2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046793 بازدید | 684548 پست
مگه پروژسترون ساعتيه ؟ من ديروز ساعت ٨ شب زدم امروز يك ظهر  لطفا بگيد كمككك

عزیزم بله باید سر ساعت مشخصی بزنی......

حالا یه کم اینور و اون ور ایراد نداره اما ترجیحا یه ساعت باشه بهتره اما نه دیگه انقدر زیاد فاصله بدی......

تا الان ایرادی نداره اما از این به بعد خواهشا سر یه ساعتی که راحتتری بزن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان ببخشيد يه سوال  از يكي دونفر شنيدم قبل از انتقال ن ز د ي ك ي  خوبه واسه رحم آيا شم ...

عزیزم دکتر من گفته بود خوبه منم رعایت کردم و شکر خدا نتیجه + گرفتیم......

ببین نظر دکترت چیه چون ظاهرا نظرا متفاوته......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جون خوبی؟ من شنبه صبح تزریق ای وی ای جی دارم شب gcsf. برای ایوی ای جی کاری نباید بکنم؟ چیزی قبلش ...

عزیرم برا سرم چیز خاصی نیاز نیست......

من گاها صبحونه میخوردم و بعضا هم بدون صبحونه میرفتم ولی اگه بدون صبحونه میرفتم آجیل میبردم و اونجا کوچولو کوچولو میخوردم آخه من همش گشنم بود......

شیافم ترجیحا واژینال بذار اگه نیاز باشه بعدا رکتال میذاری.....

سلام به همه

فردا اولین روز محرمه ومن دلگیرم 

نمیخواستم حس بد منتقل کنم اما جایی ندارم که دردمو بگم 

اگه دوقولوهام مونده بودن الان یه وقت یه. ماهشون بود 

نمیدونم چرا سرنوشتم اینجور رقم خورد 

بعد 15سال انتظار مزد صبرم این نبود 

اصلا توانشو.ندارم برم دکتر 

نمیدونم کورتاژ چه عوارضی برام گذاشته از طرفی هم مشکل ضخامت اندو داشتم ،با اینکه یه متخصص سونوم کرده بود  وگفت همه.چی خوبه باز اروم نگرفتم 

تازگیا به بیمارستان زنگ زدم خانم دکتر گفتن که احتمال این که بازم این اتفاق بیفته هست ...بهتره از رحم جایگزین استفاده بشه 

دنیا رو سرم خراب شد 

حالا نمیدونم چکار کنم ؟

میترسم اون اتفاق تکرار بشه 

از طرفی هم خیلی واسم سخته رحم جایگزین ....راه پر استرسیه !از کجا معلوم اینهمه هزینه کنم ونتیجه بگیرم !

نوبت گرفتم حضوری ...نمیدونم نظرش قطعیه یا نه 

نمیدونم چی بگم به دکترم !

ببخشید اگه حس منفی بهتون منتقل کردم 

اما همفکری کنید دوستان خوبم !

سلام به همه فردا اولین روز محرمه ومن دلگیرم  نمیخواستم حس بد منتقل کنم اما جایی ندارم که د ...

عزیز دلم میدونم چه قدر سختی کشیدی.....

اما به چیزای خوب فکر کن......

دلیل نداره دوباره خارج رحمی بشه......

حضوری رفتی خوب با دکترت صحبت کن.....

ایشالله که بهترینا منتظرته عزیزم......

دوستان شکر خدا بتای دماوند جون رشدش عالی بوده حتی بعدا گفتن بتای اولش ۱۵۰ نبوده و خیلی بالاتر بوده چون بتای دوم سومش دو و پنج هزار بالاتر بودن......

ساک بارداریشم رویت شده شکر خدا......

از تک تکتون بابت دعاهاتون تشکر کرد.....

لیلا جون از تو هم تشکر ویژه داشت......

سلام انا جون من روز 10 انتقالم ولی هیچ علایمی ندارم بچه ها برام دعا کنید یک کمم عفونت قارچی دارم زنگ زدم دکتر جواب نداد زنگ زدم آبان میگه دارو استفاده نکن اشکالی نداره

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
سلام انا جون من روز 10 انتقالم ولی هیچ علایمی ندارم بچه ها برام دعا کنید یک کمم عفونت قارچی دارم زنگ ...

عزیزم منم روز ۱۰ انتقالم دارو مصرف نکن. لباس زیر نپوش چون ترشحات داریم عامل عفونته خودش ...

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  

شاینا جون ناراحت نباش منم با شما انتقال داشتم ولی نموند پارسالم روزه بودم امسالم روز اول را گرفتم چون روایته امروز حضرت زکریا یحیی را از خدا درخواست کرد.برا همتون دعا می کنم

شاینا جون ناراحت نباش منم با شما انتقال داشتم ولی نموند پارسالم روزه بودم امسالم روز اول را گرفتم چو ...

