اتريسا جون، شما هر علامتي داري ميتوني بذاري به حساب ني ني ها چون سيكلت طبيعي بوده و مطمئن باشي از داروها نيست، واسه همين خوشحال باش. انشالله كه اون درداي خفيف زير دلت مربوط به جا خوش كردن ني ني هاست. خيليها ميگن كه نشونه خوبيه. انشالله❤️
لكه هاي سفيد فكر كنم عفونت باشه يا شايدم حساسيت پوستي اگر فقط قسمت بيرونيه؟! اگر درد و سوزش و خارش و ترشح بو دار نداري جاي نگراني نيست، اما اگر به دكترت دسترسي داري بهش بگو حتما.
اميدوارم واسه دوتامون ختم به خير بشه و ما هم بالاخره بعد از اين همه سختي تلاش دلمون شاد بشه.
ليلاي عزيزم، اميدوارم فردا همه چيز برات خوب پيش بره و زود بياي برامون تعريف كني. من هي داغ ميشم هي يخ ميكنم. بيشتر كف پاهام. خيلي سعي ميكنم به خودم مسلط باشم ولي كلا ريخته ام به هم. از بس منفي گرفتم و شكست خوردم و همه چي بد بوده و حاي يكبارم كه مثبت شد سقط شد تبديل شدم به يك ادم نا اميد و منفي. 😔 خدا خودش كمك كنه.
حرافهاتون بهم ارامش ميده، واقعا ميفهمم كه تنها نيستم و مشكل من مشكل خيليهاست. اميدوارم همينطور كه ميگي اخر اين راه واسه هممون روشن و خوب باشه و ما هم مادر بشيم. 🙏 امين
سلام، خوبيد همگي؟! از سيندرلا خبر ي نشد؟! اميدوارم سرگرم شادي باشي عزيزم.
مامان اتريسا بيا يك كم از علائمت بگو. من پاك خل شدم. هيچ علامت جديدي بهم اضافه نشده!؟ همونها كه از قبل از انتقال داشتم. پاهام ولي خيلي يخ شده! مگه نبايد بدن داغ بشه!؟ دل درد خفيف پريودي هم فقط در حد ده دقيقه شايدم كمتر پريشب و ديشب داشتم همين😔. من كه نه جنينام خوب بود نه ضخامتم، 😢 خدايا خودت كمك كن اميدم رو از دست ندم و ارامش داشته باشم و معجزه كن تا جوابمون مثبت بشه. بچه ها لطفا براي ارامشم دعا كنيد، خيلي محتاجم به دعاهاتون.