2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست
زندگي جون، ايشالله كه جوابت مثبت هست و فردا مياي دل هممون رو شاد ميكني. انتظار خيلي سخته من كه واقعا ...

نازی جون من ستروتایدم صلح و مریونال و فوستیمونم عصر بود......

پس احتمالا بسته به شرایط تجویز میشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ستایش جان من روز ۲ پری که رفتم گفت ازروز ۳ پری پیورگون  شروع کن و از روز ۷ پری ستروتاید هم اضاف ...

عزیزم مگه نگفتی گفته ستروتایدتو روز سونو ببری؟

یا گفتی گفته روز سونو بزنی؟

حالا باز شک داری زنگ بزن بپرس.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من گونال اف دارم با ستروتاید ک گونالو از روز سه شروع میکنم ولی گفتن ستروتایدو از روز هفتم بزنم،چرا ب ...

عزیزم در مورد mthfr هموزیگوت. البته با دو الل موتان اگه اشتباه نکنم برا من چند ماه قبل شروع سیکل ب۶ و ب۱۲ و فولیک اسید ۵ تجویز شد.......

فکر کنم برا pai1 آسپرین و سلکسان یا هم خانواده هاش تجویز میشد......

سلااام به دوستان عزیزم..امیدوارم همگی خوب و سلامت باشید زندگی جون منتظر خوش خبریت هستیم عزیزم فر ...

عزیزم پروژسترون لیلا جون زیر جلدی بود......

دمت گرم که عصانیم خودت میزنی.......

یعنی دیگه داری اساسی مامان میشی شیردل......

سلام به همگي از روز اول مرتب اينجا ميومدم الان يه سوال دارم ممنون ميشم راهنماييم كنيدمن اهواز پيش دك ...

عزیزم خوب چرا قبل انتقال پنجم نمیزی بررسی کنی.....

خوب شاید کشکلت رو بشه و با همین فریزات جواب بگیری......

چهار بار یعی و خطا کافی بوده برا اینکه بفهمی اجتمال وجود مشکل بالاست......

به نظرک هدرشون نده بررسی کن.....

توروخدا كسانيكه تجربه دارن راهنماييم كنند تهران برم يا اهواز براي شروع دوباره

عزیزم ترجیحا اگه میتونی شهر خودتون با کنترل مشکلت نتیجه بگیری اونجا انجام بده......

تهران اگه میخوایی بیایی به نظرم به جای مرکز یه دکتر رو انتخاب کن و باهاش ادامه بده......

عزیزم برا ژن غلظت خونتم برا mthfr آب زیاد بخور......

سالسیلات دارای مناسب طبعتم زیاد بخور......

تحرک داشته باش......ویتامین کا دارارو کمترش کن.....

مواد غذایی حاوی سالیسیلات عبارتند از: 

بادام، سیب، زردآلو، کشمش، هلو، آلو، آلو بخارا، پرتقال، توت، توت‌فرنگی، گیلاس، خرمای خشك، تمشك، گوجه‌فرنگی، خیار، فلفل‌دلمه، قارچ، سیر، ریشه شیرین‌بیان و ادویه‌هایی مثل آویشن، دارچین، پودر كاری، فلفل و زردچوبه. 

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI:

منابع غنی از ویتامین k: 

ویتامین k از ویتامین‌‌های ضروری بدن و محلول در چربی است که برای جذب پروتئین و انعقاد خون در بدن به آن نیاز است. 

منابع غذایی ویتامین k: 

مهم ترین منابع حاوی ویتامین k عبارتند از سبزیجات دارای برگ های پهن سبز رنگ، چای سبز، اسفناج، شلغم، گل کلم، کلم پیچ، مارچوبه و کاهو. سایر مواد غذایی از قبیل جگر، پنیر، شیر و زرده تخم‌مرغ نیز حاوی ویتامین k هستند. منجمد کردن مواد غذایی باعث تخریب و از بین رفتن ویتامین k می‌ شود اما حرارت تاثیری بروی آن ندارد.

سبزی‌جات مانند ریحان، آویشن به صورت خشک شده ی آن به میزان 15 تا 17 میکروگرم بیشترین میزان ویتامین k را فراهم می‌کنند. میزان این ویتامین در جعفری تازه، گشنیز، مرزنجوش و پونه کوهی 10 میکروگرم است. 

سبزیجات برگ دار تیره رنگ: 

سبزیجات برگ‌دار تیره رنگ به طور تازه برای تهیه سالاد و یا به صورت بخارپز مورد استفاده قرار می‌گیرند. این گونه سبزیجات علاوه بر ویتامین k سرشار از کلسیم، نیز هستند.

کلم‌ پیچ، گیاه گل قاصدک، شاهی، اسفناج، شلغم، خردل، چغندر، گل‌ کلم، کاهو و کاسنی از آن دسته سبزیجاتی هستند که هر کدام دارای مقدار زیادی ویتامین k هستند. 

