2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046940 بازدید | 684566 پست
ممنون آنا جان  ميترسم شنبه انتقال بدن دوروز بدش پريود بشم استرس گرفتم 😔

عزیزم روز انتقالتو روز ۲۵ سیکلت حساب نکن مثل این میمونه ۳-۴ روز بعد تخمکگذاریته اگه بخوایی با روال طبیعیت مقایسه کنی.......

یعنی تو ۲۵ رو نبین مثل اینه روز ۱۷-۱۸ سیکلته پس تا پریودی کلی فاصله داری.......

ضمنا مگه پروژسترون نداری؟

پس بی خیال باش و فقط به نتیجه + فکر کن!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جوووونم یعنی طبیعی باردار شده با این حساب ,یادم دیگه جنین نداشت,خیلییییی خوشحال شدم الهی شکر.... ...

نه عزیزم انتقال داده و شکر خدا مامان شده......

ایشالله به سلامتی بغلش میکنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دلسام

سلام عزیزم......

شکر ما خوبیم.....

عزیز دلم تو خوبی؟

دلم برا سلامات یه ذره شده.......

البته برا خودت بیشتر......

عزیزم مامان زیاد داشتیم.......

اخیرا ماری جون......

مامان سبحان......

و کلی مامان دیگه که الان حضور ذهن ندارم......

آناجان سلام خوبین؟لیلا جان شماچطوری

کلی مامان با معجزه داشتیم.......

امید من.....

بهار.....

باران.....

دماوندم که جدیدا مامان شده......

صبور جون دیگه چیزی نمونده دردونشو بغل کنه.....

خلاصه کلین من الان اسم تک تکشون یادم نیست.....

آنا جون کمممممک من دوشنبه پانکچرشدم انتقالم ماه بعدهست .ولی دچار یبوست شدم.یعنی دوشنبه تا حالا فقط ...

عزیزم ببخشیدا اینجوری میگم.......

دستکش دستت کن......

انگشتتو با روغن زیتون چرب کن و ماشاژ بده خیلی زود اثرشو میبینی......

اقا یه سوال خنده دار دارم... نخندیدها!!!!

ار امشب که ساعتها عوض میشن یه ساعت عقب میرن ما هم باید آمپول پروژسترونمون را عوض کنیم که بشه هر ۱۲ ساعت؟

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  

سلام دوستان.نمیدونم کسی منو اینجا مبشناسه یا نه.خیلی وقته نیومدم اینجا ولی برا همتون روزهای پر از نی نی آرزو دارم.

تورک آنا جان چطوری نمیدونم بدا بچه دوم اقدام کردی یا نه در هر حال خدا دخترتو برات حفظ کنه.

منم که بعد از مردن یکی از قلهام توی هفته 22 استراحت مطلق شدم تا دو ماه حتی برا دستشویی هم زیرم لگن میاوردن.در هر حال با اینکه هیچ کدوم از دکترها امیدی به ادامه بارداری من نداشتن و هر اان میگفتن بچت سقط میشه ولی تا آخر هته 37 بارداریم ادامه پیدا کرد و شکر خدا الان دختر خوشگلم دو ماهشه و صحیح و سالمه.

خیلی دلم برای اونروزهایی که میومدم چت میکردم درد و دل میکردم تنگ شده بود.

از خدا میخوام همه اونایی که در انتظار بچه هستن هر چه زودتر به آرزوشون برسن.

سن 37 سال. بسته بودن هر دو لوله و چسبندگی تخمدان چپ.همسر سالم. مرکز درمان ناباروری رویان. یک بار لاپاراسکوپی. اولین انتقال فرش 8 آذر 92 نتیجه منفی. دومین انتقال فرش 2 اردیبهشت 93 نتیجه منفی. سومین انتقال جنین فریز سیکل نچرال 15 مرداد 93 خدارو شکر نتیجه مثبت.اقدام برای فرزند دوم در ابان 95.انتقال فرش نتیجه مثبت.دوقلو.

امروز روز ٧انتقالمه هيچ علامتي ندارم هرروز هم امپول پروژسترون ميزنم جاش درد داره نميدونم شايد داروها رو قطع كنم يا بجاي امپول برم شياف بخرم واقعا خسته شدم دوهفته است هرروز امپول ميزنم كاش نتيجه دار بود ولي فكر كنم اينبارم خبري نيست ٥بار شد جنين هام تمام شدنميدونم اگر نشد دوباره ادامه بدم يا نه اينبار پي ارپي هم كرده بودم شير سويا كلي خوردم اناناس ميگن شانس بالا ميبره ولي تاخداجونم نخاد نميشه

سلام دوستان.نمیدونم کسی منو اینجا مبشناسه یا نه.خیلی وقته نیومدم اینجا ولی برا همتون روزهای پر از نی ...

ممنون از دعاي قشنگت براي ما منتظرا عزيزم وقتي قلت فوت شد بيرون رحم اومد يا تا زايمان داخل رحم موند؟