2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046011 بازدید | 684497 پست
بخدا وقتي مثبت شدم تو شوق و گريه خيلي دعا كردم كه خدا همه دوستاي منتظرمو خوشحال كنه و مامان شدنشونو ...

عزیز دلم😘😘 ،،، من میدونم که ماها هممون برای هم دعا میکنیم ،،،و خیلیییی اعتقاد دارم که دعای ماها در حق هم میگیره ،،بالاخره من میگم وقتی یه تعداد زیادی با هم دعا میکنن خدا میگه چطور به اینهمه بگم نه😊😊😊😊 ،، ایشالله که همه منتظرا و دوستای این تاپیک و خودم مامان میشیم 🚼🚼🍼🍼آمین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان عزيز :

ماري جون باز هم خيلي خيلي بهت تبريك ميگم ، ان شا الله كه اين بار بارداري عالي خواهي داشت و به احتمال زياد چند قلوهات رو در آغوش ميگيري .

دوستاني كه به من تبريك گفتن خيلي خيلي ممنون ولي من ديشب هم گفتم فعلا واقعا هنوز معلوم نيست هيچي براي من ، من ٤ تا بيبي گذاشتم ٢ تا ديشب و ٢ تا امروز صبح كه همه هاله دارن ولي امروز رفتم آزمايش كه تيتر بتام مشكوك بود البته من تازه اونطور كه حساب ميكنم با توجه به اينكه انتقالم بعد از ظهر بود روز ٨ هستم ، ديگه صبر ميكنم تا ٩ مرداد روز آزمايش اصلي ، توكل به خدا ان شا الله كه بهترينها براي من و همينطور همه دوستان رقم بخوره .

آنا خانومه گل میشه به منم یه راهنمایی بدین .

من عکس رنگیمو دیروز بردم دکترم دید میگه داخل عکست دوتا حباب هوای کوچیک هست .اولا که این چیه به نظرتون مشکلش جدیه یا نه؟؟ بعدم معرفی نامه داد برم پیش یه دکتر دیگه برای هیسترو ؟؟ نمیدونم اگه برم مطب همونروز برام انجام میده داخل مطب یا نه ؟؟ اصلن هیسترو سخته یا راحته؟ بعدش خونریزی داره؟ 

دکترم گفت اگه مشکلی پیش نیاد یا شهریور یا مهر برام آی وی اف میکنه من شوهرم آزواسپرمی بود با عمل میکرو تسه الآن اسپرم فریز شده داره ...دکتر هم بهش گفته ضعیفن اسپرمها .

حالا به نظر شما دکترم آی وی اف میکنه برامون یا میکرو؟؟ 

سلام به همه دوستان عزيز : ماري جون باز هم خيلي خيلي بهت تبريك ميگم ، ان شا الله كه اين بار بارداري ...

شمام ایشالا مثبتی ولی چرا اینقدر عجله میکنی برای بیبی و آزمایش یکم صبوری کن اینطوری استرست بیشتر میشه!!! استراحت کن با خیال راحت سر موعد برو آزمایش بده به امید خدا  

سلام به همه دوستان عزيز : ماري جون باز هم خيلي خيلي بهت تبريك ميگم ، ان شا الله كه اين بار بارداري ...

مامان سبحان جون عزیزم ان شاالله که محکم چسبیدن به دلت و ازمیشت هم صحیحه .. تبریک میگم عزیزم

سلام  من روحيه مو از دست دادم نميدونم چم شذه...

عزیزم نگران نباش به خاطر فشار انتظاره سعی کن خودتو آروم کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شمام ایشالا مثبتی ولی چرا اینقدر عجله میکنی برای بیبی و آزمایش یکم صبوری کن اینطوری استرست بیشتر میش ...

توكل به خدا عزيزم ، ولي برعكس من اينطوري واقعا استرسم بيشتر نميشه بالاخره هر كس يه طوريه ، من كلا سپردم به خدا ولي خوب من كلا دوست دارم زود از همه چيز سر دربيارم ولي واقعا اصلا استرس ندارم . 😄😄😄😄💕💕💕💕💕

بچه ميخوام چكار وقتي  دارم رواني ميشم ازين همه فشار خدايا قربونت ميخواستي ميدادي ديگه  ن ...

عزیزم درکت میکنم متاسفانه فشارهایجانبی هم کم نیست ولی به نتیجه فکر کن تا کمتر بهت استرس بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من از هيچكس به اندازه منشي شركت نميترسم. دو هفته قبل انتقال موهام رو رنگ كردم حالا ديگه ...

مامی جون بگو پریود شدی و نمیتونی فعلا رنگ کنی.....

ایشالله به زودیم مامان میشی و دیگه هیچ حرفی برات اهمیت نخواهد داشت چون میدونی یه دلیل زیبا برا هر کاری داری.....

بچه ها من از هيچكس به اندازه منشي شركت نميترسم. دو هفته قبل انتقال موهام رو رنگ كردم حالا ديگه ...

ولی انصافا مردم بیکارن انگار که انقدر تو زندگی و کارای دیگرات سرک میکشن......

چرا به جای سرک کشیدن تو زندگی دیگران از لحظات زندگی خودشون لذت نمیبرن!!!!!!!

کاش همه یاد میگرفتیم که تو زندگی دیگران کند و کاو نکنیم......

شدیدا میترسم و دستمم به جایی بند نیس

ثمینجون اگه بتونم اطلاعاتی از طریق دوستان برات پیدا کنم بهت اطلاعامیدم....

چشم ليلا جون  من خودم باردار ميشدم ولي سقط ميشدن اولين بچم سه ماهگي با اثر پاره شدن كيسه اب سق ...

ماري جان بميرم چقد اذيت شدي 

ايشالله اين سري تا اخر بارداريت همه چي خوب پيش بره...

ماري جون نوشته بودي كه جيشت رو موقع انتقال نگه داشتي😢😢😢😢 منه جيشو رو بگو بعد انتقال بالافاصله گفتم لگن بيارن از خودم عصبانيم ...

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
منم به هيچ كس نگفتم فقط همسرم ودخترم والبته يه خواهرم ميدونه كه به هيچ كس نگفته ولي حالا سئوال من اي ...

عزیزم موقع زایمان دکترت میدونه و نو پروندت هست ولی من که سپردم چیزی نگن و مشکلیم پیش نیومد!!!!!!

به نظرم لزومی نداره بگی فقط آخراش به دکترت تاکید کن نمیخوایی کسی چیزی بدون روز زایمانم به سرپرستار بگو فکر کنم دیگه حل بشه!!!!!!!

ماری جون لطف کردی وقت گذاشتی توضیح دادی ولی عجب پروسه سختی پشت سر گذاشتی ولی خب خدا را شکر نتیجه گرفتی انشاالله دو تا نی نی خوشگل داری و نتیجه صبرت را میگیری

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین