2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045239 بازدید | 684440 پست
شیرین بانو جون ... نفس جون ... اولین و مهمترین مورد در این راه داشتن صبر... بعد امید و باور به اینکه ...

یعنی میگین اول نرم سراغ ای یو ای??

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
عزیزم درسته دختر عمتون با پیازدرمانی و خرنوب جواب گرفته اما این احتمال هست که برا کس دیگه ای برعکس ع ...

فقط میخاسم اینوبگم ک خاست خدابوده اونوقت حامله بشه...وگرنه دکتراک ناامیدشون کرده بودن..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم با تمام وجودم با تک تک حرفهای لیلا جون موافقم....... من شخصا اگه تجربیات الانمو که مدیون دوستان ...

نمیدونم خودموچجوری اروم کنم....مرسی ازراهنماییاتون...

شیرین بانو جون ... نفس جون ... اولین و مهمترین مورد در این راه داشتن صبر... بعد امید و باور به اینکه ...

مرسی ازراهنماییاتون...برام دعاکنید...میترسم اخرش روانی بشم...نمیدونم چجوری بیخیال باشم

سلام دوستان من از امروز صبح طرف راست زیر شکنم که فکر کنم تخمدان باش درد داره و تیر میکش به نظرتان عل ...

سینه درد ک میتونه ازعلایمش باشه...ای یو ای کردین??ایشالاک حامله ای

سلام دوستان من از امروز صبح طرف راست زیر شکنم که فکر کنم تخمدان باش درد داره و تیر میکش به نظرتان عل ...

اره عزيزم ماماني انشالله 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤

خوشبحالت عزيزم

خيره

سينه درد خيلي خوبه

من ندارم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
خوشبحالت عزيزم خيره سينه درد خيلي خوبه من ندارم

افسون جون نگران نباش عزيزم خب مگه همه بايد سينه درد بگيرن انشالله تو هم ماماني عزيزممممم🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘😘

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
یعنی میگین اول نرم سراغ ای یو ای??

عزیزم من خودم به شخصه خیلی آی یو آی رو قبول ندارم .... وقت تلف کنیه....فکر کن اسپرم کم باشه ... یا مثلا هر مشکل دیگه داشته باشه بیان یه دورم شستشو بدن .... دیگه خیلی همه فاکتورا کاهش پیدا میکنه ... بنابراین برای کسی جواب میده که مشکل ناباروری مردانه نباشه ... البته یه سریا هم با مشکلات مردانه جزیی نتیجه گرفتن ولی خیلی تعدادشون کمه .... شما مشکلتون چیه عزیزم؟؟؟ اگر اسپرم مشکل داره اصلا قبول نکن... چون هی بهت قرص تحریک تخمدان میدن هر ماه دو تا دو تا تخمک آزاد میکنی بعدم برو و بیا آخرشم هیچی... 

مرسی ازراهنماییاتون...برام دعاکنید...میترسم اخرش روانی بشم...نمیدونم چجوری بیخیال باشم

نه نترس روانی نمیشی عزیزم... ببخشید میخندم بامزه گفتی .... دور از جون به روانی بودن بود الان باید تاپیک خل و چلا رو تاسیس میکردم نه میکرو     

امیدت به خدا باشه .... ولی درست قدم بردار که ایشالله زود به نتیحه برسی ...

انا جون من بعد از 2بار میکروی منفی با رزاقی ویزیت شدم.گفت حتما باید هیسترو بشی و پرو لاکتین بالا هم درمان بشه.شما چیزی از پرو لاکتین می دونید؟علت انجام هیسترو چیه؟وبعد از هیسترو چقدر طول میکشه تا سیکل جدیدم شروع بشه؟

خوشبحالت عزيزم خيره سينه درد خيلي خوبه من ندارم

افسون جون ... ماری جون درست میگه ....سینه درد میتونه از علایم باشه و نبودنش دلیل به عدم بارداری نیست... یه چیز بگم بخندی دلت باز شه... الان من سینه هام درد میکنه خیلی ... ولی باردار نیستم بخدا     

من مثبت شدم اصلاااااا علامت نداشتم اصلاااااا... آنا جونم بی علامت بود

منم با تمام وجودم با تک تک حرفهای لیلا جون موافقم....... من شخصا اگه تجربیات الانمو که مدیون دوستان ...

قربونت آنا جون ...  

یه نکته خیلی مهم تازه فهمیدم ... اگر دوباره ویزان شروع کردین به هیچ عنوان گریپ فوروت و یا آبمیوشو نخورین چون میزان دوز رو توی خون بالا میبره... امروز فهمیدم گفتم به شما هم بگم

عزیزم من خودم به شخصه خیلی آی یو آی رو قبول ندارم .... وقت تلف کنیه....فکر کن اسپرم کم باشه ... یا م ...

من فقط شوهرم اسپرمش کم وزیادمیشه وحرکت ومورفولوژیش خوبه..چن تا دکترگفته طبیعی باردارمیشی ی دکترگفته برید ای یو ای...خودم همه چیم خوبه...