2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046944 بازدید | 684566 پست

دوستان ببخشيد يه سوال 

از يكي دونفر شنيدم قبل از انتقال ن ز د ي ك ي  خوبه واسه رحم آيا شما هم اينكارو كرديد يا نه ؟ 

فردا دارم ميرم تهران واسه شنبه كه انتقال 

لطفا بگيد چي بخورم 

مگه پروژسترون ساعتيه ؟ من ديروز ساعت ٨ شب زدم امروز يك ظهر  لطفا بگيد كمككك

بله عزيزم ساعتيه ١٢ساعت يكبار يك عدد امپول ٥٠فرتيژست يا ٢٤ساعت يكبار دوعدد امپول باهم اگرشيافه اونم ١٢ساعت يكبار شياف ٤٠٠سيكلوژيست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز روز ٧انتقالمه هيچ علامتي ندارم هرروز هم امپول پروژسترون ميزنم جاش درد داره نميدونم شايد داروها ...

منم از جای آمپول خیلی اذیت بودم اما الان نه. عزیزم نیم ساعت قبل تزریقت آمپول را تو مشتت بگیر تا گرم بمونه بعد دیگه اذیت نمیشی. شیاف از آمپول ضعیفتره بنظرم همون آمپولا با این روش بزن اذیت نمیشی

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  
مگه پروژسترون ساعتيه ؟ من ديروز ساعت ٨ شب زدم امروز يك ظهر  لطفا بگيد كمككك

هر ۱۲ ساعت بزن و ساعتشا تغییر نده ۸ صبح و ۸ شب یا هر جور راحتتری

خدایا با تمام وجود منتظر معجزه ات هستم... کنارم باش...  
عزیزم خانوم دکتر فوق العاده هستن خیالت راحت....... و اما در مورد نوع سیکل...... عزیزم نوع سیکل سلی ...

سلام ممنونم خانمی خیلی لطف کردید 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)

انا جون خوبی؟ من شنبه صبح تزریق ای وی ای جی دارم شب gcsf. برای ایوی ای جی کاری نباید بکنم؟ چیزی قبلش بخورم و... ی سوال از شنبه باید شیاف سیکلوژست هم استفاده کنم رکتال بهتره یا واژینال. چون به امپول پروژسترون حساسبت داشتم فقط شیاف دوتا روزی دارم

امروز روز ٧انتقالمه هيچ علامتي ندارم هرروز هم امپول پروژسترون ميزنم جاش درد داره نميدونم شايد داروها ...

ان شالله كه اين بار نتيجه ميگيري ولي واقعا تا خدا نخواد 

برگي از درختي نميفته

يدلله فوق ايديهم🙏🏻

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام دوستان.نمیدونم کسی منو اینجا مبشناسه یا نه.خیلی وقته نیومدم اینجا ولی برا همتون روزهای پر از نی ...

سلام به همه دوستان عزيز ، گل آفتاب گردون جون من كه شما رو قشنگ يادمه چند وقت پيش توي يك وبلاگي متوجه شدم كه زايمان كردي و خيلي خوشحال شدم ، اون سري انتقالمون با هم يكي بود ، خيلي خيلي ممنون از دعاي قشنگي كه براي همه ما كردي ، خدا دختر و پسرت رو برات حفظ كنه خانمي . 😘😘😘

سلام دوستان.نمیدونم کسی منو اینجا مبشناسه یا نه.خیلی وقته نیومدم اینجا ولی برا همتون روزهای پر از نی ...

سلام گل آفتاب گردون عزیز، منم کاملا شمارو یادم هست، خیلی هم تو فکرت بودم، خداروشکر به خیر گذشت، یادمِ عزیزم چه حالی بودی و بیمارستان بستری شدی، میترسیدی زبونم لال پسر و همسرت رو نبینی، الهی صد هزار مرتبه شکر به خیر گذشت و دختر خوشگلت صحیح و سالم کنارتِ، خیلی ممنون اومدی از خودت خبر دادی ، ما همیشه به ساد همه دوستان هستیم، ولی ممکن اسمی ازشون نگیم، ولی تو خاطر ما هستید همیشه.   

الان ۸/۵ صبح و شبه بعد میشه ۷/۵ صبح و شب اره؟!

عزیزم بستگی به خودت داره اگه ترجیح میدی همون ۸/۵ بزنی ایرادی نداره یه روز یه ساعت کم و زیاد موردی نداره عوضش اگه راحتتری ۸/۵ بزنی بزن یا اگه دوست داری از این به بعد ۷/۵ بزن مهم ادامه شه که ساعتش منظم باشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام عزیز دلم خدارو شکر که خبرای خوبی بهمون دادی........

کاش بیایی یکم دوستاتو نصیحت کنی دنبال علایم نباشن.......

یادتع به خاطر علایم داروهاتو قطع کردی؟

اون روز دقیقا همینکارو یکی از دوستان انجام داده بود......

خدارو شکر که به سلاکتی دخملتو بغل کردی و برا داداشش همبازی آوردی......

عزیزم من فعلا با پرنسسم خوش میگذرونم......

دومیو ایشالله خدا خودش میده من که لااقل الان آمادگی انتقال مجدد رو روحا و جسما ندارم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com