2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046744 بازدید | 684544 پست
آتریسا جان  از ته دل دعا می کنم این بار جواب بگیری با نوشته هات زبون حال من یکی  هست همیشه ...

افسون.جون وقتی دکتر گفته بهش فکر هم نکن چرا میخوای از این روش استفاده کنی دختر ؟!

در مورد سن شنیدم بهتره زیر 35باشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزيزم ، مباركت باشه خانمي ، پروژسترون به تدريج دوزش كم ميشه تا حدودهاي هفته ١٤ ، مثلا من از هفت ...

ممنون عزیزم یعنی نمیشه به شیاف تغییرش داد ؟شما نخواستین تغییرش بدین.من هر دو باسنم ورم کرده

افسون.جون وقتی دکتر گفته بهش فکر هم نکن چرا میخوای از این روش استفاده کنی دختر ؟! در مورد سن شنیدم ...

اینم یه راهه.. دکترا ممکنه صد درصد درست نگن

البته این تو برنامه ها و تو فکرم هست هنوز کاری نکردم براش 

کاش خواهرم زیر 35 بود پس   

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
ای جونم مبارکه. کاش یه کم از شرایطتون برامون بگید دفعه چندمه میکرو باردار شدید و علایمی قبل از آز خو ...

مرسی عزیزم.من دفعه دومه میکرو میکنم دفعه اول سال ۹۱ بود که ۳ تا جنین خوب تشکیل شد و انتقال دادن که یکیش گرفت و الان یه دختر ۴ساله دارم چون فریزی نداشتم امسال اردیبهشت پانکچر شدم و چون هایپر شدم فریز کردن و شهریور انتقال دادم ۳ تا. که مثبت شدم .علایمم درد سینه تیره شدن نوک سینه تکرر ادرار و درد تخمدان بود که روز چهارده انتقال بیبی چک گزاشتم و یه خط کمرنگ افتاد .الانم غروبا تا شب حالم بد میشه یه روز بیشتر یه روز کمتر .یه حالت تهوع خاصیه و انگار از بینی هوا میره تو مغزم.

مرسی عزیزم.من دفعه دومه میکرو میکنم دفعه اول سال ۹۱ بود که ۳ تا جنین خوب تشکیل شد و انتقال دادن که ی ...

عزیزم مرسی از اینکه اینقدرخوب توضیح دادی ایشالا خدا دخترتونا حفظ کنه و یه پسر گل هم بهتون داده باشه.   

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  
چرا بعضیا اصلن علامت ندارن؟! من کلا شدم کوه درد در صورتی که قبلا سالی یکبار میرفتم دکتر و خیلی اهل و ...

عزیزم نگران نباش با علایمم مامان داشتیم.......

به خدا خدا الان اون بالا گیری افتاده اساسی......

یکی علایم داره غر میزنه.....

یکی نداره غر میزنه......

تکلیفشو مشخص کنین بدونه علایم ارسال کنه یا نکنه.......

خخخخخخخخخ.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم ممنون که جواب دادی خوشم میاد خیلی باروحیه ای راستش منم این سری زیاد جواب برام مهم نیست فق ...

منتظر رحمت جون ایشالله برگشتن به روال عادی قبلی آرزوی غیر ممکنت بشه و درگیر جیش و بوس و پریه و پی پی وروجکت بشی و تو حسرت یه خواب راحتتتتتتتتت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم نگران نباش با علایمم مامان داشتیم....... به خدا خدا الان اون بالا گیری افتاده اساسی...... یک ...

عزیزم حق داری شرمنده. من تا حالا تجربه هیچ گونه بارداری ندارم برای همین نگران بودم ترسیدم این همه درد بدنم را وادار کنه با جنین به عنوان موجود خارجی  مبارزه کنه. توکل بخدا هرچی خیرمونه....

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  
آتریسا جان  از ته دل دعا می کنم این بار جواب بگیری با نوشته هات زبون حال من یکی  هست همیشه ...

افسون جان عزیزم مرسی از دعای زیبات...امیدوارم همگی به آرزومون برسیم در بهترین شرایط...ما الان همه تقریبا شرایط یکسانی داریم...فقط خدا میدونه که چه روزهایی رو داریم میگذرونیم..

عزیزم دکتر دبیراشرافی گفتن درباره رحم..وقتی میگن خدای نکرده رحم مادر و...حتما خیلی مهم نیس اما واقعااا نمیدونم درباره محدودیت سنی و اصلا هم دلم نمیخواد بدونم..چون من فقط از میکرو اگه باردار شم اونم تازه دلم صاف نیست و همیشه حسرت این موند رو دلم که پریود عقب بیفته و بفهمم باردارم..من روحیم متفاوته و خیلی حساسم با همینم به سختی کنار اومدم چه برسه.. اما امیدوارم هر کدوم به بهترین شکل به خواستمون برسیم و بتونیم از این نعمت برخوردار بشیم...آمین

آهان اینم بگم شما هم کم کم همسرتون رو راضی کنید که حداقل پانکچر رو انجام بدید و قبلش مکمل های تقویتی رو استفاده کنید تا واسه پانکچر اماده بشید به امید خدا..بعدشم انشالااا انتقال شیرین و نتیجه بخش. ..الهی آمین😚😚

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
افسون جان عزیزم مرسی از دعای زیبات...امیدوارم همگی به آرزومون برسیم در بهترین شرایط...ما الان همه تق ...

اره عزیزم منم دارم رو فکر همسرم کار می کنم برا پانکچر بهش قول دادم فعلا انتقال نمیدم فقط پانکچر   و بیست روزی هست داره  کیوتن و فرتیل ایت می خوره خودمم همینطور با اوابست

فقط مشکل و درد همیشگی من پریود نشدنمه  ...  با دارو هم نمی شم شکرخدا جدیدا     خوبه تست ذخیره تخمکم خوبه وگرنه فکرای بد می کردم ...   

ان شاله بشم می رم سراغ پانکچر الان که 50 روزه نشدم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام منم امروز بلاخره انتقال انجام شد ٣ تا جنين انتقال دادن واسم دعا كنيد  چه چيزايي خوبه بخور ...

سلام عزیزم منم مثل شما امروز انتقال داشتم دوجنین ولی یکیش فقط خوب بود فریزم نموند. برا منم دعا کنید. 

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘
سلام منم امروز بلاخره انتقال انجام شد ٣ تا جنين انتقال دادن واسم دعا كنيد  چه چيزايي خوبه بخور ...

من که فقط بعد. از. انتقالیه آبمیوه آناناس خوردم بعدشم همینطور. بعدم با آژانس اومدم خونه و. یه فنجون آب و. نشاسته خوردم بعدم ناهار. دم پخت گوجه سیب زمینی خوردم  حالا میخوام پای مرغ بگیرم فردا سوپ. پای مرغ بذارم میگن خوبه

هر عزیزی دوست داشت برای موفقیت سیکل ای وی اف من یه صلوات بفرسته منم بعد از بارداریم همیشه دعاگوش هستم😘