عزیزم ایشالا صاحب امروز دامن همه مونا سبز کنه. قبول باشه

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  
ستایش جون دیدی ,به قول آنا جون باید میگفتم کفشمم یه واکس بزن     خلاصه برات بگم من و همس ...

به امید خدا ایندفعه دیگه حتما مامان میشی و ما برات جشن میگیریم💃

راستی من امروز۱۲سیکلمه،سه روز بود پاک شده بودم و نماز میخوندم ولی از صبح ترشحاتم خونیه البته در حدی ک رنگشو صورتی نارنجی کرده،من قبلا اینطور نشدم اولین باره،سیستمم کلا ب هم ریخته،ممکنه ب خاطر عسل و سیاهدانه باشه ک دیروز ظهر ی قاشق خوردم؟البته من یکساله ک نیمه اول سیکلم عسل و سیاهدانه میخورم،آها راستی شکمم با روغن سیاهدانه چرب میکنم میبندم،ک دیروز اینکارو نکرده بودم،دیروز صبح ترشحاتم ی کم ب زردی میزد گفتم حتما عفونته واس همین دیشب و پریشب پماد کلوتریمازول استفاده کردم امروز معذرت میخوام پماده ک خارج شد خونی بود الانم دسشویی رفتم دیدم ترشحاتم خونیه😢،راستی این دو روزم کیت تخمکگذاری گذاشتم دریغ از یه هاله

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام به همه فردا اولین روز محرمه ومن دلگیرم  نمیخواستم حس بد منتقل کنم اما جایی ندارم که د ...

سلام به همه دوستان عزيز :

شاينا جون عزيزم كاملا دركت ميكنم خانمي ولي اصلا به خاطره تلخ دفعه قبل فكر نكن ، الان من هم از اول بارداريم همش ترس سري قبل توي وجودم هست ولي ديگه بايد بسپاريم به خدا ، خدا بخواد همه چيز درست ميشه ، به نظر من بشين با دكترت قشنگ صحبت كن ان شا الله كه گزينه آخر آخر رحم جايگزين باشه و اصلا بهش فكر هم نكني ، ان شا الله به حق اين روزهاي عزيز همه منتظرها فرزندشون رو سالم و سلامت در آغوش بگيرن .

به امید خدا ایندفعه دیگه حتما مامان میشی و ما برات جشن میگیریم💃 راستی من امروز۱۲سیکلمه،سه روز بود ...

ستايش جون عزيزم من كه تا حالا از كيت استفاده نكردم اصلا بهش اطمينان ندارم در مورد ترشحاتت هم حتما از دكتر بپرس ، كلا بعد از پانكچر بدن خيلي به هم ميريزه .

سلام دوستان.نمیدونم کسی منو اینجا مبشناسه یا نه.خیلی وقته نیومدم اینجا ولی برا همتون روزهای پر از نی ...

سلام خانوم گل عزیز...واااای که چقدر خوشحال شدمممم ..ممنون که اومدید و بهمون خبر دادید..همیشه به فکرتون بودم و دلم میخواست ازتون باخبر بشم...الهی که همیشه شاد و سلامت باشید در کنار همسر و فرزندان گل گلابتون🌼🌸🌹💐🎉ممنون از دعاتون واسه ما

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

سلام عزیزم..خیلی ناراحت شدم....خودم در این راه واقعاااا خسته و دلشکستم اما هربار که اینجور پیاما رو میخونم قلبم بیشتر به درد میاد...امیدوارم که هرگز این اتفاق نیفته و فرزندان سالم و صالحی نصبتون بشه..

دکتر بعد از دومین میکرو منفی به من گفتش که چیزی نیست که رحم مادر یا خواهرتو  میگیری نهایتا...یا جنین اهدایی و از این حرفهاااا...حالا من خودم جنین دسته گل 5 روزه عالی داشتم..

.بیین دکتراااا دیگه اینجور مسائل واسشون عادت شده درست مثه خود ما...

روحیه من در اولین میکرو با الان که چهارمیه زمین تا آسمون فرق میکنه...با اینکه اینسری همه کار کردم اما چشمم آب نمیخوره ولی باور کن هیچ حسی ندارم حتی امروز که روز 9بود بی بی چک مدیکور منفی شد خیلی عادی و ریلکس بودم فقط منتظرم زودتر برم آز و یه شب راحت به هر سمتی که دلم میخواد بخوابم..ببخش طولانی شد...

فقط خواستم بگم به دکترا اعتباری نیس وگرنه چرا همون اول کاریوتایپ نمیگیرن که حداقل تا حدودی بدونیم که ایراد از این نیس حالا دل تو دلم نیس واسه کاریوتایپ...خدا خودش رحم کنه بهمون...آمین😚😚

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..