2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 67 پست
اگه میتونی سنگین رفتار کن باهاش اینهمه تایم سرکاری شبا هم دوست داری بهت توجه کنه.... باید متوجه رفتا ...

همیشه چ من مقصر بودم چ خودش اون اومده برای آشتی  ولی دیشب یجوری رفتار کرد ک نشون داد دیگه پیش قدم نمیشه

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
مرسی از نظرتمیدونی مشکل من چیه اینه ک ب خاط اون همرو از زندگیم خط زدم و الان جز خودش هیچ دوستی و ندا ...

دقیقا عین من تازه من چون کارش عسلویه اس کلا یه هفته ده روز میاد وقتیم میاد دیگه نگم چی میشهههه

هرچند بزنم به تخته توجهش به منو بچه خوبه خداروشکر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حداقل تا آخر امسال باید برم و مشکلی ک هست اینه ک من دوست دارم سریع کارا رو کنیم و کنار هم فیلم ببینی ...

ادم وقتی عاشق باشه هیچ وقت این حرف رو نمیزنه بلکه از هر لحظه با هم بودن لذت میبره فردا هیچ وقت خبر نمیده چه اتفاقی میفته 

نمیدونم چه ساعتی میرسی خونه و شوهرت هست یا نه غذا رو گرم کن مخلفات بزار قشنگ و کامل بخور نوش جونت بع ...

من میرسم اون خونه است

صبحا دوساعت دیرتر از من میره عصرا یکساعت زودتر از من میاد

دقیقا عین من تازه من چون کارش عسلویه اس کلا یه هفته ده روز میاد وقتیم میاد دیگه نگم چی میشهههههرچند ...

خداروشکر عزیزدلمممم 

الهی ک همیشه تو زندگیتو لبخند رو لبتون باشه و دلتون شاد

منم ی جوری عاشقشم ک حتی خونه مادرمم هفته ای یکبار میرم ک بیشتر پیش آقا بتونم باشم ولی ایشون...

خدایی اینم بگم ک دوسم داره ها ولی مثلا تو ماه یکی دوبار میره پیش دوستاش یا فوتبال پرسپولیس و ب همچیز ترجیح میده شب عروسیمونم گوشی و گذاشته بود رو میز ببینه بازی چند چند میشه

ادم وقتی عاشق باشه هیچ وقت این حرف رو نمیزنه بلکه از هر لحظه با هم بودن لذت میبره فردا هیچ وقت خبر ن ...

دقیقا ترسی ک من دارم 

میترسم نباشم و این لحظه ها رو از دست بدم

پس همون سنگین رفتار کنید قهر نباش خودش باز کم میاره میاد سمتت

مرسی عزیزم

پس بهش نگم غذا میخوری یا براش نکشم درسته ؟ برای خودم بکشم و بخورم 

خداروشکر عزیزدلمممم الهی ک همیشه تو زندگیتو لبخند رو لبتون باشه و دلتون شادمنم ی جوری عاشقشم ک حتی خ ...

قربونت بشم برای شما هم شادی باشه 

واقعیتش نمیشه ادمو طرفشو تو زندگی محدود کنه من یه وقتا که اذیت میشم میگم بازم خداروشکر اهل چیز دیگه نیست و اینم بگم نرمال زندگی اینه که برای خودتم که شده وقت بزاری اینجوری کمتر منتظر میمونی تا اون سرش خلوت بشه یا کارش کمتر

کلاسی چیزی ثبت نام کن حتی مجازی بعد از کارت که سرگرم باشی هنوز بچه نیومده تو زندگیت از این وقتای خودت بودن استفاده کن چون بعدش دیگه تایمی واست نمیمونه

مردا لذت دورهمی باخانم وبچه براشون کم یابی اهمیته، حالا اگه یه غریبه باشه همچین چونشون گرم میشه که نگو ومیشینن پای صحبت.انشاالله بابچه هات سرگرم شو تابوده همین بوده

۷۵.۹۲۸۰
قربونت بشم برای شما هم شادی باشه واقعیتش نمیشه ادمو طرفشو تو زندگی محدود کنه من یه وقتا که اذیت میشم ...

آخه قربونت برم اگر تایم داشتم ک میرفتم باشگاه

من حدودا 6 6.30 میرسم خونه تا غذا درست کنم و بخوریم شده 9 10 تا ظرفا رو بشورم شده 11 دیگه وقت خوابیدن ک نه بیهوش شدنمه چون صبح 7 7.30 باید برم سرکار

چه زود گریه تون میگیره خوش به حالتون 😂

من خیلییییی اشکم دم مشکمه

خیلییا پخ کنن من میزنم زیر گریه خدا نکنه پریود باشم یا PMS که دیگه دور از جون انگار پام قطع شده

مردا لذت دورهمی باخانم وبچه براشون کم یابی اهمیته، حالا اگه یه غریبه باشه همچین چونشون گرم میشه که ن ...

بچه ک ندارم همسرمم دوست نداره میگه حداقل تا 10 سال دیگه خبری از بچه نیست اگر حامله بشی ام باید بندازیش

مرسی عزیزمپس بهش نگم غذا میخوری یا براش نکشم درسته ؟ برای خودم بکشم و بخورم

نه غذا رو بکش خودش میبینه میاد میخوره بحث دیشب رو اصلا ادامه نده بزار تموم بشه بره ....فوتبالم خاست نگاه کنه بهش غر نزن چونکه هیچ وقت تغییر نمیکنه تا خودش نخواد .....قهر بمونی فاصله بینتون بیشتر میشه ولی معذرت خواهی نکن چون مقصره