2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
قربونت برم مامان سبحان جون براي شنيدن بتاي تپل مپلت لحظه شماري ميكنم عزيزم 🙏🏻😍🙏🏻البته من دوتا ك ...

عزیزم دیگه انقدر بالا نه که......

اگه همچین چیزی درست باشه بازم فکر کنم برا تو احتمال دو و حتی سه قلویی هست!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان من از امروز صبح طرف راست زیر شکنم که فکر کنم تخمدان باش درد داره و تیر میکش به نظرتان عل ...

عزیز دلم دنبال علامت نباش ولی به مامان بودنت امیدوار باش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جون من بعد از 2بار میکروی منفی با رزاقی ویزیت شدم.گفت حتما باید هیسترو بشی و پرو لاکتین بالا هم ...

عزیزم پرولاکتین خیلی جدیه حتما باید کنترل بشه......

هیسترو هم عالیه نگران نباش خیلی کمک میکنه به نتیجه + نزدیکتر بشی!!!!!

قربونت آنا جون ...     یه نکته خیلی مهم تازه فهمیدم ... اگر دوباره ویزان شروع کردین به هی ...

ممنون عزیزم از توجهت......

سلام به همه دوستاي عزيزم من فردا ازمايش دارم ولي خوب با بيبي هاي منفي خودم رو براي همه چيز اماده كر ...

ممنونم عزيزم انشالله تو هم خبراي خوب خوب بهمون ميدي عزيزم🙏🏻🙏🏻🙏🏻💋💋

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
عزیزم دیگه انقدر بالا نه که...... اگه همچین چیزی درست باشه بازم فکر کنم برا تو احتمال دو و حتی سه ق ...

خخخخخ چه ميدونم والاااا شايد دوتا دختر 😜😜😜هر چي باشه خدارو شكر ميكنم و براي همه دوستانم ارزو دارم اين حس و حال ووووو😘🙏🏻🙏🏻🙏🏻

من امروز انتقال دادم، سه تا جنين داشتم كه دكتر واسم انتقالشون داد، گريدشون فكر كنم B/A بود اينجوري ميگفتن ولي زياد اطلاعات نميدن كلاً كه آدم استرس نگيره! 

يه چيزي كه هست من ديدم توي خلاصه پرونده ام قسمت مالي كه ريز به ريز هزينه هايي كه كرده بوديم رو نوشته بودن و پرداخت شده بود يه جا نوشته بود ليزر هچينگ و بعد قيمتشو زده بود... يعني چي؟ 

من امروز انتقال دادم، سه تا جنين داشتم كه دكتر واسم انتقالشون داد، گريدشون فكر كنم B/A بود اينج ...

پر پر جون مباركت باشه عزيزم انشالله ايندفعه نه ماه ميچسبن به دله مامانشون و بعدش ميان بغلت عزيزم 

هچينك روي پوسته جنين و خراش ميدن براي اينكه جنين راحتر بتونه از پوسته خارج بشه و لانه گزيني بكنه 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️

پر پر جون مباركت باشه عزيزم انشالله ايندفعه نه ماه ميچسبن به دله مامانشون و بعدش ميان بغلت عزيزم&nbs ...

مرررسي مامان ماري جون، اميدوارم واسه هممون به خوبي پيش بره...

هچينگ رو ميدونم چيه ولي به من نگفتن كه چكار روش انجام دادن، سه روزه و ٨ سلولي بودن سري پيش جنينام اين سري هم امروز ذوب شدن