پیازچه: 

100 گرم پیازچه، 207 میکروگرم ویتامین k را فراهم می‌کند. 

کلم بروکسل: 

کلم بروکسل سرشار از ویتامین k است به طوری که تنها 100 گرم از آن مقدار 194 میکروگرم ویتامین k را فراهم می‌کند. 

کلم بروکلی: 

ویتامین k تنها یک دلیل برای افرادی است که به خوردن سبزیجات علاقه‌مندند. این گیاه همانند کلم، کاهو و ... غنی از ویتامین k است. 

فلفل قرمز - زردچوبه: 

فلفل علاوه بر ویتامین k سرشار از ویتامین‌های E و C نیز است، مصرف 100 گرم از این مواد 106 میکروگرم و در هر قاشق سوپ‌خوری از آن ها 5/8 میکروگرم ویتامین k موجود است. 

مارچوبه: 

مارچوبه بهترین نوع مصرف آن به صورت بخارپز بوده و در هر 100 گرم از آن 80 میکروگرم ویتامین k وجود دارد. 

خیارترشی: 

اگر علاقه‌مند به خوردن ترشیجات هستید اکنون دلیل خوبی برای مصرف بیشتر آن دارید. برای سلامتی بیشتر و جذب ویتامین k بیشتر در بدن مواد خوراکی حاوی سدیم کمتری را مصرف کنید. 

توجه توجه توجه: 

کسایی که دارای غلظت خون هستن و دارن آسپرین یا هپارین یا سلکسان یا داروهای مشابه برای غلظت خون مصرف می کنن، باید بدونن که در مصرف مواد سرشار از ویتامین k باید احتیاط کنن چون مقدار بالای مصرف ویتامین k میتونه اثر داروی رقیق کننده خون رو از بین ببره!!!!!!!! 

@microinjection

عزیزم در مورد mthfr هموزیگوت. البته با دو الل موتان اگه اشتباه نکنم برا من چند ماه قبل شروع سیکل ب۶ ...

آنا جون منمmthfr هموزیگوت موتانتم، دکتر عارفی گفتن مشکل خفیف انعقادیه و همون فولیک اسید ک میخوری براش کافیه، ولی انتقالم ک منفی شد ب اصرار خودم آسپرین رو اضافه کرد،البته دلیل منفی شدنم ممکنه اصلا مشکل انعقادی هم نبوده باشه و به قول دکترم ضعف نطفه باشه،ولی من آسپرینم شروع کردم اینبار

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
آنا جون منمmthfr هموزیگوت موتانتم، دکتر عارفی گفتن مشکل خفیف انعقادیه و همون فولیک اسید ک میخوری برا ...

عزیزم بر اساس توضیحاتی که دکتر ایمونولوژم که تخصص آزمایشگاهیم داشت داد برا mthfr همون ب۶ و ۱۲ و فولیک ۵ کافیه ولی برا pai1 آسپرین و کلا ضد انعقادا لازمه......

عزیزم فکر کنم ایمنیتم بررسی کردی ولی لب مرزی بودن......

بعید نیست از اون بوده یه به قول دکترت از جنین.....

حالا ایشالله مشکل هر چیه خودشو نشون میده......

یه چیز دیگه هم که من از توضیحات دکترم راجب منفیهای پشت سر هم متوجه شدم البته استنباط منه ممکنه درست نباشه....

این بود که......

وقتی بدن پشت سر هم منفی میشه همین منفی شدن انگاری منفیو برا بدن تعریف میکنه.......

برا همین به نظرم میاد کسایی که پله پله موانع رو از سر راه بر میدارن و به خاطر همین هی متفی میشن بهتره یه مدت فاصله بدن بدن یه رفرشی بشه......

میدونی واسه همینه من اصرار دارم کاش همه موانع قابل تشخیص همون اول شناخته بشن تا لااقل هی پله پله منفی تجربه نشه و بدن به متفی شرطی نشه.......

مثلا من تا شناخت کامل مشکلاتم دو منفیو تجربه کردم که ممکن بود اگه مصر نبودم رو آزا این شناخت موانع با ۴-۵ منفی معلوم میشد و بعد تشخیص کامل دیگه چون بدنم به منفی شرطی میشد هر کاریم میکردم نتیجه نمیداد......

پس به نظرم اون یه سال وقفه همکم کمک نکرد به هر حال بدن از سیکل تکرار منفی بیرون اومد.....

نمیدونم تونستم منظورمو خوب برسونم یا نه......

آنا جون من گونال اف پن دارم، دور ناف باید بزنم با زاویه ۹۰درجه؟؟؟

عزیزم خوب بستگی به دورنافم داره......

اگه تپله نود درجه هم بزنی میشه ولی شکم نداشته باشی فکر کنم همون ۴۵ باشه.....