2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045067 بازدید | 684424 پست
ستايش جون اب هوبج فراوون بخور  عسل ودارچين و سباهدونه   شربت گلاب و عسل خوردن سیر، عرق ...

مرسی عزیزم ،بعضیاشونو مث عسل و سیاهدونه رو دارم میخورم ،آبم سعی میکنم زیاد بخورم،فقط میترسم مرکباتو چیزای طبع سردو تو پری زیاد بخورم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام به همه دوستان عزيز ، زندگي جون ان شا الله مثبت ميشي خانمي و هفته ديگه رو با خبر شادي شما شروع م ...

سلام عزیزم مرسی ان شاالله که همینطور میشه شمام ان شاالله نی نی سالم بغل بگیری فدات شم  

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین خیلی داری خودتو اذیت میکنی... من تمام آمپولا رو شب میزدم ساعت 10... اصلا ساعت نداده بودن فقط می ...

مرسی لیلا جون خیالمو راحت کردی،پس منم از شنبه امپولامو شروع میکنم

سلام دوستان عزیز و آنا عزیز من مجدا وارد سیکل شدم و پیورگون از روز ۳ پری برام شروع کرده ولی دکترم گفت صبح بزنم و ستروتاید هم گفت بزم ، به نظر شما نباید ستروتاید عصر بزنم آخه همیشه اگه اون صبح میزدم اون یکیو عصر میزدم یا بلعکس ، و دیگه اینکه mthfr c677 من هموزیگوته فراموش کردم این مورد به دکترم بگم کسی بوده که مثل بوده باشه بعد و قبل انتقالش چه استفاده کرده و اینکه باردار شده ؟ 

خدایا شکرت
مرسی لیلا جون خیالمو راحت کردی،پس منم از شنبه امپولامو شروع میکنم

به امید خدا عزیزم... این سیکل رو با امید و آرامش شروع کن .... ایشالله که نتیجه میگیری و برات حسابی جشن میگیریم... 

سلام دوستان ....آمپولای من  پیورگان 9 عدد برای 3 روز و فوستیمون 15عدد برای 5 روز ه   و  دو عدد آمپول ستروتاید داده که یک دونه روز سونو گفته بیارین و برای یکی دیگش نگفته باید کی تزریق بشه...........کسی میتونه راهنماییم کنه

""خدایا میدانم که میدانی ........................پس هزاران مرتبه شکر که میدانی""

زندگي جون، ايشالله كه جوابت مثبت هست و فردا مياي دل هممون رو شاد ميكني. انتظار خيلي سخته من كه واقعا برام دير ميگذره، به خصوص كه مرخصي گرفتم و خونه ام. امروزم تازه روز چهارم بعد از انتقالم هست.

من يادم مياد كه ستروتايد وقتي اضافه ميشد، تاكيد داشتن كه همزمان با بقيه امپولها تزريق بشه، مثلا همش عصر يا همش صبح. بيشتر هم تاكيد روي عصر داشتن، اميدوارم اطلاعاتم به درد بخوره.

زندگي جون، ايشالله كه جوابت مثبت هست و فردا مياي دل هممون رو شاد ميكني. انتظار خيلي سخته من كه واقعا ...

مرسی عزیز دلم ان شاالله خوشحال میشم دل همه رو شاد کنم نگران نباش گلم ان شاالله شماهم ایندفعه حتما حتما مامان میشی فدات شم

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷
سلام دوستان عزیز و آنا عزیز من مجدا وارد سیکل شدم و پیورگون از روز ۳ پری برام شروع کرده ولی دکترم گف ...

من گونال اف دارم با ستروتاید ک گونالو از روز سه شروع میکنم ولی گفتن ستروتایدو از روز هفتم بزنم،چرا ب من نگفتن همزمان ستروتایدم با گونالا بزنم، ستروتایدو گفتن صبح هفتم پری بزنم

ژن انعقادیت جهش یافتس و باید آسپرین بهت بده البته بعضی دکترا همون فولیک اسید و سلکسان ک بعد انتقال میزنیو کافی میدونن،ولی با دکترت تماس بگیر اگه لازمه از الان اسپرین بخوری

من گونال اف دارم با ستروتاید ک گونالو از روز سه شروع میکنم ولی گفتن ستروتایدو از روز هفتم بزنم،چرا ب ...

ستايش جان درست گفتن ستروتايد از روز هفتم شروع ميشه و همزمان با ساير داروها ادامه داره

ستایش جان من روز ۲ پری که رفتم گفت ازروز ۳ پری پیورگون  شروع کن و از روز ۷ پری ستروتاید هم اضافه میشه و روز ۸ پری داروهاتو بزن و بیا برای سونو 

دوستان چرا قبل از اینکه من سونو کنه به من گفته ستروتایدم بزنم؟

خدایا شکرت

سلااام به دوستان عزیزم..امیدوارم همگی خوب و سلامت باشید

زندگی جون منتظر خوش خبریت هستیم عزیزم فردا با یه بتای تپل میای و جشن میگیریم واست🌼🌻💓🍼👪

نازی جون عزیزم شما خوبی؟؟امیدوارم به راحتی این دوران رو بگذرونید و آغاز مادرانگی باشه واسه تون.

من هم در روزهای انتظار به سر میبرم و امیدوارم که ختم به خیر بشه..🌼🌻👪

مامانای تاپیک ماری جون و مامان سبحان گلی هم امیدوارم به سلامتی این دوران رو طی کنن🌼🌻

حالا جونم واستون بگه که من امرووووز خودم واسه اولین بار امپول پروژسترون رو تزریق کردم..وااای باورم نمیشه..انوکسپارین رو هم دو روزه خودم دور ناف میزنم ..دیگه خودکفااا شدیم تو این راه☺😊

لیلا جون مبارک باشه کار جدید امیدوارم خیر و خوشی همراه داشته باشه و به زودی خبر خوش بعدی رو هم بهمون میدی .. یادمه شما هم خودت پروژسترون رو تزریق میکردی اگه اشتباه نکنم...میشه یه بار توصیح بدی..مرسی عزیزم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..