مرسی که همیشه هستی در کنار تک تک ماها، ممنون که پیام دما ...

فدات عزیزمممممممم

سلام

سلام به روی ماهتتتتتتتتتت عزیزمممممممم

afsoonجونم ، بعضی اوقات دکترا چون یه نتیجه رو مثلا تو سه بار آزمون نمیگیرن راه بعدی رو پیشنهاد میکنن ...

قربونت برممم عزیزممم  چه دعای قشنگی دلم پر امید شد ها....

اره واقعا برای خدا هیچ کاری نداره بخواد نظر کنه با تمام مشکلات می شه 

خودمونم تو این تاپیک داشتیم مواردش رو ...

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

من نمیتونم وارد گروه شم.بایه زجری وارد میشم

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.