2777
2789
عنوان

عمل کیسه صفرا

49 بازدید | 13 پست

سلامم من سنگ کیسه صفرا دارم دوتا هست یازده میلی متره یکی از سنگ هام خارج شد ولی یکیش تو صفرا هست دکتر گفت صفرات عفونت داره باید عمل کنی منم از عمل میترسم🥲🥲کسی تجربه عمل کیسه صفرا داره برام بگه از بیهوشی خیلی میترسم 🥲

من چند سال پیش عمل کردم عمل سختی نیست و دوره نقاهت کوتاهی داره ولی اگه عمل نکنی عوارضش خیلی خیلی بیشتر و خدایی نکرده جبران ناپذیره 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زیاد سخت نیس عملش ولی اگ. برش دارن دیگه چربی و اینا بخوری حالت خیلی بد میشه ی سری عادت غذایی جدید پی ...

آخه بعضی ها میگن ما هرچی دوس داریم میخوریم🥲🥲 من هنوز بیست سالمه چطور پرهیز کنم🥹

نمیدونم والا 

من دیدم کسایی ک کیسه صفرا نداشتن 

چربی میخوردن بدنشون جوش زده اذیت شدن 

شیرینی خوردن اذیت شدن 

نمیدونم دیگه شاید برای همه یکسان نباشه

آقا هستم
من خیلی میترسم 🥲 استرس دارم

منم اولش خیلی خیلی استرس داشتم یه بچه پنج ماه شیر خوره وابسته هم داشتم ولی خداروشکر اصلا سخت نبود فقط،یه شب بیمارستان موندم بعدشم زود سرپا شدم عملشم بل لیرز انجام میدن یعنی شکم رو کامل باز نمیکنن اصلا نگران نباش زودتر عمل کن که به نفعته سنگ صفرا به مرور عفونت و نارسایی کبد میاره و حتی باعث بوی بد دهان هم میشه خودتو زودتر راحت کن

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
نمیدونم والا من دیدم کسایی ک کیسه صفرا نداشتن چربی میخوردن بدنشون جوش زده اذیت شدن شیرینی خوردن اذیت ...

نه اصلا اینطور نیست افراد جوان بدنشون توانایی هضم چربی و شیرینی رو داره من با وجود نداشتن صفرا چربی و شیرینی هم مصرف کردم و هیچ اتفاقی نیفتاد 

پرهیز فقط چند هفته اول بعد عمل بعدش اصلا نیازی نیست 

نه اصلا اینطور نیست افراد جوان بدنشون توانایی هضم چربی و شیرینی رو داره من با وجود نداشتن صفرا چربی ...

من فقط تجربه ی نفر ک دیدم و برام تعریف کرده رو گفتم افراد متفاوت هست بدنا متفاوته

آقا هستم