2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045241 بازدید | 684440 پست
   نمیشی... ماها هم نشدیم ... بگو نترسه     عزیزم پس لوله هات رو بررسی نکر ...

یعنی عکس رنگی شوهرم بگیره?ی مرکزناباروی توشیرازمعرفی کنیدک بریم

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی عکس رنگی شوهرم بگیره?ی مرکزناباروی توشیرازمعرفی کنیدک بریم

نه عزیزم... عکس رنگی برای زناست.... یه مایع وارد رحم میکنن بعد عکس رادیولوژی از شکم میگیرن ... این مایع رادیولوژی نشون میده کاملا شکل لوله های فالوپ شما رو و همچنین داخل رحمت رو....

عزیزم من ایران نیستم .... بزار دوستان شیرازی میان بهت معرفی میکنن

شمانی نی دارین لیلاجون?

نه هنوز عزیزم.... پارسال میکرو کردم که متاسفانه سقط شد ... ایشالله خدا بخواد میرم تو سیکل تا یکی دو ماه دیگه ...این مدت هم دنبال درمان و پیگیری کارامون بودیم با همسرم

بچه ها شما نظرتون راجع به ريحون چيه كه سقط اوره من تو انتقالم خيلي خوردم؟؟🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

من نظرم اینه چیزی که در خوردنش زیاده روی نشه ایرادی نداره ... مگر اینکه خود دکتر بگه کلا یه ماده غذایی نباید مصرف کرد...

نه هنوز عزیزم.... پارسال میکرو کردم که متاسفانه سقط شد ... ایشالله خدا بخواد میرم تو سیکل تا یکی دو ...

ایشالاک جواب بگیرین...

چله ی موسویه 🌿🌴🌿🌴🌿🌴🌿🌴🌿🌴🌿🌴 دوستان  عزیز  وهمراهان  گرامی همینطور که میدا ...

ازاین لیستایی ک گفتین یکیش انتخاب کنیم مثلازیارت عاشورا یاصلوات?

من نظرم اینه چیزی که در خوردنش زیاده روی نشه ایرادی نداره ... مگر اینکه خود دکتر بگه کلا یه ماده غذا ...

اكثريت پزشكها كه عقيده دارن روال معمول زندگيتون رو داشته باشيد

سلام به همه دوستاي عزيزم من فردا ازمايش دارم ولي خوب با بيبي هاي منفي خودم رو براي همه چيز اماده كر ...

سلام مامي جان 

عزيزم اگه خدا قبول كنه دعاهام رو حتما دعااا ميكنم 

ان شاءالله فردا خوش خبر باشي 

در هر حال كنارتيم 

منتظر خبرهاي خوبت هستيم توكل بر خدا 💓

آنا جون از بین دو دکتری که بهم معرفی کرده کدوم بهتره؟ دکتر خودتون کی بود؟ از الان بخوام زنگ بزنم ک ...

از نظر من هر دو در یه لول هستن.....

نسبت به ع ا ر ف ی هم فقط توصیفشو شنیدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com